Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי רכב סיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת אחת המוטציות מהרבה סוגים,להרבה שימושים, של כלי שהיה נפוץ והולך ונעלם.

במקורו זאת רק היחידה הקדמית של מנוע דיזל חד צילינדרי מקורר ע"י מים שעומדים סטטית על הראש כחלק תחתון של מיכל הדלק (שהוא אדום במקור) ,ומוציאים אדים כל זמן הפעולה.מניע 2 גלגלי טרקטור קטנים וממנו יוצאות אחורה 2 ידיות ארוכות שמשמשות כידון.יש לו גם משאבה הידראולית לשימושים חקלאיים שונים. המפעיל יושב/עומד על המחרשה/מזבלת/מערמת... שנגררת ע"י יצול.

הסינים בנו מזה עצמית כל דבר,ממפעיל משאבת באר/מכונת דיש/גנרטור/מסוע העמסה/מסור שיש ועד ה"משאית" שכאן.

פורסם

אם החבר'ה מ"PIMP MY RIDE" עושים פרצופים שהם רואים טראנס אמ שנת 79' במצב כביר, הם יתהפכו כשהם יראו את זה. סביר להניח שחלק מהם גם ימותו מהתקף לב.

פורסם

זה אופנוע שם? היכן שאמור להיות המנוע.

והוא מוגדש.

בואו נסכם ממה הוא מורכב: אופנוע+פח זבל שמשמש כסופר צ'ארצ'ר,פח זבל חתוך יותר גדול עם חלון מקדימה (ללא דלתות) בשביל הנהג והחלק האחורי הוא צריף.

נחמד.

פורסם
רק תגידו לי ממה הוא מורכב.

דאקטייפ והרבה כוונות טובות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איך אף אחד עוד לא שאל כאן את שאלת מיליון הדולר?

כמה סוגר?

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

בנימה רצינית, מכיר את מה שחיימי כתב עליו ויש את זה גם מלא בהודו. זה בגדול מריצה ממונעת דיזל לשימוש חקלאי כמו חרישה שגם בהודו בונים עליה ה-כ-ל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...