Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מי שלא מכיר

בן 20 עוד מעט היו בבעלותי פולו 1.4 2007 ידנית, לאחר כחצי שנה איתה הזמנתי איביזה 1.6 ידנית 2008, כעבור 8 חודשים עברתי לאיביזה FR צהובה שבמשך הזמן הוספתי לה צ'יפ וצנרת והיא נסעה טוב מאוד ולאחרונה היא הוחלפה לSTI שנת 2004

כי רציתי לנסות כיוון אחר קיצוני יותר וספורטיבי יותר אבל מסתבר שזה לא מה שאני מחפש ואני מתגעגע לואגיות החדשות מבחינת איכות שנתון וכו' בקיצור אני לא מתחבר לסיגנון של יפניות ולא קיצוניות כמו הנינג'ה הזו למרות שהיא מאוווד מהנה לנהיגה לא יאומן פשוט אבל היא לא נוחה לי ביום יום ואני רוצה לחזור לשורשים האהובים עליי.

אז ככה התקציב הוא סביב ה110-115

האופציות שניראות לי הכי טובות הן :

לאון TFSI שנת 2007- אין לי ניסיון עם הרכב הזה בכלל והייתי שמח לשמוע עליו.

איביזה קופרה 07-08 - יש ניסיון איתה היתה לי גם FR שהיא דומה ומאוד נהנתי ממנה והקופרה אפילו יותר טובה אז זה בכלל טוב.

פולו GTI שנתון 07 - איתה אין לי ניסיון אבל לא אמור להיות הבדל מכאני כלשהו בינה לבין הFR שאיתה יש לי ניסיון של שנה, הקטע הוא שהיא מאוד ייחודית וכניראה גם יותר איכותית מהאיביזה.

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים, שבת שלום.

נ.ב

---

מחפש רכב מבית VAG בלבד...לא להציע איבו S2000 קליאו ספורט וכו'...תודה :-D.

פורסם

אני במקומך הייתי הולך על הלאון- יותר נוחה מהאיביזה ביום יום, יותר איכותית ועם התנהגות עדיפה.

אומנם לא עצבנית כמוה אבל עם פוטנציאל שיפורים ענק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא יודע לגבי הליאון החדשה,היא נראית לי מצועצעת מדי במראה שלה,נורא מזכירה מיניוואן בצורתה.

לגבי התקציב היא נכנסת לך בלחץ לתקציב לפי מה שראיתי ביד2 ואולי תצטרך להתפשר על ק''מ גבוהה,יד גבוהה כדי שייכנס לתקציבך,ואולי אחרי מיקוח תוכל לרכוש אותה בתקציבך המדובר.

דווקא הסקודה RS החדשה מגניבה לאללה,נראית מאוד ממוצעת ותמימה מבחוץ,אני יודע שלא קל למצוא אבל לדעתי שווה חיפוש.

בפולו תרגיש יותר ייחודי אבל כבר עדיף להביא איביזה קופרה,מחירים טובים,ישנן לא מעט למכירה.

קח בחשבון שהיא מרגישה קשיחה יותר מהFR שהייתה לך.

פורסם

אני לא מתכוון להכנס להרפתקאות וחיפושים עכשיו בשביל אותו רכב בתאכלס עם מעט מאוד שינויים(בהקשר לסקודה)

לכן אמרתי אחרי שבדקתי שנראה לי שהאופציות הטובות ביותר הן: לאון שאני באמת לא מכיר ולא נסעתי באחת, אני רק יודע שכסטנדרטית היא לא חזקה בכלל(לחצתי עם אחת כשהFR היתה סטנדרט והיא קיבלה).

הפולו גם לא קל למצוא לפי מה שראיתי אבל ניתן להשיג

וקופרות מיותר לציין יש מבחר למכירה כרגע וזה רכב מצויין לדעתי שניראה טוב מאוד והכי זריז ומהיר פה מבין כולן.

כול המכוניות הנ"ל לא ישארו סטנדרטיות מעל לשבועיים מכייוון שאחרי STI קופרה(סטנדרטית) תרגיש מאוד חלשה.

פורסם

אסי, מה יהיה איתך? אתה מחליף רכבים מהר יותר ממני :-P.

הייתי יורד מהפולו GTI (הרי ה-FR זהה לה [כל עוד הן סטנדרטיות] - אין כאן השתדרגות) ויורד גם מהלאון (מזדעזע מהעיצוב שלה).

תוסיף לרשימת האופציות גולף GTI ואוקטביה vRS.

במידה ואתה סולד מהן - קח את האיבי' Cupra :-).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוקטביה מידי חודש אני בודק סתם לראות ואף פעם אין למכירה.

גולף GTI 2006 יקרה לי והאמת שאני מעדיף כמה שיותר חדש...

פורסם

היתה לי FR, לאבי יש לאון טורבו (185 כ"ס) ולי יש עכשיו WRX.

הלאון מהנה מאוד, לא הייתי פוסל אותה ללא נסיעת מבחן, עדיפה אל האיבזות למיניהן.

מה שכן, גם אני חושב שהאוקטביה אופצייה מצויינת, במידה וניתן למצוא אחת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אוקטביה כבר אמרתי מאוד קשה לי להאמין ואני לא מסוג האנשים שישבו כל יום על הלוחות כדי למצוא אחת

איביזה קופרה מכיר מצויין את הרכב ומאוד אוהב אותו...

לפי דעתי ההתלבטות הגדולה היא בין איביזה ללאון...

ללאון יש עיצוב מאוד שנוי במחלוקת, לפעמים אני מאוד אוהב את זה ולפעמים ממש לא...

עד כמה ניכר השיפור בהתנהגות של הSPORT UP לעומת קופרה?

• תוכן חדש...