Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2400 כח סוס, מ0-96 בשניה אחת וחוקי לכביש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר שקראתי איפושהוא שמצלמות מהירות לא מאתרות מהירויות מעל ל420 קמ"ש.

ואני לוקח את הכתבה בעירבון מאוד מוגבל. אמנם קורבט לא רכב פראייר בכלל אבל 2400 כ"ס? לבוגאטי יש 1001, והיא מאיצה מ0 ל100 ב4 ומשהו שניות.

רק על התיבת הילוכים של הבוגאטי עמלו כ50 מהנדסים מהם 20 הנדסי תוכנה, ולבל נשכח את הכנף מתכוונת לגובה ולזויית באופן אוטומאטי בהתאם למהירות ולהתנגדות הרוח ע"י מערכות הידראוליות מטורפות. ואני בכלל לא מתחיל להשוות בין הנפחי מנוע והאוירודינמיקה של הרכבים.

לדעתי כל העניין דיי מופרך,למרות שאשמח לגלות שאני טועה

פורסם

ולבל תשכח, בוגאטי וירון הוא רכב בייצור סדרתי, הרכב הזה לא (קרי ניתן לתדלק אותו במה שרוצים ולשפר אותו כפי שהבעלים רוצה).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

מי שראה פיפת' גיר היה לא מזמן פרק נוסף עם הווסקהול ויקטור שלה "רק" 2000 כ"ס וגם שם הבעלים טוען ל0-96 בשנייה אחת.

אבל לדעתי לרבע מייל הוא לא הצליח לרדת מ8 שניות וגם המהירות המרבית של הרכב היא באזור ה350 קמ"ש (אווירודינמיקה של לבנה).

אסור לשכוח גם את רמת התחזוקה שהמכוניות האלה דורשות לעומת הבואטי לדוגמא, הבעלים של הווקסהול אומר שהוא עובד על המנוע אחרי כל נסיעה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני זוכר שקראתי איפושהוא שמצלמות מהירות לא מאתרות מהירויות מעל ל420 קמ"ש.

ואני לוקח את הכתבה בעירבון מאוד מוגבל. אמנם קורבט לא רכב פראייר בכלל אבל 2400 כ"ס? לבוגאטי יש 1001, והיא מאיצה מ0 ל100 ב4 ומשהו שניות.

תנסה יותר בכיוון של 2.5 שניות!!

פורסם

בעיניי מכוניות כאלו כבר איבדו את כל הקסם של הרכב.

וגם לא היית שם הדגמה, ככה שאני מאוד ספקטי.

פורסם

מעניין כמה נסיעות מחזיקה תיבת ההילוכים ברכב(שלוש נקודות) אני מהמר על 10 לכל היותר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הימורים זה לא הצד החז שלך אה ?

בכל אופן כמעת ברוב ארהב אין שום בעיה לעלות עם רכב כזה על הכביש באופן חוקי

ולראות רכבים עם מעל 1000 כוח זה גם לא ממצא נדיר

מעל 2000 זה כבר משהו אחר את האמת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא חסרים רכבים בעלי מנועים המתקרבים לכיוון ה2000 בהתמדה על מסלולי הדראג, חלקם יכלו להיות חוקיים רק שאין לאנשים שום עניין להוציא לכביש רכב כזה עם ההיגוי המטורלל שלהם.

בנית מנוע בן 2500 כ"ס בארה"ב היא לא סיפור גדול בכלל למעט כסף, שגם כאן לא מדובר בסכומים דמיוניים מידי. הבעיה מתחילה בגוף הרכב, גם הטנקים האמריקאים עם שילדת הסולם המטורפת בעובי של שילדת משאית והכל, וכל החיזוקים הנפוצים במסלולי הדראג, עדיין לא מסוגלים להאיץ עם מנוע כזה בלי להתפרק או לחילופין בלי להתקין כנפיים של ג'מבו שיצמידו אותם למסלול. וההיגוי שאין להם... הופכים את עניין 2000 הכ"ס למשהו למוזיאון ולא ממש למסלול.

• תוכן חדש...