Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקוח שלי התקשר שהוא צריך בבהילות (עד יום א' בצהרי היום) הצעת מחיר ללוחות פלסטיים שאני משווק ומייבא ברגיל דרך הים.

הוא מוכן לשלם על ייבוא אווירי אבל אני צריך קודם לתת לו הצעת מחיר שמגלמת את מחיר ההטסה מאיזור הנובר, גרמניה - לישראל + הובלה פנימית בישראל מנתב"ג לדרום השפלה.

האם יש למישהו אפילו מושג גס מהן העלויות של הטסת מטען בגודל מטר וחצי על חצי מטר על גובה של 3 מטר (4.5 מ"ק והמשקל 4.5 טונות) מגרמניה לישראל ?

האם זה דבר שניתן להטסה בFEDEX וכדומה שמגיעים תוך מספר יממות ?

ברור לי וללקוח שזה יקר מאוד, אבל כרגע נושא זה לא מהווה מכשלה - אני רק צריך הערכה כלשהי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה לא לשאול את חברות ההובלה בעצמם? מבחינת גודל אני לא חושב שזה בעיה, יותר תלוי במשקל.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

כמובן שאשאל ביום א' את חברות הלוגיסטיקה, אבל הנוצרים לא עובדים אז ואני חשבתי שאולי למישהו יש נסיון פה במקרה ויכול לתת הערכה גסה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

צר לי, אם הייתי רואה את זה אתמול הייתי יכול לעזור, אנחנו מטיסים מגרמנייה אחת לחודש סחורה, רק שאני לא רואה את עלויות ההובלה בד"כ.

במטוס מה שקובע זה לא הנפח אלא המשקל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אלי, ניסית לברר עם Lufthansa?

אני אנסה לשוחח עם אבי ולראות אולי נוכל לעזור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני עובד בחברת שמיצאת לחו"ל אחת לשבוע סחורה לכל העולם, אתה יכול לפנות ל UPS ולבקש הצעת מחיר . מנסיון אני יודע שיש להם משאיות ענקיות להובלה והפצה גם בארץ וגם בחו"ל כמו כן הם גם עובדים עם קבלני הובלות ואני בטוח שהם יוכלו לעזור לך.

עוד הצעה .....

1. במידה ואתה מעוניין תפנה אליי בפרטי לצורך קבלת טלפון של מוביל שאני אישית עובד איתו לצורך הורדת הסחורה לשדה התעופה, אני לא רוצה לפרסם כאן בשביל לא לעשות פרסומת.

2. תרים טלפון ל "פריץ" שהוא עמיל מכס ותשאל אותו על אפשרות שינוע של המטען בדרך הכי מהירה

http://www.d.co.il/18326330/38310/

3. !!! המלצה מנסיון ...במידה ואין לך מלגזה בשביל להעמיס את הסחורה על משאית תוודא בהזמנת האיסוף שישלחו משאית עם רמפה/מנוף תלוי מה הגודל והמשטח

ממתין לעידכון.....

פורסם

ראשית כל, UPS, פדקס וכו' הם לא הדרך. זה עדיין יקח הרבה זמן, והעלות לא תהיה

פרופורציונלית לערך המשלוח. כשמדובר במשקל כזה, אין הצדקה להשתמש בשירותיהם.

בהתאם לנתונים שציינת, מחיר השילוח מדלת המפעל בגרמניה לדלת הלקוח בישראל

יעמוד על 8500-9000 יורו, בהערכה גסה. העלות הנ"ל כוללת את כל המסים והיטלי

השחרור בגרמניה ובארץ, ניתן להוזיל אותה אם יש לך משלח פנימי בגרמניה שאתה

יכול לעבוד איתו במקרה זה.

קח בחשבון שעד יום שני לא יהיה כ"כ עם מי לדבר באירופה, עקב חופשת חג המולד.

את שאר הפירוט, אנשי קשר וכו' שלחתי לך בה"פ.

בהצלחה. 8)

• תוכן חדש...