Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 טורבו ובעיות רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל גולשי הפורום שלום רב :)

ברשותי פג'ו 205 מוגדשת שבדיוק סיימה פרוייקט ולכן היתה ללא טסט טיפה יותר מחצי שנה

על המזל שלי באחת הנסיעות הבודדות שנסעתי שוטר תנועה סימן לי לעצור בצד והזמין לי בוחן תנועה

הרכב קיבל הורדה מהכביש ואני 1000 שקל + זימון לבית משפט

עכשיו לשאלות :

1.העבר שלי נקי ואני עם וותק של 4 שנים + הרכב לא רשום על שמי (אם זה עוזר במשהו)

2.אני הולך לעלות את הרכב חזרה לכביש ,ממה שהבנתי אני צריך לעשות 2 טסטים פעם אחת להורדה מהכביש

ופעם אחת וטסט עצמו איך אני נמנע מלעבור את המסלול פעמיים? יש אפשרות לעלות עם הטפסים של 2 הטסטים ולמלא אותם בפעם אחת?

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

אין בררה ניר,אני עברתי אחת מהבחינות היום,אתה חייב לעשות את ההורדה קודם,ללכת עם האישור למשרד הרישוי,להוציא רישיון חדש,ולגשת לטסט שוב לעבור רישוי שנתי,שיהיה לך בהצלחה.

אורן

פורסם

אצלי בזמנו נכשלתי בטסט עם 205 GTI בגלל שהורדתי את מערכת הטורבו מהאוטו :shock:

ויכוח של שעה עם הרב בוחן שלהם לא עזר לי.

חשבתי שעוד שניה אני יורה בו, הכבוד שלו היה כ"כ חשוב לו שהוא אמר לי, "בא תשמע בעצמך", והתקשר לחבר שלו שמנהל מוסך פיג'ו בחדרה. מזל שלי שלפחות בפיג'ו היו מקצועיים והסבירו לו שאין שום קשר בין הT ב GTI לבין מגדש טורבו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה מצחיק אתה בגירה. היית פשוט צריך להסביר לו שאוטו נוסע חזק מדיי בשבילך אז בשביל לא לגרום נזק לשאר המשתמשים בכביש מהעוצמה מהטורפת של האוטו החלטת לוותר על הטורבו. רעיון נוסף זה להסביר לו שאתה רוצה לשפר את הצריכת דלק (הרי בגלל זה קונים רכב ספורטיבי). אני בטוח שהוא היה קונה את 2 הסיפורים האלה :-)

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האמתי שהמצב במשטרה ממש גרוע..

כשעצרו אותי בצד הזמינו תגבורת של 4 ניידות ובוחן תנועה שזה אומר שהיו שם 9 שוטרים בסה"כ

אפילו אחד מהם לא הבחין שיש טורבו באוטו! כל אחד הסתכל על שטות אחרת

למשל הבוחן התחיל להסביר לי שהצמיגים שיש לי ברכב (185.60.14) זה צמיג חתך נמוך שאין לו שום קשר לרכב

(הרישיונות לא היו עליי) ואז הוא ראה את הברז גדישה וסיפר לי שבדיוק הרכיבו לו ברז כזה בבית :?

ומה ששבר אותי ובגרם לי לצחוק לשוטר בפנים זה שהוא התחיל להסביר לי מה עשיתי ברכב שגורם לאוטו "לתת"

"בפגו הוציאו את האוטו שלך עם 4 פלגים בסעפת והם יוצאים לאגזוז מה שאתה עשית החלפת סעפת ועשית שכולם

יצאו ליציאה אחת ושתדע לך שהמנוע שלך יכול להתפוצץ מהלחץ"":lol:

למישהו יש רעיון איך להעביר את האוטו טסט בלי לפרק את הכל שוב?

פורסם
האמתי שהמצב במשטרה ממש גרוע..

כשעצרו אותי בצד הזמינו תגבורת של 4 ניידות ובוחן תנועה שזה אומר שהיו שם 9 שוטרים בסה"כ

אפילו אחד מהם לא הבחין שיש טורבו באוטו! כל אחד הסתכל על שטות אחרת?

9 שוטרים בגלל 205 מסכנה?:evil:

ביזיון! כאילו אין למשטרה כבר עבודה וזה הדבר הכי חשוב להתעסק איתו.

יוגב

פורסם
אצלי בזמנו נכשלתי בטסט עם 205 GTI בגלל שהורדתי את מערכת הטורבו מהאוטו :shock:

ויכוח של שעה עם הרב בוחן שלהם לא עזר לי.

חשבתי שעוד שניה אני יורה בו, הכבוד שלו היה כ"כ חשוב לו שהוא אמר לי, "בא תשמע בעצמך", והתקשר לחבר שלו שמנהל מוסך פיג'ו בחדרה. מזל שלי שלפחות בפיג'ו היו מקצועיים והסבירו לו שאין שום קשר בין הT ב GTI לבין מגדש טורבו.

פעם הלכתי לטסט עם ה106 ראלי שלי והבוחן הכשיל אותי בטענה ש"ראלי" זה רק עם כלוב התהפכות ואני עשיתי שינויי מבנה!

לא עזר כלום עד שהרכבתי כלוב מגן גחון וצמיגי שטח לא העבירו אותי:-o

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אחד חושב שהT בGTI זה טורבו...

השני חושב שהברז גדישה קשור לברז באמבטיה...

והראלי זה כבר מראה על הבנה כלשהי אבל מהצד הלא נכון...

לפחות הם לא עלו על הטורבו,תוריד את הברז של האמבטיה ותלך לטסט בשאיפה להבנה דומה משאר ה"בוחנים" :-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...