Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כשגם כשחשוך, אתה עדיין הולך עם כובע מצחיה, בד"כ כזה שיש עליו סמל של נייקי.

בשבילך אייל.

יחי הגיזענות/הסטיגמות המטופשות/הצמדת תויות/הקביעות הלא מבוססות.

פורסם

סופית - אני חצי ערס !

לאישתי יש פי 2 שנות לימוד ממני. (אבל אני עדיין מלמד אותה המון דברים)

אני במקור מיפו אבל עברנו לבת-ים כשהייתי ילד. (אבל התחנכתי באבן יהודה)

המשפחה שלי מתעסקת בהכל, משוק אפור לשוק בצלאל. (ומהצד השני לכולם יש תארים)

אני ברגע זה לובש טרנינג לבן של אדידס. (אבל לרוב אני מתלבש כאילו אני הולך לבר-מצווה של עצמי)

יש לי חלונות כהים באוטו. (אבל זה חוקי ולגיטימי פה)

אני יודע מי זה יוסי עדן ואפילו הייתי בהופעה שלו, פעמיים. (אבל גם ראיתי את ביבי קינג, סטיבי וונדר, ג'ו קוקר, גאנז אנד רוזס, פרל ג'ם, אריתה פרנקלין, אני מנסה לזכור מי עוד.... טריפונס?!)

אני הולך עם כובע מצחייה בלילה (פשוט חוזר מאוחר הביתה)

פעמיים לפחות התקוטטתי עם שוטרים (הם התחילו)

אני לא מסתובב עם סכין קפיצית (אבל יש לי שאט גן טעון בבית ומשור חשמלי ולום בבאגז')

אני הולך עם שרשרת של מגן דוד ואני גאה בשערות שיש לי על החזה (מה לעשות אני גבר!)

אמא שלי מרוקאית (אבא שלי לא)

לפחות אחת מהצלקות הרבות שלי נגרמה מסכין בעת קטטה (אבל זה בגלל שחשבתי שאני ברוס לי ובעטתי לו בסכין שבמקום לעוף חתכה לי את השריר עד לעצם)

וראיתי את כל הפרקים של תמונות יפואיות.

עכשיו אני צריך להחליט איזה צד אצלי הוא ערס, ימין או שמאל?

אני בז לכל מה שנקרא מוזיקה מזרחית היום ואני אסביר למה:

השיר מתחיל עם טיפה מוזיקה אלקטרונית, מישהו צועק עם סלסול משהו כמו - את הכי יפה ואז - אהההה

אוצר המילים בשיר כולו מכיל פחות מ50 מילים, החרוזים כאילו הגיעו מ"בלי סודות" ובפעם הראשונה שאתה שומע את השיר הכל כל כך צפוי שאתה כבר יודע את המילים. חרא של מוזיקה !

haters will hate

פורסם

אויי, השרשור הזה כל-כך מצחיק :lol:

מקרה אמיתי שקרה לי!

כשאתה נוסע באוטו מתפרק וצבוע בחלקים (וולקן סגולה) עם מלך הערסים (משה מאוטוספורט) בדרך לחונים-קונים,

אתה באוטו עם 6 אנשים, 5 מתוכם מעשנים (אני היוצא מן הכלל) עם חלון פתוח אחד והאוטו נראה כמו קטר!

+ הלהיט "נדרתי נדר".

השומר מבקש ממך לפתוח את הבגאז' ובגלל שאתה צריך להוציא את המפתח מהסוויץ' ולכבות את הרכב אתה ממציא

שהמנעול מקולקל ואם הוא יפתח את הבגאז' אנחנו מתפוצצים :hihi:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
סופית - אני חצי ערס !

אתה ערס מלא (לא חצי) מהזן האינטיליגנטי.

זה זן מאוד מסוכן. מאוד!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין לי כח לקרוא את כל ההודעות שהיו, רק רציתי לוודא שציינו : הולך עם כובע מצחייה בלילה.

עדיף עם סריג/אריג עם פסים לרוחב.

משכנתא זה קל

פורסם

כשיש לך חליפה לבנה קומפלט בארון, כמבון טרנינג, עם נעליים וכובע תואמים, במיוחד לכבוד שישי בעיגול.

כשתוכנית החיסכון שלך נמצאת אצלך על הצוואר, ונמדדת בקראטים.

מתחדשת*

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כשהשם שלך כתוב באנגלית עם שגיאות כתיב על השמשה האחורית של האוטו שלך (תקף גם לפרחות).

בכלל, כשעל האוטו כתוב משהו באנגלית עם שגיאות כתיב.

דייהו רייסר/לנוס/נובירה מתפרקת, אבל עם ג'נטים מגנזיום ומערכת ששווה יותר מהאוטו (טוב, בעצם זה כבר הבני דודים)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סופית - אני חצי ערס !

שמע,צר לי לאכזב אותך אבל אתה לא "חצי ערס", אתה אבי תורת האבולוציה של הערסים.

כשערס חדש בא לעולם ומתחיל לקרוא אבא,זה בגלל שהוא מחפש אותך.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...