Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגדול החסרון הגדול של ה 7200 וזה חזר פה הרבה בפורום (פתאום שכחו את זה משום מה) , הוא התצוגה הקטנה ולא ברורה

+1.

לדעתי זה מטריד בהחלט, אבל אולי התצוגה בלילה מפצה קצת, כי בחושך זה באמת נראה טוב.. [אם כי עדיין קטן כמובן.]

פורסם

אני לא מבין מה כל כך מעניין במסך, בטח בזמן נהיגה?

מעולם לא מצאתי את עצמי בוהה במסך של ה 880 בזמן נהיגה. מה כבר יש שם? דולפינים?

בעצם כן מצאתי את עצמי מסתכל עליו בזמן נהיגה, בזמן שמחפשים תחנה ברדיו (מה, היה כל כך קשה לתקוע שישה כפתורים קטנים ושימושיים בפאנל? :roll:).

מסך קטן ממש לא נשמע לי כמו חסרון, בטח כשיש 6 כפתורים קטנים ושימושיים ב 7200.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למעשה ניתן להסתכל על החיסרון של המסך ב-7200 כמשהו שבעצם מבליט את היתרונות של המכשיר, כלומר למעט המסך הכל פשוט מושלם במכשיר הזה ואין מה לציין בתור חיסרון אז נטפלים למסך שלו! :wink:

פורסם

איתמר, למרות הרצון הטוב, לא ניתן להתעלם מזה, קשה לי גם לראות זאת כדבר שניתן להתרגל אליו.

מצד שני, באמת ניתן לסכם זאת כקודמי..

[הייתי אולי מוסיף גם את ענין הממשק הפחות אינטואיטיבי בעיניי ביחס לאלפיין, אך לזה בוודאי שניתן להתרגל במהירות ואולי אף לאהוב..]

פורסם
אני לא מבין מה כל כך מעניין במסך, בטח בזמן נהיגה?

בעצם כן מצאתי את עצמי מסתכל עליו בזמן נהיגה, בזמן שמחפשים תחנה ברדיו (מה, היה כל כך קשה לתקוע שישה כפתורים קטנים ושימושיים בפאנל? :roll:).

מסך קטן ממש לא נשמע לי כמו חסרון, בטח כשיש 6 כפתורים קטנים ושימושיים ב 7200.

איתמר.

איתמר, ברור אם כיוון מספק אותך חוץ מווליום לא מעניין שום דבר, אבל אם תוך כדי אתה רוצה לכוון אקווליזר או ... זה מציק

בנוסף לזה, תחשוב על רכבים ש"דש" שלהם נמצה פי שתים רחוק יותר מהדש שברכב משפחתי

זה בעיה

פורסם
+1,

לגבי הBT, אל תבנה יותר מדי על זה. דיבורית BT ייעודית, ניידת וזולה - תבצע את המשימה טוב יותר.

מצטער אבל אני לא מסכים איתך.

הדיבורית BT של האקליפס ברמה מאוד גבוהה מתחברת במהירות והמיקרופון ממש איכותי שומעים ברמה גבוהה וגם אלה שמדברים איתי שומעים ברמה גבוהה.

פורסם
איתמר, ברור אם כיוון מספק אותך חוץ מווליום לא מעניין שום דבר, אבל אם תוך כדי אתה רוצה לכוון אקווליזר או ... זה מציק

תסלח לי, אבל תוך כדי נסיעה אתה משחק באקולייזר - אתה פושע.

ומה זה רכבים שהדש בהם נמצא פי 2 יותר רחוק מרכב משפחתי? מעולם לא נתקלתי ברכב בייצור סדרתי שהרדיו שלו נמצא מול הנוסע :?

כיוונים ומשחקים עושים אך ורק כשלא נוהגים באוטו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוסף לזה, תחשוב על רכבים ש"דש" שלהם נמצה פי שתים רחוק יותר מהדש שברכב משפחתי

זה בעיה

אדגר אתה צודק זה ממש בעיה, הנה לאחרונה אני ממש מתעצבן מזה שבמרצדס מייבאך שלי ,הדש מאוד רחוק וקשה לי לשלוט על הכיוונים:shock:.

הכל בהומור כמובן:)

under construction..

פורסם
הדיבורית BT של האקליפס ברמה מאוד גבוהה מתחברת במהירות והמיקרופון ממש איכותי שומעים ברמה גבוהה וגם אלה שמדברים איתי שומעים ברמה גבוהה.

חבר של דני, אינני מכיר את הBT של אקליפס. אם אתה אומר שהיא טובה, סבבה. אני מדבר על HUים רבים שהפיצ'ר הזה בהם עובד מתחת לכל ביקורת. סינכרון לקוי, הדהודים, רעשים, ניתוקים וכו'.

תסלח לי, אבל תוך כדי נסיעה אתה משחק באקולייזר - אתה פושע.

טוב, אל תשפוט אותי עכשיו..:wink:

ומה זה רכבים שהדש בהם נמצא פי 2 יותר רחוק מרכב משפחתי? מעולם לא נתקלתי ברכב בייצור סדרתי שהרדיו שלו נמצא מול הנוסע :?

איתמר, "אתרגם" את ידידי היקר אדגר. יש הבדל משמעותי בין מיקום הHU בתחתית הקונסולה כמו במספר רכבים, לראש הקונסולה, כמו במספר אחר של רכבים. כשזה מותקן גבוה - זה בעייתי פחות בצורה משמעותית.

כיוונים ומשחקים עושים אך ורק כשלא נוהגים באוטו.

אפשר "לדבר" על זה?:-D

איתמר.

פורסם

לגבי הבלוטות', זה באמת נכון משה צביקה אומר, לחבר שלי אותו בעיה, סינכרון גרוע, רעשים, וניתוקים. היום ניתן לקנות מכשיר הבלוטות' בנפרד ב-300 ש"ח

אני לא מבין מה כל כך מעניין במסך, בטח בזמן נהיגה? בדרך מבאר שבע לתל אביב אתה שומע אותו שיר, או שאתה לא מכוון, או שאתה בכול כיוון עוצר כדי לכוון.

מסך קטן ממש לא נשמע לי כמו חסרון, בטח כשיש 6 כפתורים קטנים ושימושיים ב 7200. עם 6 כפתורים לא ניתן לכוון וברור שלא באקליפס, אני יש לי ניסיון עם מכשיר שהוא דומה בתפריט, רק שתצוגה שלו קצת גדולה וברורה יותר.

איתמר.

איתמר אני לא אומר סתם, אני מדבר מניסיון שלי עם שני המכשרים, כי לא פעם הייתי נוהג ברכב של חבר (כשה רכב שלי במוסך), ולדעתי זה חיסרון.

לגבי סוג הרכבים, ברור שלא להרבה רכבים HU מול הפנים, וזה לא צריך לייות מול הפנים כי יש מה לעשות בזמן הנהגה, כי לא כול אחד הוא אודיופיל. לכן זה גם בא בחשבון למי שיש מיקום ל-HU בעיתי.

עוד דבר, לא יודע מה עם אחרים, אבל אני אישית אוהב לנסוע רחוק מהשמשה קדמית. גם בגלל שכך אני מקבל תמונת הסאונד רוחב יותר.

• תוכן חדש...