Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לי דו"ח על תמרור אין כניסה.

למי שלא זוכר:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=20202&highlight=%E6%EE%EF+%E4%F1%FA%E2%EC%E5%FA

מסתבר שהתמרור לא היה חוקי, ואכן יום אחרי שנתנו לי דו"ח הורידו את התמרור.

היום הגיע לי הדו"ח. למי אני פונה בשביל לבטל אותו?

אני מקווה שיש עם מי לדבר והאפשרות היחידה היא לא ללכת להישפט כי ממש אין לי כוח לכל התהליך הזה.

עריכה:

מאיפה אני יכול להוציא פרוטוקול על הצבת התמרור?

פורסם

מישהו פה כבר אמר את זה פעם, לא זוכר מי, אבל הינה שוב: :roll:

במשרד התעבורה יש גוף, שאחראי על הצבת תמרורים. תתקשר למשרד התעבורה, תבקש טלפון של היחידה שאחראית לאישור/ הצבת תמרורים, תברר היכן הם נמצאים. תבוא אליהם ותבקש תדפיס שמאשר הצבת תמרור ברחוב ובפניה הזאת. אם הם מבאים לך תדפיס, שבאמת יש אישור להציב שם תמרור כזה, אז אכלת אותה. אם אין להם את האישור הזה אתה יכול לבטל את הקנס. פרטים על דרכי ביטול הקנס רשומים בצידו השני של הדוח.

אל תמהר לשלם את הקנס, תנצל את מספר הימים שיש לך כדי לשלם אותו. כי מבחינה משפטית, תשלום הקנס מהווה הודאה באשמה.

• תוכן חדש...