Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברה ....

יש לי רדיו דיסק פיוניר דגם 6050 קניתי אותו לפנה חודש וחצי עכשיו הבעיה היא לפעמם הרדיו נכבה והוא לא עובד בכלל וכל הכפתורים לא עובדים לי ..ואם אני מוצי את הפנל ומחזיר אותו אז עובד לי רגיל ...אז מה הבעיה הזאת? מישהו יכול לעזור לי

תודה לכם ושנה טובה חברה ..

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

יכול ליהיות שזה המגעים בין הפאנל למכלול עצמו תבדוק שאתה מכניס טוב את הפאנל או תבדוק מאחורה שהחיבורים מחוברים היטב.

אני לא יודע מאיפה קניתה אבל שוק הפיונרים רצים הרבה מכשירים שעברו תיקון או שהוחזרו.

יכול ליהיות גם זאת הבעיה.

פרויקט בניית PLAYSEATּ+הגה FANATEC

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?467300

הפרויקט שלי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237666

פורסם

בדקתי היום הכל היה טוב הכל מחובר כמו שצריך ...

אבל הבעיה הזו נהית לי פעם בה לא כל פעם אבל לפעמים יש לך מוסג אולי למה ?? או שזה מחלה במכשירים האלו ? אמרו לי שהמכשיר הזה הרבה תקלות ...האם זה נכון ?

דרך אגב לפעמים כשאני מגביר לו ומנמיך לו כל כמה שניות אז פעם בה נכבה לי ...ואז צריך להוריד תפנל ולהחזיר אותו והוא עובד מצויין ..

תודה לכם חברה

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

אבל הבעיה הזו נהית לי פעם בה לא כל פעם אבל לפעמים יש לך מושג אולי למה ?? או שזה מחלה במכשירים האלו ? אמרו לי שהמכשיר הזה הרבה תקלות ...האם זה נכון ?

זה נכון יש להם לא מעט בעיות עם הפנל, הפיתרון הראשוני הוא באמת להוציא ולהכניס בחזרה את הפנל.

אם זה לא עוזר, תנקה את החלק של המגעים (חלק זהוב) בפנל ובמכשיר.

ואם זה לא עוזר, לך תחליף מכשיר (או שתשלח לתיקון) אם יש אחריות.

תודה לכם חברה

אני כותב מתוך ניסיון עם המכשיר

בבקשה לך ידידי.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...