Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חשבתי על משהו כזה, אני כנראה רוכש מנוע קורדובה SX ומשתיל באיביזה שלי, במנוע יש 100 כ"ס.

לאחר מכן חשבתי על הרחבת בוכנות, שידרוג סעפת פליטה ויניקה, ווסת לחץ דלק עם משאבת דלק חדשה, צ'יפ, קיט ראמ אייר עם צינור לטמבון, פילטר כמובן, צנרת מורחבת ואגזוז איכותי של רמוס או משהו בסגנון.

זה יביא אותי מ 100 כ"ס ל 120 פחות או יותר?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא

הרחבת בוכות - אתה יודע בכלל מה הכוונה או הרעיון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז לאן זה יביא אותי כל זה?

אני לא בדיוק יודע 100% כל דבר איך ומה, אני רק ראיתי שאנשים שמעוניינים בשיפורי ביצועים עושים זאת לרכב.

פורסם

אתה מתכוון אולי לרכישה של קיט אוברסייז. לדעתי מיותר, אם כבר לך על קמשאפט חם ופורטינג לראש כהתחלה.

כמובן שקודם כל תתחיל ברביעיית צמיגים איכותיים.

בקיצור, מה התקציב שאתה מוכן לשים על הפרוייקט?

פורסם

זה שהצמיגים חדשים זה לא אומר שהם שווים משהו. צמיגים איכותיים ישפרו את התאוצה\בלימה וכמו כן את אחיזת הכביש.

בפעם האחרונה - מה התקציב שאתה מתכוון להשקיע ברכב?

פורסם

תקשיב אם אתה נשאר איתה , אז תחשוב שוב פעם , אני בדעה שהכל יכול ליסוע מהר , מהר מאוד , יותר מדי מהר הכל עניין של כמה זה יעלה בסוף .

חשבתה, החלטתה ? מזל טוב , תתחיל מלהביא את המנוע, משם לתת לו תגובות יותר טובות ושיפור בטווח מסויים של הסקאלה זה אפשרי , לדבר בסוסים זה מוגזם על גבול הלא הגיוני .

אור

פורסם

אני חושב שהצמיגים הם יוקוהמה אם אני לא טועה, יותר מאוחר אני אלך לבדוק שוב, פשוט הצמיגים נקנו ע"י הבעלים הקודמים שבמקרה אני מכיר אותו כמה שנים טובות, והייתי איתו ביחד שהוא רכב את הג'אנטים ובאותו יום רכש גם צמיגים חדשים

פורסם

טכנית אפשר להעלות הספק מנוע אטמוספרי בהרבה מאוד. זה יקר ולא משתלם.

צריך לעשות הרבה מאוד שינויים במנוע, החל מקרנק מחוזק עם בוכנות קלות, פורטינג, קאמשפט חם, סעפת פליטה עם דוד זרימה חופשית, להוריד ממיר קטליטי, סעפת יניקה עם פילטר פתוח ששואב אויר ממקום קר וכד'.

לא יותר קל להשתיל מנוע של פולו GTI? זה 1598 עם 16 שסתומים -125 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נגיד והוא מצא מנוע, אתה יודע כמה הוא יעלה? (רמז: מנוע נדיר=הרבה כסף) וזה לפני שדיברנו על צמא, מחשב, גיר, ציריות, תושבות וכו'.

באותו מחיר הוא כבר משתדרג ל20VT.

פילטר פתוח איכותי ומומקם טוב+קיט יניקה, סעפת, תוכנת ניהול חדשה וצנרת נותנות תוצאות טובות על המנוע הנ"ל אבל ממש לא שווה מבחינה כספית. (בערך 12K

הוא אולי יהיה קצת יותר חזק ממאזדה 3 2.0 אבל הוא לא ייתן פייט לרכב עם כח סביר ומעלה.

פורסם

מסכים עם הדג בעניין הזה- אם כבר השתלת מנוע אז 20VT.

שיפור מורגש ששווה את הכסף.

.עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

להשתיל מנוע זה אומר שצריך להחליף גם גיר על הדרך.

אני מניח שאם לוקחים בחשבון את כל העלויות ייתכן שעדיף להחליף את הרכב לאחד חזק יותר.

אם כי ידידינו היקר עוד לא ציין מה התקציב לכל הסיפור, ככה שאנחנו טוחנים מים.

• תוכן חדש...