Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז השבוע נפטרה לי המערכת הישנה ברכב וכרגע אני מעוניין בלהשקיע במערכת רצינית לאוטו...

לאחר עניין קצר הצבתי לעצמי מספר דרישות: א.שתהיה מערכת מקצועית עם כיוונים כמו שצריך למשל אקולייזר לפחות 7 וכו

ב.אם כבר אז שיהיה לה BT לנוחות ג.שיהיה חיבור USB זהו הרי עידן חדש בתחום המוזיקה..

לאחר שבדקתי עם מספר חברים, מצאתי בגדול 2 מערכות שעונות על רוב הדרישות שזה

Pioneer Premier DEH-P980BT שעולה בארץ באזור ה3000 שח.

Eclipse CD7200 mk II שכמעט ולא קיימת בחנויות וחבר הציע לי לארגן ממכר שלו את המערכת ב3,400 שח.

בדקתי, השוותי, 2 המערכות נראות לי משהו טוב, שניהן גם נמכרות בארהב באזור ה400 דולר, ויש לי מי יכול להביא לי, השאלה שנשאלת זה מה עדיף.. או אולי בכלל יש מערכת אחרת שאתם יכולים להמליץ.

בקישור הזה יש השוואה בניהן (גם עם עוד מערכת של אלפיין)

http://www.sonicelectronix.com/compa...button=Compare

כרגע אני יותר בכיוון של האקליפס, עם כל האהבה שלי לפיוניר אני חושב שזה חברה יותר עממית מאשר מקצועית (אולי אני טועה אבל זה made in chaina וזה כבר מעצבן אותי...) מה שראיתי בעצם באתר (מה שהבאתי בלינק) זה שאין לאקליפס מגבר פנימי.. השאלה מה זה בעצם אומר? שבשביל להוציא צליל מהמערכת אני בעצם חייב גם להוסיף מגבר נוסף של 4 ערוצים (2 לרמקולים הקדמיים ו2 לאחוריים)?? אם כן על איזה מגבר הייתם ממליצים?

יש לי מקדימה קומפוננט של LANZER VIBE 1 WAYלא זוכר את הדגם המדוייק אבל משהו שבזמנו היה בין הטובים עלה לי בערך 1300 שח מאחורה יש לי רמקולים שאני לא מת עליהם אבל גם בזמנו עלו לאח שלי 1000 שח של kenwood.

יש לי סאב infinty 1000 watt עם תיבה פתוחה שכמובן מוגבר ע"י מגבר מעפאן 500watt concord או משהו בסגנון אבל עד היום הוא הספיק לי כי אני באמת לא מנצל שליש מהמגבר וזה מספיק לי.. הסאב מספיק חזק..

אני כמובן מתכוון להרכיב הכל בעצמי ועל הדרך גם נעשה סוג של בידוד לדלתות וכו' כלומר הזמן והכסף הם פחות פרמטר מבחינתי.

אה כן ועוד שאלה מישהו יודע עם למערכות האלו יש קפיצות של תדרי רדיו ישראלים או לא.. זה לא קריטי אבל רצוי שיהיה רדיו..

אגב אם למישהו הייתה בעבר מערכת של eclipse והוא יכול לתת עליה חוות דעת אשמח אם הוא יציין כך בתגובה שלו.

תודה מראש.

פורסם

מכשירי אקליפס הם מכשירים מעולים ומומלצים בחום.

יש לי המון נסיון איתם והם פשוט מצויינים, וה7200 הוא בכלל מכשיר מעולה.

בנוסף,אתה יכול לבדוק את האופציה של האלפיין 9887 שגם הוא מכשיר מצויין.

אבל לשאלתך על האקליפס, אני מצטרף להמלצתו של אדגר(xxxagxxx)

under construction..

פורסם

היי היי, תגידו לפני שאתם ממליצים על מערכות ברמה כזאת גבוהה , ראיתם את הרכיבים של המערכת?!@

חבר, בלי להעליב ואם אתה מרוצה מזה זה נהדר, אבל בשביל רכיבים שלי להתקין את האקליפס הזה זאת פשוט OVERKILL על כל המערכת שלך.

יש ר"ד פשוטים וזולים הרבה יותר שיתנו לך USB . חבל על הכסף.

אם אתה מתכנן שידרוג מאסיבי של כל רכיב בערך במערכת אז שווה להתחיל על HU מעולה כמו האקליפס אבל אם לא אז ממש חבל על הכסף.

קנה משהו זול יותר ותשדרג את הקומפוננט מקדימה/את המגבר או את הסאב.

זאת דעתי,

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני לא מבין מה אתם נכנסים לו לכיס?

הבחור שאל על 2 דגמים וקיבל חו"ד, אתם יכולים להסכים עם ההמלצה, לחלוק עליה ו/או לתת המלצה על מוצר נוסף.

מה השיקול שלו לכזה HU?, זה כבר עניינו האישי שלו ולא של אף אחד אחר.

HU איכותי זה הרי ברור שזה בטח לא מזיק, אבל מי קובע מה הוא OVERKIL ומה לא?

מי קבע שמכשיר כזה מגיע רק עם שדרוג כולל של כל המערכת? מה הקשר בכלל?

למה אם מישהו מותקן סט של מורל טמפו הוא לא יוכל להנות ממכשיר איכותי?:shock:

under construction..

פורסם

+1, ושלא נדבר על כך שפותח הת'רד מדגיש:

דרישות: א.שתהיה מערכת מקצועית עם כיוונים כמו שצריך למשל אקולייזר לפחות 7 וכו

מעבר לפיצ'רים הקיימים ב7200, מדובר במכשיר איכותי ביותר, שבא עם USB מובנה. ואם הוא מביא אותו ב400$, בכלל זה דיל טוב וכדאי.

אמיר, אין כזה דבר אוברקיל. מה שאוברקיל לך, לא בהכרח אוברקיל לאחר.

לגבי ה9887, הייתי מצטרף להמלצה, אך לשם שימוש בUSB, נדרש מתאם יקר.

לגבי הBT, אל תבנה יותר מדי על זה. דיבורית BT ייעודית, ניידת וזולה - תבצע את המשימה טוב יותר.

פורסם
היי היי, תגידו לפני שאתם ממליצים על מערכות ברמה כזאת גבוהה , ראיתם את הרכיבים של המערכת?!@

חבר, בלי להעליב ואם אתה מרוצה מזה זה נהדר, אבל בשביל רכיבים שלי להתקין את האקליפס הזה זאת פשוט OVERKILL על כל המערכת שלך.

יש ר"ד פשוטים וזולים הרבה יותר שיתנו לך USB . חבל על הכסף.

אם אתה מתכנן שידרוג מאסיבי של כל רכיב בערך במערכת אז שווה להתחיל על HU מעולה כמו האקליפס אבל אם לא אז ממש חבל על הכסף.

קנה משהו זול יותר ותשדרג את הקומפוננט מקדימה/את המגבר או את הסאב.

זאת דעתי,

אמיר

אני שדרגתי מערכת שלי משלב לשלב, ולא במכה אחת (או בשדרוג מאסיבי כמו שאתה מגדיר), והיום יש לי מערכת די טובה.

ז.א. אם יש לך רכיבים שאתה יכול לעבוד איתם זמנית, ויש לך אפשרות לשדרג HU (בעניי זה רכיב החשוב במערכת) ל-HU ברמה גבוע, למה לא?

כי נוצר מצב שאתה משדרג מרכיב בנוני לרכיב בנוני, אז מה זה יתן לך?

קיצור זה לא מפחיד לעבוד עם רכיב שהוא ברמה גבוע במערכת עם רכיבים בנוניים.

פורסם

אני לא אומר שלא לשדרג רכיב רכיב, אבל אם המערכת הזאת מספקת אותו אין למה להשקיע בHU יקר.

א. ניר, כי זה פשוט לא יבוא לידי ביטוי במערכת.

ב. כי אפשר לקבל את כל הדברים האלה גם בר"ד ללא שאסי מנחושת וללא מגבר ובעל אפשרות לבי אמפ כאשר מקדימה נמצא קומפוננט של לאנזר!

המטרה בפורום היא להשמיע את הדעות, אם בנאדם משדרג את המערכת והולך להוציא סכום לא מבוטל של מזומנים, ולפי דעתי עדיף לו לעצור שנייה ואולי להשקיע במקום אחד. אני משמיע את דעתי.

הוא יכול לעשות איתה מה שהוא רוצה.

כמו שאתה תמליץ לו על האקליפס והוא בסוף יקנה את הפיוניר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה רבה חברים על כל הדעות.. ועל החוות דעת שלכם.. חיזקתם אותי מאוד לגבי האקליפס...

לגבי המחיר, לדעתי זה לא כסף 400 דולר להוציא על HU טוב ואיכותי..

אני מאוד חשובה לי האיכות בעיקר חשוב לי שהצליל יהיה באמת כמו שאני אוהב לשמוע וזה מתחיל באקולייזר שיהיה מינימום אקולייזר 7 וחלוקה של כיוון לכל רמקול בנפרד, יש עוד המון כיוונים חשובים לי וגם ה"טיים קורקשן" חשוב לי מאוד..

*גם על האלפיין קיימות חוות דעת נפלאות אבל אני חושב שאני בכל זאת אלך על האקליפס.

ומי שאמר בתגובת שכדאי לי לשפר את שאר הרכיבים אז אני מסכים איתו.. אני באמת מתכוון להשקיע ולשנות.

אם זה מעניין.. אני רוצה להחליף את המגבר הקיים ולשים לו מונבלוק או של אודיסון או של רוקפורד, להביא מגבר נוסף (גם או אודיסון או רוקפורד) להגביר את הקומפומנט, אני רוצה לעשות בידוד בדלתות .. אבל לפני הכל, אני צריך מערכת כי שלי מתה.. ועכשיו אני כבר שבועיים נוסע בלי מוזיקה באוטו ואני משתגע..

פורסם

1+

על האקליפס, יש לי אותו והוא פשוט מכשיר מעולה!

אתה מוזמן לשמוע אותו במפגש, לראות למה הוא מסוגל להגיע ולהחליט.

נשמח להשמיע לך.

בהצלחה עם המכשיר.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

כשה עבדתי עם 7100 (לפני המחשב) חבר שלי קנה בזמנו 7200, אחרי ניסיון קטן הוא התבאס כי לא נוח לעשות כוונים במיוחד בנסיעה.

אני זוכר שהוא הציעה לי להחליף ראש בראש ואני לא הסכמתי.

עכשב מכשיר שוכב אצלי בבית באריזה, ומחקה לקונה המאושר :-D, רק שקניתי אותו במחיר הרבה יותר גבוע מאשר הוא שווה היום, וחבל לי למכור :-(

קיצור אני אוהב אותו יותר מידי, אפילו לא רוצה למכור, אולי אני אתן לחבר שלי לעבוד איתו :roll:

פורסם

אני גם מצטרף להמלצה על האקליפס 7200. ההמלצה שלי כמובן מבוססת על כך שאני בעלים של אחד כזה וכמו שציינו מעליי אחד החסרונות כנראה הכי גדולים של המכשיר זו התצוגה הלא כל כך ברורה באור יום, אך זה פרט שולי, לטעמי לפחות.

כמובן, אני מציע לך גם לבדוק ר"ד האחרים כמו 9887 ALPINE או PIONEER 880PRS שהם גם מכשירים משובחים מאוד.

לגבי שאלתך "זה שאין לאקליפס מגבר פנימי.. השאלה מה זה בעצם אומר?", אז זה אומר שאתה חייב שיהיה לך מגבר על מנת לשמוע משהו אחרת לא תשמע כלום.

אלכס.

עריכה:

שכחתי לציין שאקליפס תומך בתדרי רדיו ישראליים בלי לפתוח את המכשיר או משהו כזה.

• תוכן חדש...