Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אשמח לעזרה:

בזמן האחרון שמתי לב לרעשים וקרקושים מהמגש האחורי אחרי מעבר על מהמורה/גבשושית אפילו הקטנה ביותר - וזה מציק ומרגיז.

מחיפוש בפורום ראיתי הצעה על הדבקת כדורי סיליקון לצד אחד של המגש - יש פתרון אחר?

ואם לא, איפה אפשר לרכוש את הנ"ל באיזור חיפה?

אשמח להצעות ופתרונות (הפתרון היחיד שלי עד כה היה להגביר את הווליום במערכת :?).

בתודה מראש,

תומר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תומר, מה מהות הקרקושים?

אני מציע שתבחן בדיוק מה מרעיש במגש. הרי אין סיכוי שהמהנדס של סיאט תכנן משהו מקרקש - לכן אתה צריך לבודד את הגורם שהשתנה.

תשחק עם המגש, תעלה ותפיל אותו - ותתחיל לחפש מה בדיוק גורם לקרקוש.

קצת מהניסיון האישי שלי - אצלי היה מדובר בחיתוך דפוק של בית הרמקולים ע"י הבעלים הקודם. זה גרם לכך שהברגים שהחזיקו את הרמקולים היו פשוט באוויר ובכל מכה הכי קטנה שמעתי את הברגים מקרקשים. עד שהבנתי שמדובר בברגים התעסקתי עם כדוריות סיליקון, עם חומרי בידוד ומה לא.

בסופו של דבר הבעיה נפתרה בעלות של 120 ש"ח. 100 ש"ח למגש קטן ו-20 ש"ח לבד שחור מבריק שנרכש בהדר כדי לצפות את המגש.

חתכתי את החורים כמו שצריך, ואת הברגים של הרמקולים דאגתי לאבטח עם אום שהוברג עד הסוף - ככה הם לא יברחו :twisted:.

מקווה שזה יעזור לך, כי אני יודע שזה יכול לשגע פילים.

פורסם

תודה על העצה, דודו!

אכן, בדקתי מכל הכיוונים את המגש האחורי והרמקולים דווקא יושבים טוב.

ברגע שהזזתי את המגש האחורי ימינה ושמאלה עם ידי - הרעשים המוכרים נשמעו..כלומר, איכשהו יש איזה חופש.

איך מקבעים בכל זאת את המגש? מישהו?

אגב, דודו - מאיפה קנית את כדוריות הסיליקון?

פורסם

חבר,כן יתכן שמהנדס של סיאט תכנן משהו מקרקש,את כל האוטו!

כל הדיפונים שלו מרעישים,שילוב של חתך נמוך ובולמים זוועה+חומרים לא בשמיים וזה התוצאה.

כם אצלי המגש מרעיש אולם אצלי אין רמקולים,מכל קפיצה שהוא עולה קצת באוויר ויורד יש רעש.

בן.

Got To love It

פורסם

אמרת שאתה מזיז שמאלה ימינה וזה מקרקש - אם אני מבין נכון שיש חופש ימינה שמאלה אז אני הייתי מנסה לשים אולי פסי בידוד כמו של חלונות ( בכל חנות טמבוריה או הומסנטר וכדומה ) קל מאוד לשים ( מגיע עם דבק בצד האחורי ) אם תצליח למצוא משהו שיבודד לך את המגש ( פסי הגומי ) וגם יצמיד אותו למקום ( אותם פסי גומי ) יש מצב שזה ישקיט את הפרשה

עפר.

פורסם

תומר, אם אתה באיזור הקריות תן גיחה (תאם איתי כמובן מקודם) ואני אנסה לראות במו עיני איך אפשר לסדר את הסיפור.

יש לי הרגשה שזה ייגמר בקומבינה פיראטית אך יעילה ביותר.

חוצמזה זה יתן הזדמנות לראות את האיביזה הקטלנית 8).

פורסם

שמתי דבק דו"צ וזה אכן עזר.

אם זה יחזיק מעמד - זמן יגיד.

דודו, אני אתן גיחה בקרוב. גם לי זו תהיה הזדמנות לראות את הקסארה ובאמת, אולי נמצא פתרון אפילו יותר טוב.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...