Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ונתקלתי באופל קורסה 2003 נפח מנוע 1200 שממש מוצאת חן בעיני. היא יד 1 ו-40K ק"מ בלבד.

תמיד חשבתי (ושמעתי) שאופל זה תוצרת מצויינת אבל חבר של אבא של חברה שלי (שהוא בעל מוסך) טוען שאסור להתקרב לדגמים של 1200 סמ"ק ופה בפורום מצאתי איזו הודעה או שתיים.

רציתי קצת התייחסות יותר ממוקדת. סה"כ אני מחפש רכב בסביבות 40-45 אלף שקל ואני ממש מעדיך את המכוניות הקטנות. האם הדגם הזה של אופל קורסה הוא באמת לא אמין ולא כדאי לקניה או שהדברים מוגזמים וביחס למתחרים באותה קטגוריה הוא כדאי?

תודה רבה לעונים

פורסם

אאל"ט לקורסה הזאת יש גיר רובוטי, משהו זוועה שהשטן לא ברא. זה היה הרובוטי הראשון שנהגתי עליו, ולצערי לא האחרון.

פורסם

בתור אחד שיש לו אחת כזאת,אומנם קצת יותר ישנה.

בשנה וחצי שהרכב אצלנו,הוא לא ביקר במוסך כולל טיפולים שוטפים שנעשים ע"י וע"י אבי.

עריכה : הרכב שלנו בעל תיבת הילוכים ידנית !

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...