Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד סימן לשקיעה הכללית של העם היושב בציון - יותר ויותר אנשים מתגאים בכך שהם גזעניים. :|

הם אמורים להתבייש בזה?

ולנושא, מזל שהטמבל הזה לא הוריד משהו בדרך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עורך הדין של נהג הtt הוכיח שהשוטר שיקר בדו"ח כיול המכשיר. הפרשי הזמן בין כיול המכשיר לבין תפיסתו של הנהג היו לא הגיונים , לכן או שהמכשיר לא כויל או שהנהג לא נתפס.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
עוד סימן לשקיעה הכללית של העם היושב בציון - יותר ויותר אנשים מתגאים בכך שהם גזעניים. :|

הרוב בעם , וזה עומד להתברר בבחירות, מעדיף לשקוע על לטבוע.

אם לא נהיה אור לגויים - דיינו שנהיה.

צריך רק להקשיב לערבים, לא דרך המדיה שלנו, ןלראות את ספרי הלימוד שלהם.

לא את הדוברים החלקים שעושים צחוק מהעילגים שלנו ב-CNN וכל שאר הרשתות. (איך לכל הרוחות לא מוצאים אחד שיודע אנגלית כמו חנאן עשראווי במדינת מהגרים מכל העולם ?)

לא בנורווגית בטקסי נובל בעירית אוסלו

לא בקמפ דיוויד.

רק להקשיב לערבית -לדרשות המואזינים,להפגנות,לאיש ברחוב ולקרא את ספרי הלימוד.

גזענות ? לא. יחס לאויבים .

פורסם
השיא היה של נהג באודי tt בכביש החוף מחלף עתלית נתפס על 222 קמ''ש, טען שהוא עוד לא העביר להילוך 6 ולכן לא הגיוני.

ככל שזכור לי, אותו נהג נלכד באיזור מחלף פולג. כך או כך, תודו שהתירוץ שלו פשוט ענק! :lol:

\whitespace.gifכביש החוף: צעיר נתפס נוהג במהירות 202 קמ"שwhitespace.gif

רק אני לא מבין למה עושים מזה כזה רעש? :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
או שהיא לא גנובה ואז הידיעה האמיתית היא שאתה גזען!:evil:

ללא קשר לגזענות, אלא רק לפי סטטיסטיקות, בד"כ רכב גנוב ננהג ע"י צעירים ערבים במהירות יוצאת דופן וללא הקפדה על כללי התנועה.

פורסם
הרוב בעם , וזה עומד להתברר בבחירות, מעדיף לשקוע על לטבוע.

צריך רק להקשיב לערבים, לא דרך המדיה שלנו, ןלראות את ספרי הלימוד שלהם.

לא את הדוברים החלקים שעושים צחוק מהעילגים שלנו ב-CNN וכל שאר הרשתות. (איך לכל הרוחות לא מוצאים אחד שיודע אנגלית כמו חנאן עשראווי במדינת מהגרים מכל העולם ?)

לא בנורווגית בטקסי נובל בעירית אוסלו

לא בקמפ דיוויד.

רק להקשיב לערבית -לדרשות המואזינים,להפגנות,לאיש ברחוב ולקרא את ספרי הלימוד.

גזענות ? לא. יחס לאויבים .

כרגיל, אתה לא מניח לעובדות לבלבל אותך.

כתבתי שאנשים מתגאים בעובדת היותם גזענים. שום דבר על ההתנהגות של הערבים, או מי צודק.

הערבים אותם ערבים, הים אותו ים, מהירות הורגת ושטיפת מוח עובדת.

פורסם

משפט יפה, אהבתי.

אגב, אני לא גזעני.

אני שונא את כולם במידה שווה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תגיד כשראלב מג'דאלה אומר שלא מתאים לערבי להיות אחרי 15 יהודים זה לא גזענות ? :lol: אז למה להם מותר ולנו לא ?:lol:

בברכה יהודה

פורסם
כרגיל, אתה לא מניח לעובדות לבלבל אותך.

כתבתי שאנשים מתגאים בעובדת היותם גזענים. שום דבר על ההתנהגות של הערבים, או מי צודק.

הערבים אותם ערבים, הים אותו ים, מהירות הורגת ושטיפת מוח עובדת.

" " " " " " " " - עד כאן צדקת.לגבי שטיפת מח טעית,- כבר לא. המקרתיזם של השמאל מת. נגמר.

פורסם

כמו שאומר איזה אחד כאן, אתם ממש לא נותנים לעובדות לבלבל אתכם, הא?

הגזענות מעוורת אתכם וכנראה על הדרך משבשת את דעתכם.

נכון שמרבית המכוניות נגנבות ע"י ערבים אבל עפ"י איזה לוגיקה בדיוק הגעתם לזה שמרבית המכוניות שנהוגות ע"י ערבים הן מכוניות גנובות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלו, זה פורום מכוניות או נשות ויצ"ו?!

מה אתם עושים עיניין ממאתים או מאתים וחמישים קמש בכביש ישר? אולי כי יש לכם רכב שלא עובר את מאה שישים ואתם חושבים שיש הבדל בין מאה למאתים בכביש ישר.

תתבגרו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...