Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:roflmao:

יכול להיות, אם הדבר הראשון שעלה לך בראש כשראית את המנורה, זה מה שרשמת למעלה.

או קי :lol:

תסביר לי איך אתה מפרש את הציור הזה:

DSC00555.jpg

פורסם

לפני יומיים הוא בא אלי ומספר על איזה מנורה נדלקה לו בלוח מחוונים, והיא לא ניכבת.

הבן אדם נלחץ ונכנס לדיכאון, כי אף אחד לא הצליח לעזור לו ולהסביר מה זה הנורה הזאת.. וגם בספר רכב הוא אומר לי שהוא לא מצא.

לחץ, דיכאון, נראה כי החבר לוקח את זה באופן קשה, כדאי להסביר לו שתקלות עלולות להופיע ברכבים מידי פעם, גם אם מטפלים בהם בזמן ולפי ההוראות, לחלק הזה קוראים בלאי.

מוזר שהמנורה וההסברים עליה לא הופיעו בספר רכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בין מה שחברך צייר לבין הציור האמיתי יש מיליון הבדלים.

האמת שנכון, מפחיד יותר להגיע למצב שבו משהו משפריץ מהתחת, מאשר להתקע בלי נוזל לוישרים :)

פורסם
ולא, זה לא ברור, במיוחד למי שעוד לא קרא את ספר הרכב שלו.

נראה אותך מסביר את המנורות בסיטרואן. טוב, חוץ ממנורה אדומה גדולה שרשום עליה STOP.

עצור בצד, צא מהרכב, תוריד מכנסיים ותתכופף :lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

LAMO!

רק כשראיתי את ההמחשה התחלתי לצחוק. ולצחוק. ולצחוק.:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שנה שעברה בימי חורף הקרים אני מקבל טלפון בהול מזוגתי שתחייה שנדלקה לה מנורה של שלג ולא נכבת.

זינקתי ישר דרך כל הפקקים כדי לחלץ אשה הסטרית. אחרי שהחלפנו רכבים והיא המשיכה לעבודה, חזרתי הביתה כדי לקרוא מה זה אומר. מתברר שבפוקוס יש מנורה שנדלקת בצבע צהוב כאשר טמפרטורה בחוץ יורדת מתחת ל5 מעלות ומתחת לאפס הופכת להות אדומה ולא נכבת.

לא נורא בארץ, אבל מה קורה קצת יותר צפונה?

לא נראה לי הכי מגניב לנסוע חצי שנה עם מנורה אדומה דולקת קבוע בלוח שעונים.

פורסם

לא זכור לי שאי פעם קראתי מדריך לרכב אבל זה לא משנה לא נריב על נורת שפריצר כזאת.

הכנסת בי עם השמות של הרכבים! +1

אני לא זכרתי רכבים בלי נורה זאת, אולי מהסיבה שלא כל יום נגמר מים בווישרים למכוניות שאני נמצא בהם (:

האיור קרע אותי מצחוק.!

יש מספר נורות שדולקות במשך נסיעה, לא נראה לי מטריד מדי.

אבל בצורה שפירשת את זה,יצא מצחיק.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
שנה שעברה בימי חורף הקרים אני מקבל טלפון בהול מזוגתי שתחייה שנדלקה לה מנורה של שלג ולא נכבת.

זינקתי ישר דרך כל הפקקים כדי לחלץ אשה הסטרית. אחרי שהחלפנו רכבים והיא המשיכה לעבודה, חזרתי הביתה כדי לקרוא מה זה אומר. מתברר שבפוקוס יש מנורה שנדלקת בצבע צהוב כאשר טמפרטורה בחוץ יורדת מתחת ל5 מעלות ומתחת לאפס הופכת להות אדומה ולא נכבת.

לא נורא בארץ, אבל מה קורה קצת יותר צפונה?

לא נראה לי הכי מגניב לנסוע חצי שנה עם מנורה אדומה דולקת קבוע בלוח שעונים.

מזכיר לי קטע משעשע נוסף.

היום ואני ואמי נוסעים לקניות עם הפאביה (אני תמיד בא לעזור לה עם השקיות ולסחוב את העגלה). כשהחנתי את הרכב והוצאתי את המפתח אמי פונה אליי ושואלת:

היא: "גיא אני חושבת שיש בעיה באוטו. השבוע בבוקר אני נסעתי והלוח שעונים התחיל לצפצף ולא שכחתי לשים חגורה!"

אני: "הסתכלת האם הופיע ציור של שלג באמצע? כמה מעלות היה רשום על הצג?"

היא: "כן הופיע איזה ציור משונה, היה רשום 2 מעלות..."

מסתבר שסקודה דאגו לתכנת את מחשב ניהול המנוע כך שמתחת ל- 4 מעלות יופיע סמל של שלג ליד המקום שבו מוצגת הטמפ' וישמעו 10 ציפצופים מבהילים.

כאילו... בשביל מה זה טוב הציפצופים המבהילים? לא מספיק סמל השלג שמופיע על צג ה- LCD? :shock:

פורסם

זהו.. היום לא מספיק שהרכב מתריע לך על שלשול,

הוא גם משמש כתחנה מטאורולוגית לחיזוי ומדידה של מזג האויר!

פורסם

אפילו תחנה מטארולוגית מתנהגת יותר טוב מהמכוניות החדשות.

ברשותי תחנה מטארולוגית כולל מדידת טמפ' עד עשירית המעלה, נתוני מינ' ומקס' ונתוני לחות.

קניתי גם מגן קרינה ואת כל העסק מיקמתי גבוה, עלה לי מעל 650 ש"ח כל העסק. מתחת ל- 0.0° התחנה מתחילה לצפצף, וגם את זה אני יכול לנטרל (כרגע בצפון 10.3 מעלות).

למה אני שנוסע ברכב, צריך פתאום להיבהל מאותו צפצוף שאמור להתריע לי על התחממות מנוע? קצת דבילי, לא?

פורסם
מזכיר לי קטע משעשע נוסף.

היום ואני ואמי נוסעים לקניות עם הפאביה (אני תמיד בא לעזור לה עם השקיות ולסחוב את העגלה). כשהחנתי את הרכב והוצאתי את המפתח אמי פונה אליי ושואלת:

היא: "גיא אני חושבת שיש בעיה באוטו. השבוע בבוקר אני נסעתי והלוח שעונים התחיל לצפצף ולא שכחתי לשים חגורה!"

אני: "הסתכלת האם הופיע ציור של שלג באמצע? כמה מעלות היה רשום על הצג?"

היא: "כן הופיע איזה ציור משונה, היה רשום 2 מעלות..."

מסתבר שסקודה דאגו לתכנת את מחשב ניהול המנוע כך שמתחת ל- 4 מעלות יופיע סמל של שלג ליד המקום שבו מוצגת הטמפ' וישמעו 10 ציפצופים מבהילים.

כאילו... בשביל מה זה טוב הציפצופים המבהילים? לא מספיק סמל השלג שמופיע על צג ה- LCD? :shock:

אני זוכר את זה עוד מהטולדו שהיתה לנו.

• תוכן חדש...