Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה, בבעלותי ונדאי לנטרה 94.

לאחרונה החלון החשמלי שצמוד למושב הנהג לא מתרומם או יורד. הבעיה היא לא במפסק מכיוון שכאשר אני לוחץ על המפסק, אני שומע את מנוע ההרמה/הורדה עובד "על ריק" ( כלומר המנוע עצמו תקין).

היום פירקתי את כל הפאנל של הדלת ואיתרתי את מיקום המנוע. שמתי לב שיש חוט ברזל שלדעתי יצא מהמסילה של המנוע החשמלי או משהו כזה.

בגלל מוגבלות הגישה וחוסר ידע, עדיין לא פירקתי את המנוע ממקומו כי אני לא יודע אילו השלכות יהיו מכך.

יש מישהו שיכול לעזור או להדריך אותי איך לפתור את הבעיה או שמכיר איך עובד המנגנון הזה?

או שאולי בכלל עדיף ללכת למוסך שיתקן את זה? ( למרות שאני מעדיף לעשות את הדברים בעצמי).

אם תבקשו, אעלה תמונות של הדלת.

תודה ושבוע טוב

פורסם

אם המנוע מסתובב על ריק משהו השתחרר. אני לא מכיר ספציפית את מבנה מערכת החלון ברכב הנ"ל.

יש מנוע חלון שראש המנוע מתחבר בתמסורת (גלגלי שיניים) ישירות ל"מספריים" שמרימות את החלון ויש מנוע בו קיימת רצועה, לרוב כבל מתכת או כבל מתכת בשרוול פלסטי. באם הכבל נקרע יהיה נתק בתמסורת בין המנוע לחלון. במקרה של כבל ללא שרוול חיצוני קיימת אפשרות כי הכבל יצא מהמסילה שלו.

בדוק את הכבל שאתה רואה בדלת, מהיכן בא ולהיכן הולך ונסה להבין מה תפקידו ומצבו. תמונות ברורות יעזרו בהחלט.

• תוכן חדש...