Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כדי לא להכביר במילים אני יהיה מאד נקודתי:

תקציב: עד 25000.

צרכים: רכב חסכוני שישרת נאמנה סטודנט ירושלמי דל תקציב ויכולת.

משימה: שתי נסיעות בין עירוניות של 120 ק"מ בשבוע (ירושלים-ת"א)+נסיעות עירוניות קצרות בירושלים (עבודה,בית,לימודים).

ידע ברכבים: מועט ולכן אני פונה אליכם, ותיקי הפורום.

מועמדים: כל רכב אחר שתמליצו לי עליו (אין עדיפות מיוחדת), אני חשבתי על סיטרואן קסרה, אופל וקטרה, פולקסווגן פולו, מיצובישי סופר לנסר, פיז'ו 106 או סיטרואן סקסו.

דגשים: כמו שאמרתי, צריכת דלק נמוכה, חלקים לא יקרים מדי, ביטוח לא יקר מידי אבל שיהיה אמין עד כמה שאפשר, ואם לא נהיה חמדנים מדי גם נח לנהיגה.

שאלות מפתח: האם לקנות מנוע דיזל?

אם לקנות מנוע 1600 או 1400?

יפני או ארופאי?

אני אודה לכל מי שיעזור במשימה זו, כל מידע ועזרה נחוצים מכיוון שממש אין לי מושג .

פורסם

סקסו ידני 1400 סמ"ק , שמורה שעברה טיפולים בזמן ,תתן תמורה מצוינת למחיר, ותענה על הצרכים שהעלית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

רכבי דיזל לא הייתי ממליץ לך,רוב האנשים שרוכשים רכבי דיזל נוסעים מרחקים עצומים בעיקרון,ולכן הרכב יגיע עם קילומטרז' אסטרונומי שידרוש הרבה טיפולים (ברוב המקרים),ועם כבר מדברים תיאורטית רכב יפני זול יותר לאחזקה בארצנו מאשר האירופאי.

המלצה שלי פיאט פונטו ספייס,בתקציבך היא תניב את המודל הגבוה ביותר שהוא כמובן 01-03

בעיקרון הדגמים שתמצא של הספייס בתקציבך הם או הs או הsx

אז ככה הsx או בכינויה fun מגיעה עם מנוע 1250 סמ"ק (1242 ליתר דיוק) 4 צילינדרים,הספק: 60 כ"ס ב5000 סל"ד.

מומנט: 10.4 קג"מ ב 2500 סל"ד.

תיבת הילוכים: ידנית 5 הילוכים (תלך רק על ידני,חסכוני יותר בדלק ובטיפולים)

איבזור: גרסא זו מציעה איבזור נכבד יותר. לוח שעונים מפורט יותר, ריפודים איכותיים יותר. וכן קונסולה מרכזית מאובזרת יותר. 2 כריות אויר, 2 ח"ח. פגושים בצבע הרכב. פסי מיגון בדלתות. ABS בכל השנים.

דגם SX עם תיבה ידנית:

נסיעה בינעירונית: 16.5 ק"מ לליטר.

נתתי לך מידע רק לגבי דגם הsx משום שדגם הs הרבה פחות מאובזר.

עם אתה רוצה לדעת עד כמה פחות בבקשה:

הגרסה הבסיסית ביותר של הפונטו. פגושים שחורים, 2 כריות אויר, לוח השעונים הפשוט (ללא מד סל"ד או חום). ריפודי בד פשוטים. ללא פסי מיגון בדלתות. כוללת ABS החל משנת היצור הראשונה. מחשב הדרך קיים משנת 2002. כמו כן, מצב ה CITY אינו קיים בדגם זה, יחד עם מד הסל"ד.

נתוני המנוע דומים.

פורסם

ח י פ ו ש י ת א ס פ נ ו ת .

ביטוח חובה - שקל ביום.

אגרת רישוי / טסט - שקל ביום .

אמינות מעולה ( נכון שאין מזגן , אבל החלון צד מהנה ביותר ).

חלקים זולים והכי חשוב אין ירידת ערך !

פורסם
ח י פ ו ש י ת א ס פ נ ו ת .

!

אתה באמת מצפה שהבחור יבחר רכב אספנות מאשר רכב חדיש בטיחותי אמין ונוח?(וזה רק ההתחלה)

הפונטו ספייס מתאימה בול לצרכים

• תוכן חדש...