Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת חבר שלי רצה לבדוק מערכת (פאנל) ברכב שלי (סוזוקי בלנו 97)

במקרה הפלוס והמינוס נגעו אחד בשני ואחרי כמה זמן גם החוט ההערקה נגע בגוף של המערכת והיה גיץ

ממש חוסר מזל יום שבת הזה

המערכת לא פעלה חשבתי זאת תקלה במערכת כשהגיע הרגע להחזיר את המערכת שלי למקומה לא נדלקה

הוצאתי פלוס מינוס מהדיבורית שהייתה לי ברכב דיבורית ישנה הפיוז שלה היה שרוף החלפתי פיוז העברתי פלוס מינוס למערכת

חיברתי פלוס קבוע פלוס עם הערקה לבינתיים עד שאני ימצא מה התקלה בצמה של המערכת או איזה פיוז נשרף.

היום הסתכלתי על השעון לבדוק מה השעה פתאום שמתי לב שאין שעון ניסיתי לכוון את המערכת וגם אין כלום

ברור לי שהתקלה קרתה מזה שהפלוס והמינוס נגעו אחד בשני או שהערקה נגעה בגוף..

מישו יודע במקרה מה יכולה להיות התקלה או מה אני יכול לעשות איזה פיוזים לבדוק ואם ידוע איפה המיקום של הפיוז הזה כי חיפשתי ולא מצאתי כלום ...

תודה רבה לכול העונים

פורסם

נשרף פיוז, שאחראי להזנה ישירה מהמצבר, וכל המערכות, שמקבלות מתח לא דרך הסוויץ' הפסיקו לעבוד.

בדוק, יש סיכוי שגם אין לך עכשיו אורות ברקס, אולי גם הצופר לא עובד, וכו'.

חפש בתיבת הפיוזים את הפיוז השרוף. תבדוק את כולם, בסוף תמצא.

99.9% שהתקלה היא רק הפיוז.

פורסם

ערב טוב

כמו שאמרו - פיוז שרוף.

בבלנו זה לא על הדופן השמאלית של האוטו כמו ברוב המכוניות.

תסיר את הפלסטיק בחלק התחתון של הדשבורד - מתחת להגה.

יש תיבת פיוזים שמורכבת לכיוון למעלה ולא שמאלה אז שים לב

קצת קשה לראות אותה. הפיוז המדובר נמצא שם.

בהצלחה

פורסם

להבא תיזהר קצת יותר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן אני ישתדל יום שבת נגמר בהרבה בעיות חבר שלי שבר את המראה שלו דפק אותה עם הרגל שלו

רנו קליאו rsi בסופו הצלחנו לסדר אותה איכשהו .

תודה רבה לכולם ..

פורסם

הארקה!

הארקה!

אין שום קשר בין מערכת חשמל לערק (או הערקה).

או עריקות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...