Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"עתיד" , לא מסכים איתך.

אולי יש חלקים ב VW שהמחירים שלהם מוגזמים, אבל מצד שני כמעט בכל רכב - צרפתי או יפני יש חלקים ספציפיים עם מחירים סופר מטורפים.

אני רוצה לומר לך שהאחזקה השוטפת של הGTI 2001 שלי יותר זולה מאשר זול של הקורולה של ההורים שלי (שנת 2005),

וגם תקלות לא צפויות בקורולה עולות מאוד ביוקר : למשל : דלת לפתח שמתחת לרדיו בקונסולה המרכזית שם דורשת החלפה של כמעט כל הדשבורד באלפי שקלים !

לעומת זאת כפי שאמרת : פיקוד חלונות חשמל קומפלט, מתחת ל300 שקל (יש לי חשבונית של זה שהוחלף ברכב הקודם).

במקרה יצא לי לראות מחירון חלפים של ג'אן (באחד המוסכים שרוכשים ממנו, שזה מחיר יותר זול מאשר לפרטיים),

ונפלתי מהכסא....

דבר אחד בטוח : כשהיתה לי צרפתיה נסעתי עם ממסר ידית איתות ספייר פלוס ידית, מנופים ומתגים ספייר - בתא כפפות.

(עד עכשיו בארגז כלים יש לי כל מיני בוררים, שעון זמן של 306 וחלקי דשבורד לא מזוהים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם
לא מסכים, במקרה שלי סבלתי מבעיה זהה לפני כשלוש שנים .. "מקלחת" של WD40 פתרה את הבעיה.

השנה הבעיה חזרה, עוד פעם כמה דקות של התזה מכוונת של WD40 ויש לי עוד פעם שקט לכמה שנים.

(מיותר לציין שכשהגעתי עם הבעיה למוסך, הציעו לי - בתור פתרון יחיד! - להחליף את כל המגנון)

דרך אגב, אחרי השימון עם WD לחומר לוקח כמה דקות לפעול, יכול להיות שלא תראה תוצאות מיידיות, אז תנסה עוד פעם אחרי כחצי שעה עד שעה.

בהצלחה !

התקלה שאתה מתאר כאן התקיימה אצלך באותו רכב ,גולף 4?

לעיניין מחירי החלפים שציין עתיד ,אז יש קצת אי דיוקים ;

סליל הצתה 350

יחידת שליטה לחלונות 205

מודול הצתה 2100

חיישני חמצן כמעט לכל הדגמים עולים כ 1000 שח

מדי זרימה עולים בין 800 -1050 לכל הדגמים

סט חוטי הצתה למשל לגולף 4 עולה 300 שח למקורי שאפילו החליפי עולה יותר ,

בקיצור בבואי לקנות חלק מקורי לרכב אחר שמידי פעם עובדים עליו במוסך

אני תמיד מופתע לרעה מהמחיר הגבוהה ,ולא משנה של איזה יצרן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עתיד,

רון נתן לך מספר דוגמאות בנוסף לאלא שאני רשמתי ותראה כמה המחירים נמוכים.

אני בטוח שלרון אתה מאמין במאת אחוזים והמחירים שהוא הציג פשוט לקרוא ולא להאמין. אולי הגיע הזמן שגם אתה תתחיל לטפל ברכבי המשפחה אצלו.

איזה כייף לי :)

פורסם
...

החלקים של VW לא זולים, אל תצא בהצהרות שאתה יותר או פחות בקיא ממני, זאת לא תחרות, אבל עובדתית החלקים מאוד יקרים, בצרפתיות הם הרבה יותר זולים וגם הולכים יותר לרוב זה נכון...

דבר נוסף, במורשה פולקסווגן מקבלים שנתיים אחריות על חלפים ועבודה. בזמן הזה, ברכבים אחרים מחליפים את החלק (החלופי) עוד פעם-פעמיים (ע"ע הצרפתיות שהוזכרו לעיל).

פורסם

שאלה,אני חייב לפרק את המגבים? אי אפשר לרסס בלי לפרק?מצאתי את ה wd 40 בבית.

עכשיו במידה ואני רוצה לפרק יש את האטם הזה השחור בשני המגבים אני מוציא אותו כזה עם מברג מתחת?

ואת הבורג עם מפתח טי וכמו שמרק אמר m8?תודה!

פורסם
עתיד,

רון נתן לך מספר דוגמאות בנוסף לאלא שאני רשמתי ותראה כמה המחירים נמוכים.

אני בטוח שלרון אתה מאמין במאת אחוזים והמחירים שהוא הציג פשוט לקרוא ולא להאמין. אולי הגיע הזמן שגם אתה תתחיל לטפל ברכבי המשפחה אצלו.

אולי ;),

בכל מקרה יפה לראות שהמחירים יורדים,

וגם לך אני מאמין במאה אחוז,

פורסם
דבר נוסף, במורשה פולקסווגן מקבלים שנתיים אחריות על חלפים ועבודה. בזמן הזה, ברכבים אחרים מחליפים את החלק (החלופי) עוד פעם-פעמיים (ע"ע הצרפתיות שהוזכרו לעיל).

יצא לך פעם לממש אחריות כזאת?

יש לי הרגשה שברגע האמת ינפנפו אותך באמתלה שתקלה כלשהי שתתעורר בעקבות הטיפול לא קשורה לטיפול עצמו.

אני בדיוק מתלבט לגבי ביצוע טיימינג במוסך מורשה או אצל אחד המומחים הלא מורשים,

והסיבה היחידה כן לעשות במורשה - זה שנתיים אחריות.

הסיבה לעשות אצל המומחים - כל השאר בערך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...