Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם חוויה מוטורית מהנה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לוחצים על הכפתור בשלט, האוטו מקדם את פנינו באיתות של האורות,פתיחה של החלונות והמראות למצבן המקורי, כאילו אומר לנו "ברוך הבא, התגעגעתי"....

פותחים את הדלת וההגה ישר מגיב בתזוזה מיידית,כאילו מתנצל על זה שהפריע לנו להכנס לרכב.

המושבים אוחזים,הכל מרגיש מוצק ובמקום.

מניעים את הרכב,צליל מתכתי עוטף אותנו,הצליל מאוד לא אופייני, לא מזכיר את הרכבים האחרים שיצא לי לנהוג בהם.

מדליקים אורות, אלומת הקסנון מיידית יורדת מטה ואז מתחילה לעלות למעלה....

יוצאים מהחנייה בזהירות, מגיעים לבאמפ הקבוע, עוברים אותו בזחילה, שלא נשפשף חלילה את הגחון..

יורדים מכביש הגישה של הבית,ומגיעים אל הכיכר,עד פה אנחנו רגועים, רוצים לתת למנוע לנשום אויר ולהתחמם לקראת הבאות...

ביציאה מהכיכר, הילוך ראשון, דוושת הגז לחוצה עד הסוף, הזנב נורה לצד והרכב נבעט קדימה בסחיפת כוח,אחרי כמה מטרים הזנב הסורר חוזר למקומו והרכב ממשיך קדימה בשאגה עד ליציאה לכביש המהיר...

מסיימים את העלייה, ומגיעים לצומת, חבר שלי ואני מסתכלים אחד על השני, חבר שלי נותן מכה לשיפט פדל שמאחורי גלגל ההגה, זה שבו יש סימן של מינוס זורח בלבן.....חזרנו להילוך ראשון....

האיתות מורה על כך שאנחנו עומדים לפנות שמאלה.....וזה הולך להיות מהיר וחזק...

מכת גז מעירה את המנוע שבועט את הרכב קדימה, שוב הזנב מסרב להשאר במקומו, ובכל הבלאגן הזה פתאום משהו ננעץ לי בצלעות בצד ימין,המושב החליט שהוא לא מספיק אוחז אז הוא שלף עוד חלק שפשוט נתן תמיכה אקטיבית בהתאם לכוחות שהופעלו על הרכב..

אני מחייך.....

נהגתי בהרבה רכבים חזקים, אבל זה משאיר הרגשה שהנה,סוף סוף, הדבר האמיתי....

הילוך שני, המנוע ממשיך לרעום, הרכב ממשיך להאיץ כאילו הכביש מאחורנו קורס ואנחנו מפחדים ליפול לתהום, ממשיכים להילוך שלישי, הרכב שהיה 150 מ' לפנינו החליט שעכשיו כדאי לבלום ולהכנס לנו לנתיב, אנחנו יורדים על הבלמים, הרכב נשתל בכביש וחוזר לקצב התנהלות נורמלי...

עוברים את המכשול,אני מפנה את מבטי ומגלה שאנחנו כבר עברנו מזמן את מכפלת הגבלת המהירות בארץ הקודש, אבל הרכב לא מגלה סימני עייפות, הוא פשוט ממשיך להאיץ,נראה כאילו אין גבול לכוח שהמנוע הזה מייצר....

אחרי שעברנו את הריטואל הזה עוד כמה פעמים, אנחנו חוזרים הביתה, לא נעים, נטשנו כמה חברים כדי לצאת עם החיה לסיבוב....

מחנים את הרכב,מדוממים את המנוע, גלגל ההגה שוב זז מיד כדי להקל על היציאה..

אני יוצא ומסתכל שוב על הרכב, נראה כל כך תמים, כל כך סולידי, מי היה חושב שהוא מסוגל למה שהוא עושה.

התאהבתי...

M5.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כתיבה יפה, ורכב עוד יותר מדהים.

יצא לי מעט לבדוק עד כמה הרכב הזה אלים מבחינה כוחנית בכביש (בקפריסין כן?), אחרי שהוא התרחק ממני מספר נאה של מכוניות בגיחגוח קליל עזבתי את הדוושה קלאץ' בפנים, ופשוט לשמוע את המנוע הזה מגרגר עד ה...ניתוק האלקטרוני. בהחלט אחד הרכבים שאני רוצה שיהיו בבעלותי לפני שאני יתפגר.

אבי.

פורסם

יום שישי, שעות אחר הצהריים המאוחרות, כבר השקיעה מתחילה ברקע, מתחיל לרדת במעלית ולחיצה קצה על השלט של העזאקה מעירה את החייה מרחוק, גם בתוך הממ"ד הכי אפל אצלינו נשמע רעש המנוע...

אני אומר תודה שהניסעה במעלית לא ארוכה, כשברקע שומע את קל המנוע, קשה להשאר אדיש - כמו בחורה מדהימה שרוקדת מולך ככה הרעש מדליק אותך.

יוצא החוצה ליפה השחורה, הג'אנטים בוהקים והגוף המתכתי נוצץ משמחה, עומדת בפוזה מול כל שאר הקנאיות בחנייה.

נכנס ומתיישב, כמו אמא אוהבת שמחבקת ככה היא לוקחת אותי לתוך הכסא, ומתחילה ההתלבטות הראשונית לנסוע רק עם אנג'ל אייז או להפעל קסנון, אנג'ל או קסנון, ובסוף הקונפליקט הפנימי אומר, עזוב אותך, שים את שניהם ושימותו הנקאית, וכמו מכת ברק הקסנן עולה כמו השמש היפנית או כדור הוא נוצץ, מחכה להאיר את הדרך שרק מחכה לך שתבוא.

מכניס הילוך, מלטף קלות את הדוושה כמו נשיקה על אוזן חמה, לאט לאט, יש לנו את כל הזמן ביחד עכשיו, יוצא מהחנייה, רעש האגזוז משאיר את כל החנייה מבויישת .

נוסע בעדינות מרגיש איתה כל מכה בכביש וכל מטר ומטר, מתקרב יותר ולומד יותר.

וללפתע, הכביש הריק, וכמו בסרט פורנו, נכנס בכל הכוח על הדוושה, וא למכונית היו פנים היא הייתה מחייכת ושואגת באותו הזמן, המנוע מגיב בזריקה אדירה, ואתה לא יודע מה מדליק אותך יותר, הרעש או המהירות, שניהם - מסתכל על הסקאלה והי אומרת לי, זה הכל? עובר הילוך התחלה חדשה, ושוב הזדמנות מצד הרכב להראות לי מה היא שווה, הצמיגים אוחזים את הכביש ומסרבים להפרד- או שאולי זה הכביש לא רוצה להפרד, אחרי הכל נסיכות כאלה יש מאט, הילוך שני, הכלפנו את המהירות המותרת בתוך העיר,היא גם ככה לא נועדה לחיות כאלה, עובר הילוך, הרעש מטמטם אותך וגם אם יש רכבים מולך אתה לא יכול להאט, שיכור מהכוח, חותך שמאלה, תוך מחצית השנייה הרכב שהייה מקדמה נעלם מאחוריך, מביט בדמעות ומת מקנה.

סוף סוך הרגע הגיע, פנייה, ווד בעיקול, ועוד למטה, אוווווו מירד הילוך נהפך לאחד עם האוטו נכנס לפנייה, קצת זריקת תחת שובב, אבל יציאה מושלמת, כמו סכין מחמאה, והפנייה מאחורה, מנופפת לשלום ורק רוצה לראות אותנו שוב.

רמזור- סעמק מי האידיוט ששם אותם? בלית ברירה נעצר, מלטף את ההגה ושומע אותה מגרגרת, האוטו לידי מביט בפליאה, צהוב- ירוק- ואני כבר באטרף, לפני שנייה היה פה רמזור?

פונה... ומולי רק העלייה, אבל שום דבר קריטי, גם את האורסט כבשו, כמו טיל עולה ולא מתביישת, מראה לעלייה מה היא שווה.

הפנייה של הבית, בחריקת צמיגים נכנס לחנייה וברקע תשואות על הביצוע המדים, מחכנה כמו מלך, יוצ ונפרד כואב ובוכה, אבל יודע, שהפעם הבאה תהייה ממש בעוד כמה שעות.

מעללי בדרך לקנות בירה בקיוסק ליד הבית.

HONDA CIVIC.

פורסם

יום שישי, שעות אחר הצהריים המאוחרות, איזה אובך, אין לי מעלית, גם לא מדרגות, קומה ראשונה.. כי רציתי להיות קרוב אליה.

לחיצה קצרה על השלט.. מה זה ?! לא קורה כלום... אהה, אין אזעקה וגם לא נעילה מרכזית, אתה רוצה לפתוח דלת תבוא ותפתח אותה, כאן לא מחלקים מתנות בחינם !

יוצא החוצה ורואה אותה, רק בשטחים היא זוכה לשריקות, כמו רקדנית בטן סעודית, שם הם יודעים להעריך יופי אמיתי..

אני שם לב שהיא עומדת בחנייה כפולה, ככה זה, רוצה פוזה, מה אפשר לעשות ?!

נכנס לרכב, שיעול קל עקב שכבת האבק המצטברת על הריפוד, סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..

אומר לעצמי, ילהה נתניעה עם צ'וק - שם *** על משבר הדלק, מושך את ידית הפלסטיק הארגונומית להפליא, פמפום קל סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר ובום ! איזה גרגור, כמו שפן סלעים ארץ ישראלי מצוי.. אפילו החתול שישן על מכסה המנוע לא הרגיש !

אני מתלבט, לפתוח רק את החלון השמאלי או גם את הימני ? שמאלי, ימני או שניהם ? בסוף אני אומר, עזוב אותך פתח את שניהם.. בכל מקרה יש לך מפרצים ועוד מעט לא יהיה שיער שיתנופף ברוח. כמו מנועלה משנות ה 50 אני מסובב את ידית החלון השמאלי, יורד במהירות הברק ! לימני קצת קשה להגיע.. מזל שלימדו אותי טריק של הרקדנית הסעודית..

מכניס הילוך, מלטף קלות את הדוושה, פוק פוק, המנוע נחנק.. כמו עוגת הבית שבולעים בצבא.. שכחתי את הצ'וק בחוץ, ריח הדלק משאיר את כל החנייה מבוישת.

נוסע בעדינות, מרגיש כל מכה בכביש וכל סנטימטר וסנטימטר, בכל זאת נוסעים 17 קמ"ש.

לפתע, פקק, וכמו בסרט פורנו גרמני, אני מוצא את עצמי מאחורי גרמניה חדשה עם תחת מעוצב.

מעביר לניוטרל, המנוע מגיב בירידה אדירה בסל"ד, לא יודע בכמה, אין שעון סל"ד, אני לא יודע מה מדליק אותי יותר, הקרקושים מהדש בורד או חוסר יכולת הבלימה, שניהם.

התחלה חדשה, ושוב הזדמנות לראות בדיוק את מה שאני מכיר כבר בפעם המליון, הילוך שני והיא כבר באחד חלקי ארבע מהמהירות המותרת בעיר, עובר הילוך וגם אם יש רכבים מולך אתה יודע שלא תגיע אליהם, תוך מחצית השניה הרכב שהייה מקדימה עדיין שם, היי, זו הגרמניה עם התחת.. מביט בדמעות ומת מקנאה.

סוף סוף הגיע הרגה, פרסה, כל כך חדה ומזמינה. מוריד שלושה הילוכים, רביעי מגיע כבר ב 50, נהפך לאחד עם האוטו, מסובב את ההגה כאילו אין מחר, בכל זאת 6 סיבובים מנעילה לנעילה, יציאה מושלמת.. אני נוסע בחזרה הביתה, היא מתחממת.

רמזור, מי האידיוט ששם אותו ? בסופו של דבר נעצר, כאן זה לא מובן מאליו, מלטף את ההגה, בודק טוב טוב את שעון החום, לחץ שמן, טעינה.. לראות שלא תכבה לי, בכל זאת, האוטו לידי מביט בדאגה.

צהוב, ירוק, ואני מקווה שאספיק את הרמזור לפני שיתחלף שוב לאדום, אבל נזהר לא ללחוץ על הגז יותר מדי, שלא תיחנק..

פונה ומולי רק העלייה, אבל שום דבר קריטי, את גבעת הכלניות כבשתי כבר מזמן, כמו זקנה בת 85 בשוויץ היא עולה ולא מתביישת.

הפנייה של הבית, תפסו לי את החנייה.. סססעמק, מחנה רחוק כמו מלך שהוצא לגלות, יוצא ונפרד, אבל יודע שהפעם הבאה תהייה ממש בעוד כמה דקות... שיט, שכחתי לנעול !! למה לא המציאו אז נעילה מרכזית !!

מעללי בדרך לקנות בורקס ברטו

OPEL ASCONA

:wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

+1 - כואבות לי הצלעות מרוב צחוק :|

:p

לילה טוב!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כתיבת חוויות הנהיגה מזכירה לי את זה:

אה...

גרר..

בר.....

זה כמו לעוף....

משהו כזה.

אין לי מה לכתוב.

הרעש.... איזה רעש...

איך זה נוסע...

וי שש...

250 כוח סוס

מסביב לרמת החייל.

מהר...

עור....

וי שש.....

אהההה.....

גמרתי במכנסיים....

אין מילים.

גררררר....

הכותב מתנצל על אובדן זמני של יכולות ורבאליות עקב נסיעה על 147 GTA.....

מתוך : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=61563&postcount=1

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
יום שישי, שעות אחר הצהריים המאוחרות, כבר השקיעה מתחילה ברקע, מתחיל לרדת במעלית ולחיצה קצה על השלט של העזאקה מעירה את החייה מרחוק, גם בתוך הממ"ד הכי אפל אצלינו נשמע רעש המנוע...

אני אומר תודה שהניסעה במעלית לא ארוכה, כשברקע שומע את קל המנוע, קשה להשאר אדיש - כמו בחורה מדהימה שרוקדת מולך ככה הרעש מדליק אותך.

יוצא החוצה ליפה השחורה, הג'אנטים בוהקים והגוף המתכתי נוצץ משמחה, עומדת בפוזה מול כל שאר הקנאיות בחנייה.

נכנס ומתיישב, כמו אמא אוהבת שמחבקת ככה היא לוקחת אותי לתוך הכסא, ומתחילה ההתלבטות הראשונית לנסוע רק עם אנג'ל אייז או להפעל קסנון, אנג'ל או קסנון, ובסוף הקונפליקט הפנימי אומר, עזוב אותך, שים את שניהם ושימותו הנקאית, וכמו מכת ברק הקסנן עולה כמו השמש היפנית או כדור הוא נוצץ, מחכה להאיר את הדרך שרק מחכה לך שתבוא.

מכניס הילוך, מלטף קלות את הדוושה כמו נשיקה על אוזן חמה, לאט לאט, יש לנו את כל הזמן ביחד עכשיו, יוצא מהחנייה, רעש האגזוז משאיר את כל החנייה מבויישת .

נוסע בעדינות מרגיש איתה כל מכה בכביש וכל מטר ומטר, מתקרב יותר ולומד יותר.

וללפתע, הכביש הריק, וכמו בסרט פורנו, נכנס בכל הכוח על הדוושה, וא למכונית היו פנים היא הייתה מחייכת ושואגת באותו הזמן, המנוע מגיב בזריקה אדירה, ואתה לא יודע מה מדליק אותך יותר, הרעש או המהירות, שניהם - מסתכל על הסקאלה והי אומרת לי, זה הכל? עובר הילוך התחלה חדשה, ושוב הזדמנות מצד הרכב להראות לי מה היא שווה, הצמיגים אוחזים את הכביש ומסרבים להפרד- או שאולי זה הכביש לא רוצה להפרד, אחרי הכל נסיכות כאלה יש מאט, הילוך שני, הכלפנו את המהירות המותרת בתוך העיר,היא גם ככה לא נועדה לחיות כאלה, עובר הילוך, הרעש מטמטם אותך וגם אם יש רכבים מולך אתה לא יכול להאט, שיכור מהכוח, חותך שמאלה, תוך מחצית השנייה הרכב שהייה מקדמה נעלם מאחוריך, מביט בדמעות ומת מקנה.

סוף סוך הרגע הגיע, פנייה, ווד בעיקול, ועוד למטה, אוווווו מירד הילוך נהפך לאחד עם האוטו נכנס לפנייה, קצת זריקת תחת שובב, אבל יציאה מושלמת, כמו סכין מחמאה, והפנייה מאחורה, מנופפת לשלום ורק רוצה לראות אותנו שוב.

רמזור- סעמק מי האידיוט ששם אותם? בלית ברירה נעצר, מלטף את ההגה ושומע אותה מגרגרת, האוטו לידי מביט בפליאה, צהוב- ירוק- ואני כבר באטרף, לפני שנייה היה פה רמזור?

פונה... ומולי רק העלייה, אבל שום דבר קריטי, גם את האורסט כבשו, כמו טיל עולה ולא מתביישת, מראה לעלייה מה היא שווה.

הפנייה של הבית, בחריקת צמיגים נכנס לחנייה וברקע תשואות על הביצוע המדים, מחכנה כמו מלך, יוצ ונפרד כואב ובוכה, אבל יודע, שהפעם הבאה תהייה ממש בעוד כמה שעות.

מעללי בדרך לקנות בירה בקיוסק ליד הבית.

HONDA CIVIC.

אישפוז :shock::?

פורסם

לוחצים על הכפתור בשלט, האוטו מקדם את פנינו בהבהוב המאותתים, הכפתורים עולים ויורדים שוב מיד בחזרה (?!)

כאילו אומר לי "עזוב אותי, יא זאלמה. תן לישון, 6 בבוקר היום". חשבתי שאפשר לדחות בעוד יום אחד את ריסוס ה- WD40...

כמו שאמרו חז"ל: "אם אין שלט, יש מפתח".

פותחים את הדלת וההגה לא זז, כלום לא קורה. כאילו רומז לי שעדיף שאסע באוטובוס.

מסתכלים על המושבים ומתבאסים. "האיטלקים והשטויות שלהם", אני מהרהר. לפחות הכיסויים חדשים, אני חושב.

מנסים להניע את המנוע, הסטרטר מסתובב אבל אין הצתה. כאילו הסטרטר רומז לי: "אין לך שום סיכוי, ילד. המחשב הצתה שוב הכריז על סכסוך עבודה". "מאוד אופייני לרכב הזה", אני מהרהר.

פותחים מכסה מנוע, מלטפים את המחשב, מנערים את צמת החוטים שמתחברת אליו, כמו בסרט פורנו איטלקי.

מתניעים את הרכב, ענן כבד של עשן לבן יוצא מהאגזוז מלווה בריח דלק, היישר לתוך הגינה של השכן, שמאוכלסת באורחים שהגיעו מאירופה. השכן מתקרב לגדר הפונה אל החנייה ומביט במבט זעום, כאילו אומר לי בפנטומימה "סע, סע לי מהעיניים לפני שאני שורף לך את הרכב". "שיט, משכתי יותר מידי את הצ'וק", אני נבהל.

מדליקים אורות, רק אחד נדלק. "שוב פעם הקונקטור ברח לי מהפנס?!", אני חושב.

יוצאים מהחנייה בזהירות, מגיעים לבאמפר ועוברים עליו ב- 80 קמ"ש. "עכשיו החלפתי בולמ"ז ב- 500 ש"ח, שתהיה תמורה בעד האגרה", אני חושב.

יורדים מכביש הגישה של הבית, ומגיעים אל הכיכר. "עד כאן" אני מהרהר, ולוחץ בכל הכוח על דוושת הבלמים. "אני על ג'אנט 13 אינץ וצמיגים סיניים. אני לא רוצה לגמור על העץ במרכז הכיכר", אני תוהה.

ביציאה מהכיכר, הילוך ראשון, דוושת הגז לחוצה עד הסוף, ולא קורה כלום?? "מה, אתה חושב שזו פרארי?" מבשר חגיגית המנוע העצלן.

מתחילים לטפס את העלייה, באמצע משאית סמי טריילר עם נגרר עוקפת אותי על 60 קמ"ש. "איזו בושה. איך נפלו גיבורים", אני חושב לעצמי בלב, ומוריד את מגן השמש הקדמי, שבעל המשאית לא יראה אותי בטעות מהמראה שלו.

האיתות מורה על כך שאנחנו עומדים לפנות שמאלה... זה הולך להיות כ"כ איטי, יא ראבק!

37 מכוניות מסוג "מאזדה 3" נמצאות מאחוריי וממתינות שאפנה שמאלה, כדי שהם יוכלו להמשיך ישר. "העדר רודף אותי לכל מקום", אני חושב.

מכת גז גורמת לכיבוי מנוע מיידי. "הייתי צריך לנסוע לצביקה לשיפוץ קרב', חבל שדחיתי זאת" אני מהרהר, ובינתיים תוקע את כל התנועה, שמורכבת מכמה עשרות יונדאי גטסים ומאזדות שלוש, מאחור.

אני מביט במראה המרכזית, ושם לב דווקא לשלט הנהג החדש שתלוי לו על החלון. "לא מתאים בכלל", אני חושב. נהג גיבור מצליח לעקוף אותי, ומסמן לי לפתוח את החלון.

אני לוחץ על הכפתור ואין תגובה. "שיט, שחכתי לרסס ספריי מגעים" אני חושב. טוב- אז פותח את הדלת.

"מי נתן לך רישיון?!" הנהג השני אומר, כאילו רומז שאני איזה אהבל. "זה לא אני, זה האוטו!" אני אומר. הנהג בורח, אולי הוא באמת חושב שאני אהבל??

אני מתחיל להתבאס וגלי חום תוקפים אותי פתאום....

נהגתי בהרבה רכבים איטלקיים. אומרים שהרכבים האיטלקיים מהנים לנהיגה, אבל האונו הזאת מעל כל הציפיות...

הילוך שני, המנוע ממשיך להיחנק, כאילו אומר לי "אתה רוצה מלחמה איתי? אתה תקבל את האמא של המלחמות".

ממשיכים להילוך שלישי, הרכב שהיה 150 מ' מאחוריי כבר נמצא לי מאחורי התחת ועוד מעט נכנס בי, יא ווילי!! בסוף עוקף אותי תוך רעשי מנוע חזקים מאוד בסל"ד גבוה. אני חש תחושת הקלה, ועוצר בצד להתרעננות.

מוציא את בקבוק המים המינרליים מתא הכפפות ומתחיל לשתות. פתאום מד חום המנוע עולה, כאילו הרדיאטור רומז לי שגם הוא צמא. משקים לרוויה את הרכב ונוסעים.

אחרי שהגענו ליעד וחזרנו, מגיעים הביתה, ועוד לפני שנוגעים במפתח כדי לדומם מנוע, המנוע נכבה, כאילו רומז לי "התכבתי, רק עוף מפה".

אני יוצא, נועל, ומסתכל שוב על הרכב. בולע את הרוק ונכנס לבית.

התאכזבתי....

נ"ב

אומנם היתה לי איטלקייה (אונו), אבל שום דבר (טוב, אולי קצת) ממה שמתואר כאן לא נכון...

• תוכן חדש...