Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, מישהו אולי יודע מה מידת הרמקולים בדלתות(קדימה\אחורה) באימפרזה wrx 2002?

ואם אפשר מידע לגביי רדיו דיסק ALPINE CDA 9886 הדגם החדש של אלפיין, איך הוא מבחינת סאונד, תפעול המכשיר וכו'

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם

ומה גם לגביי המכשיר של אלפיין, למישהו יש מידע לגביי המכשיר כי אני עושה קצת חושבים לפני הרכישה.

אלעד

פורסם

פלוס מינוס 1700 ש"ח, מחפש סאונד איכותי מאוד, ומכשיר עם 3 יציאות למגבר וכמובן רק אלפיין שלפי דעתי הכי אמינים.

אלעד

פורסם

תבדוק טוב אחי[אח שלו? דבר איתו בבית, לא חבל על הטקסט שמתבזבז פה?] לפני שאתה קונה בדלתות הקדמיות של אימפרזה יש כמו ברזל לאורך כול הדלת למטה זה מפריע לרמקול לשבת כמו שצריך תבדות אחי מנסיון יש לי גם כזאת ויש לי בעיה איתה.....

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

שלום

לגבי ה9886 אחלה של מכשיר יש לי ונהנה ממנו כמו כן גם נורא ידידותי לתיפעול . תריץ חיפוש בפורום עליו כמו שאני עשיתי ליותר מידע.

שבוע טוב:-P

mosconi & gladen audio

פורסם

דווקא הבנאדם שמרכיב לי את המערכת, עשה כבר סיור בתוך הרכב והסתכל בדלתות, ולא הזכיר שיש בעיה בלהרכיב סט בדלתות

הקדמיות בגלל מוטות ברזל או משהו בסגנון.

אלעד

• תוכן חדש...