Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריה

ברשותי מאזדה לנטיס 1.8 97

אז ככה ליפני 3 שבועות החלפתי אלטרנטור......

אכשיו יש לי כמה בעיות ברכב אולי זה קשור אליו אולי לא :

1. כאשר אני מדליק ברכב גם אור וגם מזגן למשל הטורים טיםה נופלים והרכב מתחיל ממש לרעוד

2.כאשר אני בנסיע -ואני ממש ליפני עציה משהוא כמו 2קמ"ש הטורים יורדים מ 800 ל 400-350 ואחר כך

מתייצבים בחזרה

אני חייב לציין כאשר מזגן ואורות דלוקים אפילו התאורה בפנים הרכב נהיית חלשה יותר במקצת

מה יכולה להיות הבעיה ?

מה עלי לבדוק ?

או שזה בסדר ולא לגעת?

תודה מראש

מיכאל

פורסם

אני מציע לבדוק טעינה ומתיחת רצועות של האלטרנטור. רצועה רופפת במזדה גורמת לחוסר טעינה . אלטרנטור תקינ יכול לספק עד 90A ב2500 סל'ד

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם
תודה לך יצחק

אך לפי מה שאני יודע אם היה חוסר טעינה

נורית מצבר היתה נידלקת

אכן זה לא קורה!

לא מחייב. במיקרה של חוסר טעיה מספקת (פזה א שניים שרופים) או החלקת הרצועה על האלטרנטור מנורה לא תדלק.

יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

אני אבדוק את הרצועה מחר!

ולגבי הטורים למה הם יורדים בעט עצירה ואז מתייצבים(הם לא מרקדים בNאו בD ) וזה מחמיר כאשר אני

מדליק אור?

זה קשור גם לרצועה?

תודה מראש

מיכאל

פורסם

ייתכן שהבעיה היא לא באלטרנטור אלה בעיית סיבובי מנוע נמוכים בסרק הווה אומר שתפוקת האלטרנטור בסל"ד של 400 נמוכה מאוד.

איזה כייף לי :)

פורסם

התיבה האוטומטית שלך שואפת לכבות את המנוע בזמן עצירה, לכן הסל"ד יורד אך מחשב הניהול מתקן ומעלה בחזרה את הסל"ד. זה נורמלי.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה לכולם

העניין ניפתר!!

הבעיה היא לא היתה באלטרנטור אלא במייצב טורים שאיחר במקצת

פירקנו אותו וניקינו אותו כמו שצריך ואת המצרעת

וגם בדקנו וניקינו את כל מעברי הוואקום.....

והעניין ניפתר

יום נפלא

מיכאל

תודה

• תוכן חדש...