Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת הפעם הראשונה שיש כזה שרשור לדעתי.

בדר"כ זה איביזה טורבו נגד קליאו ספורט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שוב פעם קופרה VS אפ.אר

נראה לי שתמיד יהיו שני מחנות, העיקר שנהנה מהרכב.

שום מחנות , אין פה פלגים לכאן או לכאן, לי אישית כמו שיש FR היתה יכולה להיות קופרה, הFR נמצאה קודם:wink:

ובאמת בדר"כ זה היה בין האיביזות לצפרדעים, כנראה שגם זה עבר מהעולם

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אין פה מלחמה בין קופרה לFR.אלה שתי גישות שונות לנהיגה.רכב ש"מוצהר" כרכב ספורטיבי,ורכב שמותאם יותר ליום יום עם יכולות ספורטיביות יותר.הבחירה ביניהן או ההשוואה ביניהן לא תמיד נכונה.השינוי במכלולים מורגש(לא תמיד במהירות).זה לא כמו להשוות אאודי A3 T 150 כ"ס מול ה180.אותם מכלולים,מנוע מחוזק.

כל אחד יכול לבחור לו נישה,או גישה לנושא.אין פה נכון ולא נכון.מה שכן יש,וזאת הנקודה שחשובה לפותח הת'רד,זה שיש מקום לשיפור.אז במקום להתווכח מה השיפור הנכון(כי אין אחד נכון ב100%) אפשר לתת פה המלצות,ולהביע הדעה.חבל להסיט את הת'רד הזה לויכוח שאין בינו לבין השאלה שום קשר.

בסופו של דבר אם המטרה היא התנהגות נטו,לא הייתי בוחר באיביזה בכלל.אבל כחבילה שלמה,שיש לתת רק נגיעות קטנות של שיפור,ובמחיר הזה,האיביזה היא בהחלט האופציה הראויה.הדעה של הקונה על האוטו תקבע אם קופרה או FR(במידה וזו השאלה היחידה שנשארה).

פורסם
ההבדל בין הFR לWRX הוא: שהסובארו מקשקשת בישבן אתה מחייך, כשהאיביזה עושה זאת אתה מחייג (לסוכן הביטוח...)

עידן

+1

ויש יכולת לרדת לשבילי עפר + 4 דלתות ואמינות ללא עוררין.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ואוו\ כמה מילים שפכתם על איביזה :shock:

לפותח השירשור:

אם אתה מחפש רכב קומפקטי וחזק - לך על הFR

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי יותר - לך על הקופרה.

אם אתה מחפש לשפר התנהגות - לך מהתחלה על הקופרה (ד"א, כמו שכתבו, סט מתלים טוב עושה פלאים)

הבדל נוסף וחשוב לטובת הקופרה, פרט ל"פסים בכיסא" ושינויי עיצוב וגריל, הוא אינטרקולר חזית מקורי, דבר חיוני ביותר גם בלי שיפורי הספק קיצוניים.

אם אתה מחפש בראש ובראשונה התנהגות, עצתי לך היא לחכות לדגם החדש שמגיע במרץ, יותר גרוע ממה שיש הוא לא יכול להיות 8)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור, חיכיתי לתגובה שלך, תסביר לו גם לוותר על הפילטר הפתוח:lol:

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

יש מכוניות יפות לכוסיות בסוכנות פיג'ו.

ד"א, גם על הלאון החדש אמרו מכוער, אני מוכן לקבל מכוער כזה.

אם סיאט שיפרו את המתלה האחורי הזוועתי, והמחיר יישאר בטווח של היום, יש להם אס ביד

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
הבעיה בדגם החדש זה הדגם החדש.

הרכב פשוט מכוער.

חולק עליך לגבי ההערה...

הדגם נראה הרבה יותר קרבי מפעם, והוא ממחיש את אמוציות הרכב שסיאט ניסו להעביר, לפי דעתי, שיווק מצויין ואני מדבר על דגמי 2006-2008, ולא הדנדשה שצריכה להגיע

בנוגע להבדלים בין FR לקופרה

1. ג'אנטים - כבר לא מהווים שום הבדל חוץ מבצורה, ב08 הג'אנטים הם 17 לשני הדגמים

2. קולר חזית מול צד, משהו שניתן לשנות מקופרות בפירוק וקצת מזומן נזיל

3. תוכנת ניהול מנוע שונה כיוון שזהו אותו טורבו KO3S, רק ניהול שונה

4. מתלים ובולמים - שוב, טיפה של נזילות מזומנים וגם זה נפתר

אלו כל ההבדלים כיום בין שני הדגמים, כבעל FR, וbenJ אתה לא לבד :-D, נלחם במחנה הזה ביחד, אני מאוד מרוצה מן הרכב, אמנם הרכב רק 3 חודשים על הכביש, אך אני לא חושב שעשיתי בחירה מוטעית לגבי הדגם, וגם אני הייתי יכול באותה תקופה להוציא קופרה, העדפתי שלא.

להגיד שFR וכל שאר דגמי הבית של איביזה הם דומים, וCUPRA היא בעצם ספינת הדגל והשינוי המשמעותי מבחינת האיביזה זהו דבר לא נכון, כי הנה מעל מצויינים כל ההבדלים שבין הדגמים החזקים, ואני סבור ואפילו בטוח שחצי מאלה שפצו פיהם לא עלו על דגם הספורט 1.6 ולאחר מכן על FR, כדי להבין כמה שאכן ההבדלים הם שונים. מלבד רק מנוע חזק.

מה עוד ששני הדגמים מוגדשים, אז בואו נחזור להילחם בצפרדעים :evil:

Confidence In Motion

פורסם

לבחור מעלי, אני לא מעוניין במלחמות לא בצפרדעים ולא במפלצות

אין טעם להתווכח ובאמת שאין פה עניין לתפיסת צד כלשהוא ולפתיחת חזית כזאת או אחרת

רק הייתי מעדיף שאנשים יפסיקו לצטט כל מיני דברים ששמעו או קראו ולעשות מהם משהו שהם לא

לגבי הבחירה שלי בFR, הזדמנות נטו, זו היתה יכולה להיות בכיף קליאו ספורט או קופרה, אבל זה לא.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

"זה כן מתנהג, זה לא מתנהג"...

די, נו, מה כל הכח עוזר בימים גשומים כאלו,

כשכל מה שתקבלו בלחיצה על הגז הוא תת היגוי ?

Join The Dark Side...

(נכתב בצחוק, להתייחס בהתאם, הכל באהבה) :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ואני סבור ואפילו בטוח שחצי מאלה שפצו פיהם לא עלו על דגם הספורט 1.6 ולאחר מכן על FR, כדי להבין כמה שאכן ההבדלים הם שונים. מלבד רק מנוע חזק.

מה עוד ששני הדגמים מוגדשים, אז בואו נחזור להילחם בצפרדעים :evil:

עידן, בתור בעלים לשעבר של SPORT 1.6 ובתור אחד שנהג לא מעט על FR (גם באדמונית שלך :-)) - אני אתקן אותך.

ל-SPORT מתלים זהים לשל FR, ההיגוי שונה (קליל יותר ב-SPORT, כבד יותר ב-FR) ומידת צמיגים מעט שונה (205/45/16 ב-SPORT, לעומת 205/40/17 ב-FR [וב-CUPRA]).

ל-SPORT יש את המושבים של ה-FR (עם ריפודים שונים מעט).

מסכים עם דבריו של ליאור - FR היא סופר מיני עם ניחוח ספורטיבי, ה-CUPRA היא סופר מיני ספורטיבית :-).

לדעתי, ה-CUPRA שווה את האקסטרה השקעה.

ההיגוי טוב יותר במעט, ההתנהגות טובה יותר, המנוע טוב יותר והבלמים פשוט מצויינים.

כמובן שפוטנציאל השיפורים שלה עדיף גם כן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כמו שכתבת את זה בצחוק אלדר, גם אני אומר בצחוק שמה תעשה עם כל ה"כוח" הזה בימים יבשים? גם ככה כל פעם שתלחץ על הגז תקבל - רגע אתה לא תקבל כלום :lol:

נו שווין לפחות אתם נהנים קצת בגשם ב20 קמ"ש :lol:

נכתב בהומור(!)

אבי.

• תוכן חדש...