Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"חיפוש" עזרה בשפת C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהתחלתי (שוב) ללמוד אני מחפש איזה סטודנט או מתכנת שיועילו לתת לי מספר שיעורים פרטיים בנוגע לבסיס של שפת C ושאר הדברים הקשורים, התשלום יהיה כמובן נדיב.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תגדיר "נדיב" בבקשה...

כמו כן, מהיכן אתה ומה אתה לומד?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתה מוזמן לשאול כאן בפורום או ב-HWzone (יש לנו פורום שלם לתיכנות שכמעט כל הפעילים אם לא כולם מכירים את השפה)

C היא לא שפה קשה כ"כ (לפחות מבחינת הבסיס כל עוד לא מתעסקים עם מצביעים וכאלה) ואין צורך בלימוד פרטי כדי להבין את הבסיס שלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ההגדרה של נדיב היא אני מניחש משהו ביני לבין ה"מתרגל", אני ממש לא מדבר על 30 ש"ח + נסיעות אלא על די הרבה צפונה מזה, מתוך הבנה שאיכות עולה כסף.

אני מבת ים כך שמישהו/י בסביבה יתאים, לומד במכללת ת"א יפו לתואר בניהול ומערכות מידע כאשר אחד הקורסים הינו מבוא לC

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...