Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היה לי רעש מההגה כח וניגשתי למוסך מורשה הם בדקו את הרכב ואמרו לי שמשאבת הגה נוזלת ומסרק הגה נוזל ויש להחליף את שניהם.

השאלה שלי עם אני מחליף רק את המשאבה זה יכול לפטור ב 99% את הבעיה או שעדיף להחליף את שניהם ועד כמה זה קריטי לא להחליף את הדברים האלה?

אם מישהו יכול להסביר איך עובדת כל המערכת הזאת של משאבת הגה כח והמסרק הגה ואם המסרק יכול לנזול בצורה רצינית?

תודה מראש שמעון.

בברכה שמעון.

פורסם

השאלה מה מרעיש? המסרק הזה או המשאבה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בבוקר הסתכלתי לראות אם יש נזילות מתחת לרכב ואכן יש שלוש מקומות שנוזל שמן לרוחב באותו קו.

בדקתי שמן ומשהו לא מסתדר לי, על הפקק של המיכל יש מדיד קטן שכתוב עליו סמן תחתון COLD וסמן עליוןHOT, כשאני מוציא את המדיד זה עובר את הקו העליון בהרבה בעצם עד הפקק.

יכול להיות שצריך למדוד שמן הגה כח כאשר האוטו מונע פשוט זה נראה לי קצת מסוכן עם כל החגורות שיש שם?

בברכה שמעון.

פורסם

HOT פירושו לבדוק כשהרכב חם וטמפטורה עבודה אופטימלית, COLD כאשר המנוע קר ולא נסעו בו מספר שעות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני לא מבין, המוסך קבע שגם המשאבה נוזלת וגם המסרק, אז איך רק החלפת משאבה אמורה לפתור את הבעייה?

מוסך מורשה לפעמים על הזעה קטנה יגיד שצריך להחליף את החלק אפילו שבעצם לא בהכרח חייב להחליף את החלק אפשר לנסוע ככה ומדי פעם להוסיף שמן.

אני לא רוצה להחליף מיד כל דבר שיגידו לי במוסך, זה הרבה מאוד כסף שאין לי אז אני מחפש פתרונות זמניים אולי אפשר לנסוע עם זה ככה ולא בהכרח להחליף.

השאלה זה איך כל המערכת הזאת עובדת?

איפה יש יותר עיבוד שמן בדרך כלל כשיש בלאי בדברים האלה במסרק או במשאבה?

האם אי החלפה של החלקים האלה יכולה לגרום לנזק נוסף או יכולה להיות מסוכנת בצורה כלשהי?

בברכה שמעון.

פורסם
HOT פירושו לבדוק כשהרכב חם וטמפטורה עבודה אופטימלית, COLD כאשר המנוע קר ולא נסעו בו מספר שעות

בדקתי שמן כאשר האוטו היה קר ולא נסע כמה שעות והמדיד הראה שהמיכל מלא הרבה מעל ה-COLD ומעל ה-HOT .

יכול להיות שצריך לבדוק שמן במיכל שמן הגה כח כאשר האוטו מונע?

בברכה שמעון.

פורסם

כנראה שיש יותר מדי שמן

פורסם

אם מישהו יכול להסביר איך עובדת כל המערכת הזאת של משאבת הגה כח והמסרק הגה ואם המסרק יכול לנזול בצורה רצינית?

תודה מראש שמעון.

המשאבה בונה לחץ שמן שמזיז בוכנה שנעה ועוזרת לך לסובב את ההגה. זה יכול ליזול מהחיבורים של צינורות השמן, וגם מהמשאבה.

קבל חוות דעת מעוד מוסך לדעתי....

פורסם

בהמשך לשרשור, ,ההגה אצלי עושה קבוע רעש כשאני מסובב אותו,במוסך אמרו שהרעש תקין וזה הרעש של משאבת הההגה, האם כך הדבר?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

תגיד החיים שלך ושל האנשים האחרים שנוסעים בכביש לא יקרים לך, אנחנו מדברים על המערכת הבטיחותית השנייה בחומרתה אחרי הבלמים ואתה מחפש פטרונות זמניים.

אין לך כסף שים את הרכב בצד.

זאת מערכת הידראולית שעובדת בלחץ, ברגע שתתקן רק רכיב אחד הלחץ יחפש נקודה חלשה אחרת ויפרוץ משם.

כך שאם המסרק כרגע רק מזיע אחרי זה הוא ינזול.

אני נותן גיבוי מלא למוסך כזה שלא רוצה לקחת אחריות על החיים שלך ובגלל שאין לך מושג כיצד עובדות המערכות אתה מזלזל באמינותו ומקצועיותו שכן ההפך הדבר.

אתה לא חייב לתקן במורשה במידה וזה יקר מדי לתקציב שלך, אבל אתה יכול לשפץ את המשאבה ואת המסרק במקום להחליף, לעשות את העבודה במוסך רגיל שגם זה יוזיל משמעותית את הסך הכולל.

פורסם
שלום לכולם!

היה לי רעש מההגה כח וניגשתי למוסך מורשה הם בדקו את הרכב ואמרו לי שמשאבת הגה נוזלת ומסרק הגה נוזל ויש להחליף את שניהם.

השאלה שלי עם אני מחליף רק את המשאבה זה יכול לפטור ב 99% את הבעיה או שעדיף להחליף את שניהם ועד כמה זה קריטי לא להחליף את הדברים האלה?

תודה מראש שמעון.

גם לי היתה את הבעיה הזאת .. פשוט תשים שמן הגה אצלי שמתי פעמיים במשך 5 שנים

גם לי אמרו שהמשאבה והמסרק הלכו .. רק שמן

פורסם

המשאבה שלך עושה רעש בגלל חוסר שמן הידראולי שכנראה נוזל מההגה יכול להיות שאתה נוסע

ככה עם ההגה נוזל כבר הרבה זמן וגם המשאבה שלך הלכה בגלל שהיא התאמצה לשמור על לחץ גבוהה

בהגה כול התקופה הזאת אתה צריך לשפץ את ההגה ולהחליף משאבה

• תוכן חדש...