Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק הגיע החורף ואיתו הגשם!

ניכנס לי מים מעל הגומייה מאחורה בדלת הימנית האחורית וזה מקרין מים על השטיחים (נהיה שם שלולית),

כולי מבואס מהקטע הזה ולא יודע מה לעשות! הלכתי לפחח אמר לי הדלת לא במקום והעקם אותה כלפי פנים אלה שאחרי שבועים זה חזר ניכנס לי עכשיו עוד מים והפעם אני רוצה ללכת לפחח שהוא במוסך מורשה (אני מהצפון וניראה לי שפה יש רק את מוסך "סגול" כרמיאל) והבעיה לא ניראת מהגומייה.

השאלה היא אם ללכת למוסך סגול או לאיזה פחח מקצועי ? למישהו יש איזה הצעה מה אני עושה בכללי?

פורסם

היי ,

לפני שתחזור לפחח , תפרק ריפוד של הדלת ותבדוק האם הניילון הפנימי ( זה שמחובר מסביב עם גומי זפת.. ) שלם

ואטום מכל הכיוונים.

במידה והוא קרוע ( עקב פתיחת ריפוד והחזרה לא מקצועית ) אזי זאת הסיבה לחדירת מים.

כמו כן תפרק גומיה מסביב למשקוף , תמרח עם האצבע לכל האורך מעט סיליקון שקוף ( כשהרכב יבש כמובן ) ותחזיר את הגומיה.

סיכוי גבוה שתפתור את חדירת המים .

דרך אגב - תייבש טוב טוב את הרצפה כדי שלא יווצר לך ריח של עובש ברכב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...