Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות לרכב שלי רדיו דיסק פשוט ואני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, לא יותר מ-400 בערך, אני מחפש משהו בסיסי ופשוט ורק שיהיה מסוגל לקרוא MP3 וצרובים.

ראיתי פרסום בסופ"ש של אוטו דיפו על מבצע על רדיו דיסק של EAGLEROAD ב-250. זה מריח לי זול מדי. האם הם עד כדי כך זבל או שבשביל מי שמחפש משהו בסיסי זה יספיק ?

המשכתי קצת לחפש באינטרנט וראיתי רדיו דיסק של פיוניר (http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1725) ב-400 ש"ח. זה עומד במחיר שלי, אבל משום מה נראה לי חשוד פיוניר בכזה סכום. יכול להיות שמשהו מסריח וזה איזה דגם דפוק ידוע או שזה באמת דיל משתלם למי שמחפש משהו סביר בזול ?

אגב, כמה התקנה של רדיו דיסק אמורה לעלות אצל מתקין מן השורה ? בלי רמקולים או דברים אחרים, פשוט להכניס את זה במקום. האם זו משימה פשוטה למישהו עם ידיים טכניות (אני מאוד טכני ועושה הרבה דברים בעצמי אבל מעולם לא התעסקתי עם דברים כאלה) ואפשר פשוט לנתק ולחבר במקום את החדש בלי להסתבך ?

תודה מראש לכל העונים ושבת שלום.

פורסם

היה לי EAGLEROAD מ AUTO DEPOT, אחד עם USB שעלה לי 500 ש"ח בזמנו

סתם קניתי אותו בשביל רכב של העבודה

תאמין לי החזיק כמו סוס , בנוסף יש לך אחריות 3 שנים, ולא סתם אחריות , פעם אחת הפאנל קיבל מכה(לא חשוב איך ולמה כרגע D: ), הם החליפו לי את כל המכשיר תוך מספר ימים

אז אם אתה מחפש משהו עממי ביותר ככה בשביל לשמוע מוזיקה נטו אני ממליץ לך

ולגבי ההתקנה זה שטויות יש מספיק הסברים ומדריכים באינטרנט, תשיג לעצמך מודד מתח (FLUKE) ולא מאמין שתהיה לך בעיה

בהצלחה

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

גם אני חשבתי לקנות מכשיר מהחברה הזאתי EAGLEROAD.

אבל, לא לקחתי את הסיכון.

הכי מפחיד אותי שבאמצע הנסיעה הדיסק יקפוץ, או שייקח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים.

וגם אם תערוך חיפוש תראה הרבה תגובות על החברה שלא ממש טובות, בגלל זה גם לא לקחתי, למרות המחיר הנמוך.

תערוך חיפוש על הדגם של קנווד, לדעתי אם לבחור בין 2 המכשירים, עדיף את קנווד.

חברה מוכרת וידועה במכשירים שלה.

אני הייתי לוקח אותה.

בהצלחה.

אמיל.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...