Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתם חוויה מוטורית מהנה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון, חיכיתי שהתגובה הזאת תגיע. קרעת אותי מצחוק!

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

למה, עם האונו נסעתי הרבה יותר, כ- 6000 ק"מ בשנה!

פשוט היה טיולים ומפגשים של מועדון פיאט, ובנוכחי אין מועדון רכב, אז נשארים בחניה (ועל הדרך חוסכים דלק, ולא ק"מ...)

העיניין עם הנעילה נפתר לאחר ריסוס WD40, עיניין כפתור חלון חשמל נפתר לאחר ריסוס ספריי מגעים, עיניין ההתחממות נפתר לאחר החלפת תרמוסטט שנתקע במצב סגור, עיניין המחשב הצתה נפתר בערך לאחר התקנת חוט הארקה חיצוני, עיניין הקונקטור שברח מהפנס נפתח אחרי שהחזרתי אותו חזרה, הכיבויי מנוע והשאר נפתרו לאחר שיפוץ קרבורטור אצל צביקה התותח, והעשן הלבן לא היה, אני הוספתי שיהיה מעניין... :-)

אבל בגדול זה היה אוטו טוב.

פורסם
אלון תודה, הרבה זמן לא צחקתי ככה, אבל אל תדאג, תאמין בעצמך ואולי יום אחד תשדרג את האוטו.

:)

גם אני נהנתי לקרוא את הדברים שלך ושל עידן.. כתבתם יפה (אתה יודע, פרודיות עושים רק על סרטים טובים).

בקשר לאוטו, אני כבר משודרג לאופל רקורד 1971.. :wink: זאת שבסמלון, כאן וגם כאן אם בה לך להתרשם. האסקונה היא של אבי, שגם אותה הוא אוהב ולא רוצה להחליף.. האמת שזה רכב נהדר (לצרכים ספציפים כמובן). אפור ומשעמם (רקדנית סעודית אמרנו) אבל אמין בצורה בלתי רגילה ואפילו נוח מאוד (בסטנדרטים של שנת 84 ולדעתי לא נופל ממכוניות מודרניות), כמובן שמה שכתבתי הוא קיצוני מאוד ולא משקף את המציאות בצורה מדוייקת, סוג של קריקטורה.

ד"א, אתה חיפאי לא ? אתה תמיד מוזמן לבוא לראות את הרקורד בימי שישי במפגש של מועדון ה-5. נעשה פתיחות עם הסיוויק.. אין לך סיכוי להגיע יותר לאט ממני.. :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

סורי על ההקפצה אבל... אלון - יצאת מלך ! :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יום שישי, שעות אחר הצהריים המאוחרות, איזה אובך, אין לי מעלית, גם לא מדרגות, קומה ראשונה.. כי רציתי להיות קרוב אליה.

לחיצה קצרה על השלט.. מה זה ?! לא קורה כלום... אהה, אין אזעקה וגם לא נעילה מרכזית, אתה רוצה לפתוח דלת תבוא ותפתח אותה, כאן לא מחלקים מתנות בחינם !

יוצא החוצה ורואה אותה, רק בשטחים היא זוכה לשריקות, כמו רקדנית בטן סעודית, שם הם יודעים להעריך יופי אמיתי..

אני שם לב שהיא עומדת בחנייה כפולה, ככה זה, רוצה פוזה, מה אפשר לעשות ?!

נכנס לרכב, שיעול קל עקב שכבת האבק המצטברת על הריפוד, סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..סיבוב מפתח, סטרטר, נכבה.. מחכה שתי שניות..

מעללי בדרך לקנות בורקס ברטו

OPEL ASCONA

:wink:

ענק. פשוט ענק :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

6 בבוקר. יום שבת.

יוצא מהבית

חובש את הקסדה.

היא לחוצה מדי. הרבה זמן לא רכבתי. משחרר טיפה.

יורד למחסן.

פותח את הדלת, הנה הנבלה. בודק את הצמיגים. המצב לא מזהיר.

לא היה לי פנצ'ר בפעם האחרונה? כנראה שלא.

מוציא את הנבלה מהמחסן.

עולה במדרגות תוך שאני מועד ומושך אותה בכוח.

מגיע לאוטו.

מכניס את המפתח למנעול בבגאז'. מסתובב. לא נפתח. ס'עמק..

עושה זוג קנאקים בצוואר כדי להרגיע את עצמי.

נותן בוקס מחושב לחלון האחורי, בדיוק 7 סנטימטרמעל ושמאלה מהמנעול. נשמע קליק. הדלת עפה למעלה ונפתחת.

מכניס את האופניים לבגאז'. טוב שיש לי חצי סטיישן.

מתיישב באוטו.

נחנק מהריח של העובש מתחת למושבים והמים מהבקבוק שנשפך לי לפני יומיים.

הברזל הזה בכיסא ממש מעצבן אותי.

אני צריך לרפד את זה מחדש.

פשוט מגעיל פה.

מכניס את המפתח לסוויץ'. מסובב.

שומע את המאוורר של המנוע עובד, אבל רק אותו.

עוד סיבוב. מת...

פותח מכסה מנוע ויוצא מהאוטו.

מקבע את מכסה המנוע במצב פתוח וחוזר לאוטו.

סוגר את הדלת ומסובב את המפתח.

הדלתות ננעלות, נפתחות, ננעלות, נפתחות, ננעלות, נפתחות.

מוציא את המפתח מהסוויץ'.

הדלתות עדיין מתחרפנות להן.

פותח את הדלת, רץ קדימה ומנתק את המצבר.

מחכה כמה דקות.

נותן כאפה ענקית לדשבורד כדי לסדר את המגעים.

מתניע.

הכל בסדר.

סוגר את מכסה המנוע, נכנס לאוטו.

חושב "אין מצב שאני נוהג עוד יום בדבר הזה"

המנוע נכבה ונחנק.

יוצא מהאוטו.

מוציא את האופניים מתא המטען.

מתחיל ללכת לכיון המחסן.

מסנן "אמא שלך זונה..." עם מבט של בגידה בעיניים.

שם את האופניים במחסן.

חוזר לישון.

מעללי כשרציתי לצאת לרכב על אופניים.

רנו 11

(ימח שמו וזיכרו)

פורסם

שעת בוקר מוקדמת... אפילו הציפורים נוחרות על העץ.

אני קם, מסתכל במראה ונבהל, אם הייתי בעוטף עזה היו עוצרים אותי על שוטטות.... ידעתי שהיה אסור לי לאכול כל כך

בלילה.

לוקח את המפתחות, יוצא החוצה... עדיין חשוך במקצת כאילו העולם מסרב להתעורר.

ניגש לחניה , אפילו הכלב מסתכל עליי במבט של "אתה הכלב פה, אם אתה ער בשעה שכזו..."

לחיצה על השלט, הדלתות נפתחות, נכנס , מתיישב , סוגר את הדלת.

לוקח נשימה ארוכה... מתרכז....

שקט מוחלט ברחוב...

רעש תרועה חזק. (הכלב בחנייה פותח עיניים בפתאומיות)

משחרר נאד ענקי ועסיסי לחלל הרכב...

יוצא מהר מהאוטו ונועל את הדלתות.

חוזר למיטה והולך לישון.

מעלליי בפעם הראשונה שנתתי את הרכב שלי...לאחי הקטן

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...