Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב פשוט נראה מעולה!

ניתן לאמץ אותה בתור רכב משפחתי למשפחה קטנה.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצטרף לחובבי הרכב.

רק חבל שברכב שנראה ומאובזר כך לא השתילו יחידת כח יותר מעניינת שתיתן כיסוי לעיצוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן חמוד ביותר. אפילו יש מקום בבגאז' לעגלת תינוק :-)

אני די משוכנע שאת המנוע ניתן לשפר, כמו שמשפרים את המנוע של ה- COOPER.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מצטרף לשאר, מאוד אהבתי.

לדעתי העיצוב מעולה.

מקווה שתיתווסף יחידת כוח V6 בבנזין או את המנוע 2.2 HDI שמפתח 173 כ"ס (שלא לדבר על V6 HDI). רכב פוזה נטו שידע גם לזוז מהר מאוד (כי כך הוא נראה).

פורסם

רק משהו קטן שאני לא מבין, שלומי: המכונית הזו נחשפה לפני יותר מחצי שנה ביולי 2008, הוצגה בתערוכת פריז, ואפילו הספיקה להבחן ב-NCAP.

למה אתה מעלה אותה עכשיו?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הרכב הזה בטח יגיע אלינו, אם בכלל, רק עוד איזה חצי שנה או שנה.

אם הוא היה מפרסם את זה לפני חצי שנה, בעוד חצי שנה לא היינו זוכרים כלום.

ככה זה יהיה טרי במוחנו.

בהתאם לדיליי הישראלי :lol:

מתי מתחילים להמר מה יהיה מחירו המוגזם?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
רק משהו קטן שאני לא מבין, שלומי: המכונית הזו נחשפה לפני יותר מחצי שנה ביולי 2008, הוצגה בתערוכת פריז, ואפילו הספיקה להבחן ב-NCAP.

למה אתה מעלה אותה עכשיו?

טל

כי עכשיו הם שיחררו פרטים נוספים על המנועים, הגיר בעל 6 ההילוכים, מידות מדוייקות של הרכב ,אבזור פנימי ועוד.

מעבר לזה, התמונות יפות ושווה שיראו אותם.

פורסם

אוקיי, תמונות יפות זה תמיד טוב... פשוט הצגת את זה כאילו מדובר במכונית שנחשפה זה עתה, תחת הכותרת "חדשות רכב" ו"תוצג בתערוכת ז'נבה", וזה מה שלא הבנתי. לעניות דעתי הצנועה, יותר נכון היה לכתוב "עוד פרטים על ה-308CC שהוצגה בתערוכת פריז האחרונה", או משהו כזה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
אוקיי, תמונות יפות זה תמיד טוב... פשוט הצגת את זה כאילו מדובר במכונית שנחשפה זה עתה, תחת הכותרת "חדשות רכב" ו"תוצג בתערוכת ז'נבה", וזה מה שלא הבנתי. לעניות דעתי הצנועה, יותר נכון היה לכתוב "עוד פרטים על ה-308CC שהוצגה בתערוכת פריז האחרונה", או משהו כזה.

טל

צודק, תוקן.

פורסם

תמונות מקסימות. לא הייתי מתנגד. :roll:

עיצובית (פרט לגריל הקדמי) פזו' ממשיכה באותו קו יפהפה הן בחוץ והן בפנים שנראה גם בגימור איכותי

אולם הגריל הקדמי נותן לרכב חיוך אינפנטילי כזה :-D שלא עובד טוב עם כח ותדמית האריה השואג.

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

הגריל הקדמי (ובכלל הטמבון) לדעתי פשוט הורסים את הקו העיצובי של הרכב, אני מניח שהם עוצבו מתוך עניין (כלשהו) בהגנה על הולכי רגל במקרה ש....(או שאני סתם מבלבל את המוח מה שבטוח יפה זה לא).

• תוכן חדש...