Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק מומלץ לוולוו S80 T6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מאז שקניתי את הרכב הנ"ל וולבו S80 טורבי T6 מנוע 3 ליטר,תידלקתי בבנזין 95

חלק מהאנשים שיצא לי לדבר איתם אמרו לי לתדלק ב98

-רציתי לדעת מה מומלץ והאם אוטו צריך לעבור שטיפת מנוע או או משהו מסוים במידה ואני יעבור ל98

והאם בעל הרכב הקודם תידלק ב98 ואני מחוסר ידיעה שמתי 95 יכלו להגרם השלכות כלשהן למנוע?.

(מתר לציין שתידלקתי רק 3 פעמים מיכל מלא מאז שקניתי,הרכב לא נוסע הוא מיועד לפנאי וטיולים לימי שבת)

בנוסף עוד שאלה

-כאשר הרכב נמצא על הילוך סרק ואני מעלה טורים כאשר האוטו מגיע לטור 3 ומעלה

מרגישים מעין "בעיטה"שהאוטו בועט ומטור 3 כל מכת גז שאני נותן "הבעיטה"חוזרת ובנסיעה זה לא קורה אשמח לדעת מה זה

בתודה מראש והמשך יום טוב

פורסם

ברכב מוגדש, ומקל וחומר מוגדש בלחץ גבוה כמו שלך, מומלץ להשתמש ב98/99.

ה"בעיטה" שאתה מתייחס אליה מתרחשת רק במצב N או P? - בדוק תושבות מנוע בתור התחלה.

HFturbo

פורסם
בS70 T5 תדלקתי 95 ולא היתה מעולם שום בעיה

לא אמרתי שתהיה בהכרח בעיה, אבל כשהדלק עני באוקטן, הסיכוי לדטונציה בעומס עולה, מה שאומר שבמקרה הרע יהיה בלאי מואץ, ובמקרה הפחות רע חיישן הדטונציה יעבוד שעות נוספות ויגרור צריכה גבוהה מדי וביצועים נחותים (בעומס כמובן).

HFturbo

• תוכן חדש...