Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני שמח לבשר שרכשתי את כל הרכיבים

אחרי התלבטות בין ג'נסיס דואל קלאס A שהיה הפיבוריט , לבין DLS A3 לבין VRX 2.150 עם בוסטר קלאס A לבין דואל מונו רגיל .

נבחר הג'נסיס דואל מונו הרגיל לצערי , משיקולי זמינות .

הסט הקדמי יהיה אלייט 3 חלקים מכיון שאחי לא מוכן שזה יהיה אחרת מלבד מורל .

יחידת הראש תהיה קנווד 8022 עם GPS ודיבורית , בחירה שלי על סמך 24 ביט באודיו , 13 בנדים אקולייזר , TC של 5 סמ

5V פרה קרוס אובר עם בחירת סלופים בין 6 ל24 , בקיצור הוא נבחר שעמד מול 505 של אלפיין ומצאתי שעל הנייר הוא יותר גמיש וברמה יותר גבוהה + טיפ מיוסי שאמר שקנווד טובים במולטימדיה .

המונו יהיה LRX 1.1 נבחר בגלל היותו קלאס AB , בנוסף מכיוון שהסאב שנרכש הוא הרץ והם מאותו קונצרן ככה שההתאמה היא יותר טובה

הסאב שנרכב הוא היי אנרג'י החדש עם טכנולוגית הקון של המילה נראים ממש דומים במבנה ובנתותנים , הבחרר על עיור סה"כ

על זמך דיונים בפורומים בחול שנאמר שהוא אפילו טוב מהיי אנרג'י הרגיל שאותו ממש אהבתי .

הייתה התלבטות בין JL W6 אליו בסוף נבחר הסאב הזה .

ההתקנה תתבצע אצל גיא דריי באילת (אוטודיזיין) , חבר קרוב, ומתקין מקצועי שבקרוב אני שמח להעלות עבודות שלו מה15 שנה האחרונות, שכוללות בניות ,כו.

תכלול בניות לקורות , התקנה תהיה למושב הנהג בלבד יהיה שימוש בRTA מתקדם בשעת ההתקנה וישקלו מיקומי אלמנטים.

כמובן שהדלתות יאטמו עם סקנד סקין עד שנגיע כמעט נפח של תיבה לאלייט:) , החיווט יהיה 3 וחצי מ"מ לכל האלמנטים .

2 גייג' להזנה הראשית , וסטינגר אקספרט RCA (עם הפחם לאילו שלא מכירים).

בנוסף יחובר שליטה מההגה .

תמונות בדרך .

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל שיתחדש אח שלך!

זה נשמע כמו פרוייקט שאפתני ומעניין,בהצלחה.

אני מאמין שכולם ישמחו לתמונות מההתקנה ברגע שיהיו כאלו.

פורסם

תאמת שלא כלכך בניתי על הסט 3 חלקים של פוקל החדש במקום K3P

הוא ממש הרשים אותי ואח שלי זרם איתי בזה אבל לא יהיה עד אמצע ינואר ... המדבר רציתי שיהיה קלאסA יצא הדואל הזה ... כל השאר דווקא אני מבסוט

פורסם

ממש מסכן...קיבל דואל מונו משל ג'נסיס :roll:

לאיזו רמה הגענו ,מזלזלים בג'נסיס.הישר כח

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

מתן יפה לך מצאת משהו להתעסק איתו בתחום באילת. :-)

חוצמזה גרתי באילת שנה ולא שמעתי על מישהו שם שבכלל מתקין מערכות אודיו (מקצועי) כולם היו חשמלאי רכב שטענו שהם מתקינים מערכות אודיו.

נשמח לראות שבאילת גם התחום מתרחב, תעלה תמונות.

בהצלחה ידידי.

פורסם

קודם כול תתחדש ובהצלחה

לגביי רכיבים בחירה מעולה לגביי ההד יוניט 8022 מכשיר מצויין יש בו מגוון פיצרים הרכבתי כזה שלשום מכשיר טוב מאוד

לגביי הגברה גנסיס זה מגברים מצויינים וכמו כן גם האודיסון

לגביי הסאב למה לא לקחת W6 ? (אני משוחד) ההיי אנרגי היה מצויין ויש לי אותו בבית בארון ואם אתה אומר שהחדש נשמע עוד יותר טוב אז יש רושם טוב מאוד על הסאב

סט קדמי נאמר הכול על מורל סט טוב מדוייק מפורט בחירה טובה

חיווט סטינגר אקספרט (מכירים גם מכירים) חיווט מצויין. לגביי הרמקולים 3.5 מ"מ אולי 2.5מ"מ בכול אופן אני חושב ששתיים וחצי מ"מ היה מספיק לגמרי

לגביי החנות באילת אין לי מושג על המקום אבל עצם ההמלצות שלך והשימוש במכשיר RTA מותיר רושם טוב

בהצלחה ותעדכן

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

קודם כל מזל טוב , אחלה מערכת עם אחלה רכיבים. תמיד טוב לראות עוד פרוייקטים מעניינים.

כמה שאלות :

נבחר הג'נסיס דואל מונו הרגיל לצערי , משיקולי זמינות .

אם יש תקציב למגבר בדמותו של ה DMA שמעבר להיותו מגבר משובח הוא גם גורם משפיע בעיצוב הצליל - לא יותר נכון להתאפק ולחכות על מנת כן לרכוש אותו ? חבל לוותר , אם בונים מערכת ברמה הזאת ובהשקעה הזו לא חבל לא להתאפק עוד קצת ולסגור את הפינה ?

המונו יהיה LRX 1.1 נבחר בגלל היותו קלאס AB , בנוסף מכיוון שהסאב שנרכש הוא הרץ והם מאותו קונצרן ככה שההתאמה היא יותר טובה

מה זאת אומרת התאמה יותר טובה ? במה המגבר שמגיע מאותו קונצרן מתאים יותר ממגבר אחר ? אתה באמת חושב שהביצועים של הסאב עם מגבר מאותו הקונצרן יהיה טובים יותר ממגבר באיכות דומה של חברה אחרת ? אם היית בוחר לדוגמא DLS A6 אתה חושב שזה היה פחות מתאים ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תתחדש - אני מקווה לפחות שזה אילייט לימיטד (ושההתקנה לא בדיפונים של הדלתות :lol:)

ולגבי ההגברה - אני בטוח שיהיה לך חיוך על הפנים, אפילו אם זה פחות ממה שרצית.

רק תקפידו לעשות דבר אחד יותר מכל הרכישה של הציוד שהזכרת - למקם ולכוון ה-י-ט-ב!

יש לכם כאן רכיבים למערכת בליגה מאוד גבוהה - אל תאכזבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אחרי כל מה שכבר כתבו,

אין ספק בכלל שזו מערכת מהרמות הגבוהות ביותר...

מאחל בהצלחה!!!

ומעוניין לראות תמונות במהרה בימינו.

תהנה, והרבה סבלנות (בכיוונים, השקעה בהתקנה, הרבה סבלנות!!!)

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
מתן יפה לך מצאת משהו להתעסק איתו בתחום באילת. :-)

חוצמזה גרתי באילת שנה ולא שמעתי על מישהו שם שבכלל מתקין מערכות אודיו (מקצועי) כולם היו חשמלאי רכב שטענו שהם מתקינים מערכות אודיו.

נשמח לראות שבאילת גם התחום מתרחב, תעלה תמונות.

בהצלחה ידידי.

גיא היה כמה שנים בחופש עכששיו הוא חזר.... אבל עזוב דיבורים בקרוב תמונות

קודם כל מזל טוב , אחלה מערכת עם אחלה רכיבים. תמיד טוב לראות עוד פרוייקטים מעניינים.

כמה שאלות :

אם יש תקציב למגבר בדמותו של ה DMA שמעבר להיותו מגבר משובח הוא גם גורם משפיע בעיצוב הצליל - לא יותר נכון להתאפק ולחכות על מנת כן לרכוש אותו ? חבל לוותר , אם בונים מערכת ברמה הזאת ובהשקעה הזו לא חבל לא להתאפק עוד קצת ולסגור את הפינה ?

רציתי , אבל המערכת הייתה צריכה להיסגר עד ינואר משיקולים אישיים .... לא נורא אח שלי גם ככה לא ירגיש את ההבדל , זה יהיה מספיק טוב בשבילו

מה זאת אומרת התאמה יותר טובה ? במה המגבר שמגיע מאותו קונצרן מתאים יותר ממגבר אחר ? אתה באמת חושב שהביצועים של הסאב עם מגבר מאותו הקונצרן יהיה טובים יותר ממגבר באיכות דומה של חברה אחרת ? אם היית בוחר לדוגמא DLS A6 אתה חושב שזה היה פחות מתאים ?

לא פחות זה בטוח .... ובגדול אני חושב שמוצרים מאותתו קונצרן מתאימים יותר

פורסם

טוב הגיעו לי רוב הרכיבים שהזמנתי , המורל אלייט מגיע עם CDM 88 , דובר עליו קצת בפורום , האם כדאי לפזול לאוף אקסיס לפני בדיקה של מיקומים לחיים קלים לי ולגיא ?

פורסם

כדאי בהחלט - הCDM ידוע בזווית פריסה רחבה. משם נולד הרעיון לסופרימו.

מה גם שאצלי הם לא בדיוק "און-אקסיס" כמו שידוע לך והם נשמעים יותר ממצויין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...