Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני שוקל לקנות טויוטה קורולה מודל 2001. בעל הרכב דורש מחיר מחירון + תוספת על קלומטרז' נמוך ויד ראשונה.

האם לדעתך מחיר המחירון (48000, ללא תוספות) מיצג ערך ראלי עבור הרכב הזה, בהנחה שמצבו טוב?

האם ידוע לכם על ירידות צפויות במחירון המשומשות בתקופה הקרובה, לאור המצב הכלכלי?

תודה רבה

דדי

פורסם

קורולה במצב טוב נמכרת סביב מחיר המחירון הבסיסי,

למרות שאם בעל הרכב יתעקש הוא בסוף יקבל את מחיר הרכב המלא, לגבי ירידות מחירים כל חודש מחיר הרכבים יורד, רכב זה לא השקעה, אך לא צפויה ירידה חריגה בקרוב.

פורסם

מבחינת השוק - כן. מבחינה הגיונית - לא. אפשר למצוא משפחתיות טובות וחדישות יותר מהקורולה במחיר כזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הקורולה היא המשפחתית 1.6 אוטומטית הכי טובה שנת 2001

,אמינה שומרת על הערך ודי איכותית.

סתם דוגמא לי היתה מאזדה לאנטיס 1.6 אוטומט שנת 99 ולחבר שלי היתה קורולה 1.6 אוטומט שנת 2000,הקורולה יותר יקרה והיא שווה יותר.

אם אתה מחפש משפחתית אוטומטית 1.6שתהיה הכי טובה שיש בשנת 2001,אני אישית ממליץ לך ללכת על הקורולה ,למרות יקרה יחסית

פורסם

ואיפה ההגיון במה שכתבת איפה התמורה העודפת אותה הקונה יקבל בתור בעל קורולה.לא אמרתי כאן שהמאזדה יותר טובה אבל בוא נגיד שהיא לא פחות טובה. אתה שילמת פחות קיבלת רכב דומה ומכרת בפחות. הוא שילם יותר וקיבל את אותו הרכב ונניח שהוא ימכור אותו ביותר -איפה כאן התמורה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

בשנת 2003,שקנינו את הקורולה שלנו 2001 המחירון היה 87000 רכב מעולה עם 0 תקלות פשוט 0 תקלות.והצורה הכי יפה שיצאה לטויטה עד היום לדעתי.יותר מ ה 2003 והחדשות.אם היא שמורה לך על זה!

פורסם

48K למודל 2001 ??

מחיר מופקע לעניות דעתי, יש הרבה מאוד אופציות אחרות בשוק מרווחות יותר, בטוחות יותר ואשר נותנות תמורה טובה הרבה יותר לכסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...