Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המברשת המחודדת נראת בסדר המברשת "להסרת אבק בלימה" עשויה מצמר פלדה (לא בסדר) יש שם את המברשת הרכה, אבל כתוב "לניקוי הרכב" בהתחלה חשבתי שהם חלילה מציעים לך לנקות את הרכב במברשת ושפניתי ל"מברשת הקשה" כתוב שהמברשת אינה מיועדת לחלקים הצבועים מכאן ניתן להסיק ששומו שמיים, הם כן מיעדים את הרכה לשפוף הצבע המסכן של הרכב.

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לקישור ל carplan

לגבי חומר ניקוי , גם אני משתמש בשמפו של הרכב, ולא בחומר מיוחד.

לגבי למה מברשת, בהתחלה השתמשתי בספוג (לא אותו ספוג של הרכב כמובן), וכשדחפתי את היד פנימה הגעתי למגן של הדיסק ונחתכתי. זאת הסיבה למה מברשת, כדי לא לדחוף את הידיים :wink: לחורים שלא צריך .

פורסם

זאת תורה שלמה שדורשת הן אהבה לרכב והן המוטיבציה להשקעה שיכולה לנבוע מהיות העניין סוג של תחביב ו\או מהיות הרכב יקר כספית ו\או לליבך.

בג'אנטים העניין מוצדק, חומר מיוחד צריך כדי להסיר את כל המשקעים במינימום שפשפוף ובכך לא לפגוע בג'אנט ומברשת מיוחדת בשביל להשיג תוצאות טובות יותר לרבות הגעה אל החלק הפנימי של הג'אנט תחת צלחות הבלימה, תתפלא איזה הבדל נוצר כאשר גם החלק הפנימי של הג'אנט מבריק בצבע המגנזיום ולא בצבע שחור..

ישנם דברים פחות מוצדקים כמו קניית וקס ב5000 דולר שאת ההבדל בינו לבין וקס של 1000 דולר ניתן לראות רק תחת פנסי קסנון יעודיים. אבל זה התחביב\אובססיה. :-)

פורסם

לי אין (עדיין) ג'אנטים בפולו :(

אפשר בתור פיצוי עצמי לפרסם תמונות מרכבים נוכחיים של משפחתי? (5 בסה"כ) :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לי אין (עדיין) ג'אנטים בפולו :(

אפשר בתור פיצוי עצמי לפרסם תמונות מרכבים נוכחיים של משפחתי? (5 בסה"כ) :p

נו למי אתה מחכה?

יניב

פורסם

לניקוי ג'נטים, ואחרי שחיפשתי במשך שנים חומר נורמלי לעצלנים שלא רוצים לשפשף עם מברשת את אבק הרפידות,

אני ממליץ על חומר אחד בלבד : DUPONT WHEEL CLEANER (טפלון) מקווה שאני לא טועה בשם שלו.

מיכל שחור עם התזה.

מתיזים את החומר בנדיבות, נותנים לו דקה-שתיים להמיס את אבקת הרפידות ושוטפים עם צינור/ דלי מים.

במקרים קשים שהוזנחו במשך שנים - אפשר להיעזר במברשת שיניים שמורידה את משקעי אבק הרפידות המומס דיי בקלות.

מדובר בחומר לא זול, אבל אפשר למצוא אותו מדי פעם בהנחה באוטודיפו יחד עם הווקס של DUPONT שגם עליו אני ממליץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לי תמונות איכותיות אבל זה מה שיש

מורכב על סוזוקי בלנו 97

ג'אנט 14 185/60

לא משו מיוחד 2000 שקל אבל יפה ואני אוהב

אם תרצו שאני יעלה תמונות איכותיות תגידו ואני ירד לצלם

אני תמיד מתעצל (אין למי להראות בתמונות)

060220090411.JPG

060220090444.JPG

פורסם

אלעד תמסור לחבר שלך,

שאני עדיין מתלבט מה יותר מכוער הגאנט או הרכב:shock:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

רעיון נחמד, תמיד כיף לראות תמונות.

אני עם המקוריים, 18 אינטץ'. לדעתי אין שום סיבה בעולם להחליף אותם. מדהימים.

עליהם אפשר למצוא Potenza RE050A 225/40.

6.jpg

4.jpg

• תוכן חדש...