Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. נסעתי להחליף זוג צמיגים לבייבי.

אחרי שחיכיתי רבע שעה וכבר הורידו את הצמיגים הקיימים, הביאו את החדשים שביקשתי-זוג FALKENים (להזכיר 145/12). אמה-מה בזמן שבדקתי את תאריך הייצור שלהם (1003) גיליתי שהביאו לי זוג HANKOOK במקום :shock: . עכשיו, אין לי מושג איך הם ביחס לFALKEN (לא שאלה הטופ...) אבל יש לי כמה חוקים לחיים בכל מה שקשור לבייבי שלי. אחד מהם זה שאני לא שם שום דבר שאני לא מכיר או לא ביררתי לגביו לפני ולגבי הפאלקן בדקתי וראיתי שיש לא מעט ממליצים ביחס למחיר/איכות. חוצמיזה שאני שונא שעושים תרגילים כאלה... :mad:

עכשיו אני ללא צמיגים חדשים.

בזבזתי שעה מהעבודה.

ואני צריך למצוא מקום אחר לצמיגים. ואגב אשמח לדעת מה דעתכם גם על הדגם של HANKOOK מאחר ועכשיו אני יודע שגם הם קיימים במידה שלי.

זהו. זה מה שהיה לי להגיד.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

Tyre Manufacturer Profile: Hankook Tire Manufacturing Co

Korean company, Hankook Tire is currently the world's eleventh largest tyre manufacturer and it aims to be the fifth largest by 2007. It is mainly focused on tyres although it also produces batteries, brakes and wheels.

In line with its target to be in the global top five it has so far invested $ 368 million in a sophisticated new plant at Kumsan, Korea which is expected to produce 65,000 tyres a day. Hankook has also opened two new factories in China as part of its aim to create a global combine with the capacity to produce over 100 million tyres a year. The company has also increased its overseas marketing budget with a view to increasing consumer recognition of the Hankook brand. Hankook's goal is to hold 6% of the world tyre market by 2005.

Finance

Year ended December 31

1998 1997

(Trillions of Korean won)

Net Sales 1.6 1.25

Gross Profit Margin 37.9% 36.7%

Significant Shareholdings

Jiangsu Hankook Tire Co Ltd (65%)

Company Activity 1999

March: Hankook begins supply of light truck tyres to Japanese vehicle manufacturer Daihatsu Industries.

May: Hankook looks to become the third largest tyre manufacturer in China after its two Chinese factories begin tyre production.

Tyre Plant Locations

China: Jiaxing, Qingjiang

South Korea: Kumsan, Taejeon, Youngdeungpo

Sources: Hankook, European Tyre Journal, Tyres & Accessories, Corporate Information

פורסם

הנקוק? עד כמה שידוע לי, צמיגים מאוד זולים.. לאנשים שמחפשים ריגושים...

היו לי כאלה בג'סטי כשקניתי אותה, כי מי שם על ג'סטי 87 צמיגים ששווים משהו?

קיצר.. פאלקן.. מול הנקוק? ניסו לנקנק אותך.

אם אתה אוהב את האוטו שלך.. אז לא מומלץ.

Race Smart

פורסם
הנקוק? עד כמה שידוע לי, צמיגים מאוד זולים.. לאנשים שמחפשים ריגושים...

היו לי כאלה בג'סטי כשקניתי אותה, כי מי שם על ג'סטי 87 צמיגים ששווים משהו?

קיצר.. פאלקן.. מול הנקוק? ניסו לנקנק אותך.

אם אתה אוהב את האוטו שלך.. אז לא מומלץ.

איזה דגם של פלקאן רצית?

יש להם דגמים שאם אתה אוהב את עצמך , אז עדיף שלא להתקין...

באיזה רכב מדובר ? (מידה קטנה מאוד )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כמו שכתבתי מדובר בצמיג 145/80R12. כך שהאפשרויות של מבחר דגמים הוא קטן (בדרך כלל מדובר בדגמים הזולים יותר במידה הזו).

אם אני לא טועה מדובר בדגם HANKOOK K702.

נראה לי שאני אחכה שאוטו דיפו יביאו זוג KUMHO במידה שלי- קצת יותר יקר אבל לפחות עליהם שמעתי רק דברים טובים...

דני.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הצמיגים הללו מגיעים עם יונדאי . צמיגים גרועים מאוד יש לי אותם באוטו ללא אחיזה בכלל ונשחקים די מהר ממש לא מומלץ עדיף אליאנס כבר

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
כמו שכתבתי מדובר בצמיג 145/80R12. כך שהאפשרויות של מבחר דגמים הוא קטן (בדרך כלל מדובר בדגמים הזולים יותר במידה הזו).

אם אני לא טועה מדובר בדגם HANKOOK K702.

נראה לי שאני אחכה שאוטו דיפו יביאו זוג KUMHO במידה שלי- קצת יותר יקר אבל לפחות עליהם שמעתי רק דברים טובים...

דני.

באיזה רכב מדובר?

**עריכה**

עכשיו שמתי לב לפיאסטה בחתימה שלך.

בכל מקרה, אני אישית לא הייתי הולך על צמיג שהוא אינו מוכר... עדיף ללכת על הפירמות המוכרות והטובות כמו ה-קומו והמקבילים....

אם אין לך דרישות ויומרות גבוהות, גם צמיגים של אליאנס יספקו את הסחורה.

פורסם

תודה על התגובות האחרונות (עם כי באיחור קל :wink: ).

בכל אופן לפמי כחדשיים קניתי בסוף זוג FALKEN ב 370 ש"ח.

עושה רושם שהם סבירים- זה לא שיש לי רכב ספורטיבי כל-כך...

בכל מקרה, אני אישית לא הייתי הולך על צמיג שהוא אינו מוכר... עדיף ללכת על הפירמות המוכרות והטובות כמו ה-קומו והמקבילים....

אם אין לך דרישות ויומרות גבוהות, גם צמיגים של אליאנס יספקו את הסחורה.

גם אני הייתי מעדיף ללכת על חברה מוכרת וטובה- עד עכשיו הייתי קונה רק ברידג'סטון אבל מה לעשות, יותר לא מביאים אותם למידה שלי, וכך גם כל היצרנים המוכרים האחרים (בדקתי).

בכל אופן, תודה.

פורסם

תתחדש בכל-אופן...

המחיר נראה לי אמנם סביר, אבל אני מניח שלא עשיתי סקר שוק כראוי כי ניתן להביא אותם במחיר זול יותר.. במיוחד למידה הזאת..

על הפאלקון שמעתי דווקא דברים טובים.. אני מאמין שהם ישמשו אותך כראוי... :)

פורסם

עשיתי סקר שוק שלא יביש אפילו את מינה צמח...

המידה הזו מאוד נדירה וזה המחיר הטוב ביותר שמצאתי (היו כאלה שהציעו לי גם ב450 ש"ח).

ימים יגידו לגבי טיבם- רק אומר שהאחיזה שלהם במהלך התקופה החמה שהייתה לנו לאחרונה הייתה טובה בהחלט, פחות כשהכביש רטוב (לפחות לא כמו הברידג' שהיו לי לפני כן...)

דני.

• תוכן חדש...