Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש וצעיר, אני בן 18, אין לי ביטוח על האוטו עליי במילים אחרות אין לי ביטוח צעיר (יש לאבא שלי חובה ומקיף על עצמו) אני יכול לנהוג באוטו בלי חשש ?

קראתי את השרשור אבל אף אחד לא ענה פה חד משמעית, אבקש ממישהו שיודע לענות ואודה לו על העזרה

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני נהג חדש וצעיר, אני בן 18, אין לי ביטוח על האוטו עליי במילים אחרות אין לי ביטוח צעיר (יש לאבא שלי חובה ומקיף על עצמו) אני יכול לנהוג באוטו בלי חשש ?

קראתי את השרשור אבל אף אחד לא ענה פה חד משמעית, אבקש ממישהו שיודע לענות ואודה לו על העזרה

חד וחלק במידה והביטוח לא כולל אותך אתה לא מכוסה ביטוחית!.

אל תגיד לעצמך זה בחיים לא יקרה לי, אני נוהג זהיר, אני נוסע בשכונה ולכן לא צריך.

אז כן צריך ביטוח, והמינימום מבחית החוק הוא ביטוח חובה, מבחינתי המינימום הוא חובה+ג' המומלץ כמובן חובה+מקיף.

פורסם

שלום אני עוד 3 חודשיים מסיים את תקופת הנהג חדש של השנתיים ורציתי לשאול כמה זמן לפני תאריך פג תוקף הרישיון אני יקבל את טופס חידוש הרישיון? תודה לעונים!

פורסם

כ ששה שבועות לפני הזמן.

עדיין תקופת הנהג החדש על מגבלותיה קיימת במשך שנתיים !! גם אם כבר שילמת את הרשיון החדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כ ששה שבועות לפני הזמן.

עדיין תקופת הנהג החדש על מגבלותיה קיימת במשך שנתיים !! גם אם כבר שילמת את הרשיון החדש.

תודה רבה עזרת לי!

פורסם

שלום. אני בן 19, ולפני קצת פחות משנתיים, עברתי טסט.

אתמול הגיע לי הרישיון החדש, הזמני, שעליו אני אמור לשלם בבנק הדואר על מנת שיכנס לתוקף.

בספח הרישיון, אין שום הגבלות, כלומר, אין הגבלת "נהג חדש".

עכשיו, השאלה שלי היא כזאת:

נאמר ואשלם ביום ראשון על רישיון הנהיגה הזמני, והוא יכנס לתוקף-האם זה אומר שנגמר לי רשמית הנהג חדש, ואוכל להסיע עד 8 נוסעים?

למה אני שואל שאלה זו? משום שבפועל עדיין לא עברו שנתיים מהיום בו עברתי טסט..

אשמח לתשובה מיודעי עניין8)

פורסם

יש שרשור בדביק שעונה על שאלות מסוג זה.

לדעתי אתה לא יכול.

אם יעצור אותך שוטר אולי הוא לא ייעשה כלום, אבל אם חס וחלילה תעשה תאונה לא יהיה לך ביטוח.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
כל חודש ב15 לחודש נגמר הנהג חדש

גם אם הוצאת ב30 לחודש הרווחת נגמר לך שבועיים לפני... הוצאת בראשון הפסדת נגמר לך שבועיים אחרי

אבל אם קיבלת רישיון חדש ושילמת עליו אז יאללה תעמיס.

כל עוד לא חלפו שנתיים אתה נוהג חדש

מהיכן הבאת את ה15 לחודש ומהיכן הבאת את שילמת תעמיס.

תקרא ברשיון החדש ממתי הוא בתוקף!!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בטופס שמשלמים הוא גם נחשב רשיון זמני בתוקף עד תקופה מסוימת של כמה חודשים.

ושם אין הגבלה רשומה של נהג חדש.

עדכון:

עכשיו התקשרתי לרשות הרישוי ושם אמרו שברשיון יש סעיף 4B והתאריך שנקוב הוא התאריך שבו תוקף הרשיון פג, יום למחרת כבר זה לא נהג חדש..

פורסם
בטופס שמשלמים הוא גם נחשב רשיון זמני בתוקף עד תקופה מסוימת של כמה חודשים.

ושם אין הגבלה רשומה של נהג חדש.

עדכון:

עכשיו התקשרתי לרשות הרישוי ושם אמרו שברשיון יש סעיף 4B והתאריך שנקוב הוא התאריך שבו תוקף הרשיון פג, יום למחרת כבר זה לא נהג חדש..

לא הבנתי אותך.. אז אם החתמתי את טופס החידוש, אני יכול להסיע יותר משני נוסעים, או לא?

פורסם

לא.

ברשיון שיש לך כרגע יש סעיף 4B, רשום בו תאריך, יום אחרי התאריך הזה או פשוט בחצות של אותו היום, אז תוכל להסיע יותר מ 2 ולא תצטרף לשים שלט נהג חדש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה נשמע אנשים?

חיפשתי בגוגל וגם בפורום אך לא מצאתי תשובה לשאלה שלי.

הוצאתי רישיון לאופנוע לפני שנה וB לפני חצי שנה.

האם השנתיים של ה"נהג חדש" מתחילות מהאופנוע או שהספירה מתחילה לי מחדש כשהוצאתי רישיון B?

אני יודע כשהוצאתי רישיון לאופנוע היה רשום לי "נהג חדש", השאלה אם ה"הנג חדש" של האופנוע זה אותו אחד של הרכב.

תודה :).

פורסם

על איזה מקור אתה מתבסס?

הרבה אמרו לי שכן והרבה אמרו לי שלא.

אני מחפש מקור אמין.

מישהו שהיה לו אותו דבר לאחרונה או אתר ממשלתי.

• תוכן חדש...