Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כספר, החישוק שיש לקליאו שבתמונה שלך אני חושב שהוא ספידליין PTS.

הג'נט הזה מופיע על חלק מהקליאו וויליאמס, אבל לא על כולן...על השאר יש משהו שדומה יותר ל-PTS

ג'נט לא ידוע:

clio_williams.jpg

ג'נט שנראה כמו PST:

Clio_Williams.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הג'אנט הנ"ל הוא של OZ,דגם Aristo.

מצטער שאני מצטט את עצמי,אך לאחר בירור קצר,התברר לי שחלק מהג'אנטים שהגיעו עם 20th Anny/R32 היו מתוצרת OZ,וחלק מתוצרת Ronal.הם היו זהים לחלוטין במראה ונתונים הטכניים,כמו אופסט,רוחב ומשקל.כך לפחות בשוק האמריקאי.הדבר הכי אבסורדי כאן,שבחלק מהמקרים ניתן היה למצוא על אותו הרכב (!) ג'אנטים של שני היצרנים :roll:.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
זהו הבורבט יורד. אתמול הזמנתי את הגאנט הזה. סוף החודש כשהוא יגיע אני אצלם אותם מורכבים על האוטו ואעלה תמונות.

lemsodz5.png

:-D

:shock3::shock2::drinking:

ללא מילים

פורסם
זהו הבורבט יורד. אתמול הזמנתי את הגאנט הזה. סוף החודש כשהוא יגיע אני אצלם אותם מורכבים על האוטו ואעלה תמונות.

:-D

וואו!!!! :shock::shock:

אפשר לדעת כמה עלו? :wink:

פורסם

Z4 3.0si הציג

IMG_7519.jpg

איפה מוכרים מברשת כזאת?

בחנויות המתמחות בdetailing, אני קניתי בברלין.

ובכן, ניתן לקנות גם בארץ מברשת לג'אנטים. אם כי יש לציין שהיא נראת פחות חמודה. אך את העבודה היא עושה מצויין.

f_IMG3610m_0478e68.jpg

הורי קנו לי אותה, כך שאני לא יודע את הכתובת המדוייקת. אך החנות היא חנות יעודית למברשות בלבד ונמצאת ברחוב הרצל לא רחוק מפינת אחד בעם (כנראה החנות בהרצל 24 בתל אביב - "אריה" זנדשטיין)

פורסם

המברשת הנ"ל אינה יעודית לג'אנטית.

אני לא יכול להעריך את גסות הסיבים על המברשת שלך מהתמונה (אך הם נראים די גסים) כל עוד הם לא מברזל (יש כאלו שמנקים עם סיבי ברזל :shock:) הם לא יגרמו נזק גדול אך אם הם גסים מדי יש סכנה ליצירת swirl marks על לכת הציפוי של הג'נט.

בנוסף שים לב שכלל המברשת שלך ממתכת חשופה מה שיוצר סכנה לשריטות, המברשת היעודית שקניתי מצופה בגומי ופלסטיק (גם החלק הפנימי שמחזיק את הסיבים (שהם כמובן עדינים)).

טיפ למי שמחפש מברשת מתאימה ונגישה- מברשת הפלסטיק של השירותים.

פורסם

חס וחלילה שהסיבים יהיו עשוים מברזל. אני לא חושב שהסיבים קשים מיידי (הם יותר רכים ממברשת השירותים שהזכרת), אך באמת שקטונתי מלדעת.

לגבי גוף/זרוע המברשת, אין אפס, אתה צודק בכל מאת האחוזים.

לגבי המברשת שלך. ציינת שהיא נקנתה בברלין.

האם ישירות שם או שדרך אתר אינטרנט?

ושאלה לך וכמובן לכל מי שיודע.

האם יש חנות בארץ, שמוכרת מברשת איכותית כמו שאתה הצגת?

קשה להאמין , שבארצנו אין לקנות משהו.

• תוכן חדש...