Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלה במוחי רעיון נחמד, כולנו אוהבים תמונות, אז החלטתי לפתוח שרשור בו יוכלו החברים "להשוויץ" בג'אנטים המפארים את רכבם האהוב.

אני אתחיל- 17 אינטש, style 201 של bmw נעול בצמיגי 225/45 "ראן פלאט" כלומר ללא פאנצ'ר.

הם מנוקים בhot rims של maguires ומברשת מיוחדת למטרה זאת.

מקווה שתהנו מהתמונות ושנראה רבים וטובים בשרשור ..

:-)

IMG_7519.jpg

IMG_7521.jpg

IMG_7522.jpg

IMG_7549.jpg

• תגובות 205
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המברשת הזאת שוס!

אדוונטי ריסינג 16 אינצ', ג'נטים שחור לא פוטוגני במיוחד. 8)

P1000468.JPG

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
עלה במוחי רעיון נחמד, כולנו אוהבים תמונות, אז החלטתי לפתוח שרשור בו יוכלו החברים "להשוויץ" בג'אנטים המפארים את רכבם האהוב.

אני אתחיל- 17 אינטש, style 201 של bmw נעול בצמיגי 225/45 "ראן פלאט" כלומר ללא פאנצ'ר.

הם מנוקים בhot rims של maguires ומברשת מיוחדת למטרה זאת.

מקווה שתהנו מהתמונות ושנראה רבים וטובים בשרשור ..

:-)

אולי תעלה תמונה של המכונית ולא רק של הג'אנטים :shock:? חלום.

אתה במקרה מראשל"צ? אם כן אז אני די בטוח שראיתי אותך חונה כמה פעמים בנאות שקמה באחת החניות שברחוב קאפ"ח.

פורסם
מנוע מקורי לגמרי - 2 ליטר, 6 צילינדרים. נהנה ממה שיש. אולי בקיץ הקרוב אחליף לגיר ידני וארכיב סופרצ'ארג'ר בירדן..הכל אפשרי.

אני אישית בעד מקוריות במיוחד בקלאסית בהתהוות כשלך.

הצבע מקורי?

• תוכן חדש...