Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי היום בפ'גו , אלפא רומיאו ופולקסווגן.

נתחיל ב207GTI , מנוע 1600 טורבו של BMW עם 175 כ"ס.

207GTI נראית מעולה בפרופיל שלה , אבל החזית נראית קצת מצועצעת לטעמי , יכול להיות שזה הגבוה שלה , בוא נגיד היא שג'יפ לא קטן. האגזוזים מאחורה נראים מעולה , אפטרמארקט משו.

מבפנים , וואו , משו משו מזכירה לי מאוד את הנינג'ות היפניות ויכול להיות בגלל מושבי הריקארו מאלקנטרה בשילוב עור המדהימים שלה , מזכירים מאוד את המושבים של הEVO , עם התמיכה הכי טובה מבין השלוש שביקרתי היום ואני מרשה לעצמי לומר שאלו המושבים היפים והנוחים ביותר שמצאתי בהוט האצ'!! גם הדלתות זכו לדיפון אלקנטרה שנראה מעולה..חוץ מזה היא נראית ספרטנית ומאוד אפרורית במחיר הזה חסר כאן הבקרת אקלים אלקט' , אבל 207 קיבלה כאן ידית הילוכים והגה ספורטיבים יחד עם דוושות אלומיניום מחוררות.

נמשיך בAlfa Romeo MiTo

עוף מוזר בשניות הראשונות.. קשה לעכל את הפרופרציות שלה בהתחלה ואח"כ היא זורמת ומתגלה כיפה בהוצ' האץ'

אין ספק שהיוקרה זולגת מכל כיוון אפשרי , והיא נראית פשוט מצוין .

מבפנים איכות החומרים טובה ברוב המיקרים ובחלק קטן היא מרגישה פונטו. הדש בורש שמעוצב מצויין לטעמי , כולו נראה כמו דמוי קארבון ואפשר להזמין אותו בכמה גוונים (כל הכבוד לגמישות של היבואן) הלוח השעונים הכל כך יפה שלה (היפה ביותר שראיתי בזמן האחרון) התמיכה של המושבים היא בנונית , במיוחד אחרי שישבתי ב207 הרגשתי חסרון רב .

ההנעה שלה הזכירה לי מנוע V8 בריא.. לא יאמן שזה יצא ממנוע 1400 טורבו , אגב היא מגיעה עם שעון בוסט חמוד מאוד.

נסיים בשירוקו , שהכי הרשימה אותי בסופו של דבר.

נכנסתי לאולם בפה פעור , עומדת לה שם שירוקו שחורה....ואו כמה שהאוטו הזה נראה קרבי יוקרתי ואלגנטי בבאת אחת!

הגג הסופר נמוך שלה יחד עם כנפיים רחבות במיוחד נותנות לה מראה שלא דומה לאף אחת (אולי מזכירה את אלפא בררה בצורה הכללית) אפשר להזמין אותה עם ג'אנט 18 אינץ' סופר מדהים ב4000 שקל.

נכנסים לבפנים ותנוחת הישיבה מאוד מאוד נמוכה למה שיצא לי להכיר עד כה (כמובן לא מאזדה מיאטה אבל לא רחוק כל כך)

הלוח שעונים שנראה יוקרתי , דולק בלבן ואדום נראה יפה מאוד , השירוקו מאובזרת מגרסאת הבסיס במסך נגיעה מקורי ואיכותי

ואין ספק שזה עושה את העבודה.. זה נותן מראה יוקרתי לכל הדשבורד .

המושבים תומכים בסך הכל ברמה טובה אבל עדיין לא כמו ה207 וגם לא כמו גולף GTI , אבל לא רע בסכ"ה

איכות החומרים טובה מאוד ואיכות הרכבה פשוט מעולה , לא נופלת מגרמניות היוקרתיות יותר!

לעיצוב המיוחד שלה יש גם חסרונות.

מאחורה היא סכ"ה מרווחת ברגלים מה שכן לגבוהים תיהיה בעיה לשבת מאחורה , אני שבסכ"ה בגובה 180 ס"מ לא נשאר לי כמעט בכלל מרווח בין הראש לתקרה , לאנשים גבוהים ממני תיהיה בעיה לשבת שם , במיוחד כשיפתיע אותם איזה באמפר.

השדה ראיה מאחורה פשוט גרוע , אני מאמין שאפשר להתרגל אבל באותו רגע קצת לא הבנתי איך אפשר להסתדר עם חלון אחורי קטן כל כך במיוחד שיש המון שטח מת בקורת C

את הרנו לא ביקרתי כי הם פחות מעניינות אותי כרגע

ולסיאט נחכה במרץ האיביזה קופרה צריכה להגיע גם היא.

סוף סוף אפשר להגיד שהשוק של ההאוט האצ' פורח בארץ

מקווה שנהנתם!

פורסם
ביקרתי היום בפ'גו , אלפא רומיאו ופולקסווגן.

ולסיאט נחכה במרץ האיביזה קופרה צריכה להגיע גם היא.

סוף סוף אפשר להגיד שהשוק של ההאוט האצ' פורח בארץ

מקווה שנהנתם!

תמיר, האיביזה בשלל דגמיה אמורה החודש להגיע לארץ כנ"ל גם לגבי הקופרה וה-FR ולפי מה ששמעתי שהן כבר בארץ לקראת קבלת תקינה.

יניב

פורסם
למה צריך לעניין מישהוא מקום מאחורה ?

בשביל הילדים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה צריך לעניין מישהוא מקום מאחורה ?

ספסל אחורי במכוניות אלה הוא סתם לרשימת איבזור.

ה-MITO די צפופה - אין הרבה מקום לברכיים, אבל יש יותר מקום לראש.

השירוקו די מרווחת - יש מספיק מקום לברכיים, אבל הגג הנמוך יושב על הראש :-(.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שאלה קטנה לסיום - מה הקשר בין המיטו, ה-207 והשירוקו? סגמנטים שונים, מחירים שונים וקהל-יעד שונה. ה-207 היא סופר-מיני עממית יחסית לנער המתבגר, המיטו היא סופר-מיני יוקרתית לאיש ההיטק אנין הטעם ואילו השירוקו היא קומפקטית חמימה לחתך גילאים/עושר גבוה יותר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מסכים לגבי השירוקו. המיטו ו207 מתחרות בנישה כמעט זהה גם המחיר דומה מאוד ומעבר לזה זה כבר עניין של טעם .

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...