Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים מכרנו את הרכב שלנו.

היום אמא שלי שמה לב שבדף שהיא קיבלה מהדואר רשום שהרישיון של קונה הרכב מופקד ואסור לו לנהוג ברכב, ולמרות זאת הוא נהג ברכב אחרי העברת הבעלות.

השאלה שלי אם אפשר לעשות משהו במקרה וישנם 3 עדים שראו את הבנאדם נוהג ברכב בזמן שהרישיון שלו מופקד ואסור לו לנהוג כלל?

אם נפנה למשטרה הם יעשו בזה משהו? העדות שלנו תוכל לעזור?

(אני ממש לא רוצה להכנס ללמה אנחנו רוצים "להלשין" עליו, רק לקבל תשובה אם יעשו בזה משהו או שזה חסר סיכוי)

Toyota Yaris TS

פורסם

יצרתי בעבר קשר עם המשטרה על מנת לדווח על אדם שניסה לגנוב דלק מהתחנה אותה ניהלתי.

ידעתי שהאדם פסול נהיגה, שאלתי את השוטר על הפרוצדורה שעלי לעשות על מנת לדווח עליו, מכיוון שברשותי גם סרט צילום מהתחנה שמראה כי הבחור נהג ברכב.

השוטר התנער מאחריות וטען כי רק קצין יכל לפסול לאדם רישיון ורק אם הוא רואה אותו נוהג ועם צילום שלו לא ניתן להרשיעו ולעצרו.

נשמע הזוי מעט, אך לדעתי זו דרכה של המשטרה "להפחית" את הפשיעה ואת המאבק בתאונות הדרכים.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מכרתם את הרכב כנראה לסוחר רכב ולכן רשום "הפקת רשיון רכב - אסור בנהיגה".

מותר לסוחר רכב לנוע עם הרכב לצורך עבודתו עם תעודת ביטוח "סחר" או עם שלטי "במבחן".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בינגו, עלית על הנקודה.

לכן בגלל שהוא כל הזמן טען שהוא לא סוכן ובסוף התגלה שהוא כן אני רוצה להתנקם בו.

Toyota Yaris TS

פורסם

אתה רוצה להתנקם בו? שהוא בטעות לא יתעצבן וינתנקם בך בחזרה בסוף, לא חסרים מטורפים.

מכרת את הרכב, די, נגמר. שכח מזה.

פורסם

לפי מה שאני מבין לא בוצעה העברת בעלות נכון?

אם אכן לא בוצעה תדרוש לבצע מיד...

אם בוצעה העברת בעלות, זה כבר לא שייך אליכם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אתה רוצה להתנקם בו? שהוא בטעות לא יתעצבן וינתנקם בך בחזרה בסוף, לא חסרים מטורפים.

מכרת את הרכב, די, נגמר. שכח מזה.

זה סיפור ארוך

והוא ממש לא מטורף, יותר כמו פרידמן קוקסינל כזה.

וההעברת בעלות בוצעה, רק שרשום שם שאסור לו לנהוג על הרכב.

Toyota Yaris TS

פורסם

לא הבנת את מה ש KOMPY כתב ?

מותר לו לנהוג ברכב לצורך מכירתו, מותר לו להציג אותו לקונים, מותר לו לקחת את הרכב אל המגרש שלו וממנו, מותר לנסוע למכון בדיקה ולמוסך.

אסור לעשות נסיעות פרטיות, שלא קשורות למכירת הרכב.

הוא לא עשה שום עבירה.

קנה ממך את הרכב, ונסע למגרש, לצורך העיניין.

איך ציפית שהוא יקח את האוטו - על גרר ?

מה בדיוק אתה רוצה ממנו ?

פורסם

בוקי, מה לא ברור?

הם מכרו את הרכב לאדם פרטי והתברר שהוא סוחר.

עכשיו יש שתי אפשרויות:

1. הסוחר נתן להם צ'ק\ שטרות מזוייפים או לא שילם את מלוא הסכום. (לא נראה לי סביר, אחרת היו נשאלות שאלות משפטיות).

2. הם מרגישים שהם הפסידו כספים, כי עכשיו הם יודעים שמדובר בסוחר והוא הצליח להוריד את מחיר הרכב.

המוכרים חושבים שהם יכלו לקבל יותר על הרכב במכירה לאדם פרטי \ לא היו מתעסקים עם הסוחר מהתחלה.

(לדעתי, לא סיבה לנקמה ולא שווה להתחיל עם זה - היום קשה מאוד למכור, תתנחמו עם זה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה שנקרא אכלת אותה ביז'ו, זה בכלל לא חשוב אם הם מכרו לסוחר או אדם פרטי כל עוד הוא שילם את כל הסכום שהוסכם עליו.

כל השאר בכלל לא משנה אם יש רישיון או אין רישיון, סוחר או לא ואם נתי לצורך העניין מרוצה או לא.

רד מהעניין כי חוץ מנקמה אם בכלל לא תוכל להפיק כלום.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הקטע הוא שהבן **** עבד על אמא שלי והיא מכרה לו את הרכב בסכום ממש מצחיק

רק אחרי שהיא העבירה בעלות והכל היא התקשרה אליי וגיליתי שעבדו עליה.

בקיצור אני מבין ש"נקמה" מהסעיף הזה אני לא אוציא.

אני בכל זאת אמצא משהו אחר.

דיברתי איתו מספר פעמים בטלפון ואו שהבחור הזה שקרן גרוע או שהוא כולבוינייק כי הוא כבר סיפר לי שהוא עובד ב3 עבודות שונות רק לא סוחר רכב.

לילה טוב ותודה על העזרה

Toyota Yaris TS

פורסם

אפשר קצת יותר פרטים

יש כאלו שמבקשים עזרה ולא מציינים פשוט כלום, חוץ מזה שעבדו עליהם...

איזה רכב זה, איזו שנה, מה המחירון, כמה מכרתם?

הבנתי שבוצעה העברת בעלות, אז מה זה משנה מצידך שיוריד את הרכב מהכביש.

כמה הוא נתן בסופו של דבר?

אין לכם מה לעשות, אתם הסכמתם למכירה, הייתם צריכים לשים לב לאותו אדם שאתם מוכרים לו, ולא להתפשר על מחיר נמוך ממה שהוא שווה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...