Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שאלת השאלות כמעט בנושא המלווה, המלווה נגמר בתאריך המצוין ברישיון (נגיד כתוב: "נדרש מלווה עד 9/3") אז זה עד היום הזה (ב 3/9 אני יכול לנהוג בלי מלווה) או שזה כולל את היום הזה (אני יכול לנהוג בלי מלווה רק מ-10/9) ?

תודה אורי

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום חברים =] .

השאלה שלי מתי אני יקבל את כרטיס הנהיגה ,עברו חודשים מחודשי המלווה ושילמתי את האגרה מהיום הראושון שקיבלתי את הרשיון ?

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם

אם שילמת את הרשיון (מנייר) על היום הראשון, הרשיון מפלסטיק כבר היה אמור להגיע. בכל מקרה, הרשיון מנייר שקיבלת מהמורה אמור להיות בתוקף לפחות חצי שנה. צור קשר טלפוני עם משרד הרישוי באיזור מגוריך ותוודא שהכתובת המופיעה אצלם נכונה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לנושא הביטוח.

הורי עשו לי ביטוח על הרכב של אימי, עכשיו רציתי לשאול מה קורה אם אני נוסע ברכב של אחי ( ללא ביטוח נהג חדש) ותופס אותי שוטר?

האם אני מקבל שלילה או רק קנס?

פורסם

הורי עשו לי ביטוח על הרכב של אימי, עכשיו רציתי לשאול מה קורה אם אני נוסע ברכב של אחי ( ללא ביטוח נהג חדש) ותופס אותי שוטר?

שוטר מעניין אותו רק ביטוח חובה.

פורסם

אבל אם אתה עושה תאונה, ובגלל שאתה נהג חדש, הסיכוי לזה לא מאד נמוך. אז הביטוח יכול לשלוח אותך לחפש, עכשיו תבדוק כמה שווה הרכב ואז תחשוב עד כמה אתה אמיץ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אם אין לך ביטוח חובה של נהג חדש על הרכב ושוטר עולה על זה, אז אתה מקבל שלילה וקנס אולי אפילו כלא אם תהיה נחמד.

עזוב את זה תחשוב על זה שאתה תגרום לכל המשפחה שלך לפשוט את הרגל אם חס וחלילה תעשה תאונה.

פורסם

מישהו יודע מתי יכנס לתוקף החוק של רישיון נהיגה מגיל 16 ותשעה חודשים? הוא היה אמור להיכנס לתוקף ב 1/4 אך דחו אותו.. יש שמועות שזה לא 1/7 זה נכון?

פורסם
מישהו יודע מתי יכנס לתוקף החוק של רישיון נהיגה מגיל 16 ותשעה חודשים? הוא היה אמור להיכנס לתוקף ב 1/4 אך דחו אותו.. יש שמועות שזה לא 1/7 זה נכון?

השמועות והשמועות!!

שמעתי שזה ב1\7 אבל זה לא אומר שלא ידחו את זה שוב...

נחייה ונראה.

פורסם

רוב הסיכויים שהוא הולך להידחות שוב,עלתה ב-YNET כתבה בנושא.

• תוכן חדש...