Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום,לפני מספר ימים הגשמתי חלום ןקניתי STI 2004

עם ערכת ביצועים(prodrive),שאלתי היא ככה,ליד ההגה בצד שמאל ישנו כפתור שכתוב

עליו"water spray"..מישהו בבקשה יכול לענות לי מה תפקידו של הכפתור הזה,כי משמועות

יאשתי(חלק אומרים ככה חלק ככה).כל מה שאני יודע שזה כמו מיכל מתזי שמשות אבל בלי שמשה..

תודה לכל העונים ושבת שלום.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי,תודה ראשית שנית סלח לי אם אני טיפה נודניק,אבל מתי אני אמור להשתמש בכפתור הזה? ברשותך לאור התגובה המהירה אני מעונין לשאול עוד שאלה טיפה מורכבת(למרות שביום ראשון אני במוסך עם המוכר לצורך תיקון)ורק מתוך סקרנות ודאגה לרכב,

אז ככה ,השעון חום של המנוע פשוט משתולל!!!.כלומר היום נסעתי איתו 40 דקות והוא היה בחום מקסימלי(אדום).

לעומת זאת הוא פשוט עולה ,יורד ומשחק ללא שום קשר בין עם זה בעמידה או בנסיעה..יש למישהו מושג

מה זה יכול להיות?

אציין שלפי ידיעתי הרכב נמסר לי ככה,כלומר הוא כבר 4 ימים שאני לפחות יודע עליהם

שהחום מנוע משתגע.

תודה רבה שוב לעונים.

פורסם

אעפ"י שלכאורה נשמע ששעון/סנסור חום מנוע תקולים, לי אישית נראה שאתה משחק באש ועלול לשפוך מנוע.

נסיעה חד פעמית אני לא מצליח להבין אז לנסוע עם כזאת תקלה במשך 4 ימים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה שלך ולו יש תקלה מאוד דומה כנראה קצר בלוח או חיישן תקול

אבל ליסוע ככה בלי לדעת חום מנוע נראה לי מסוכן ביותר בעיקר ברכב שאתה לא מכיר

ושמחיר מנוע לא בדיוק זול

פורסם

טוב חברים,תודה רבה על התגובות,דבר ראשון אני רוצה להבהיר דבר אחד,נסעתי עם הרכב 40 דקות,

כי לא הייתה בדיוק ברירה ,הייתי בדרך לאילת ושמתי לב לזה רק לפני

תחנת דלק

של כביש 6,עצרתי שם את הרכב,עשיתי טלפונים למבינים ממני,קיררתי את הרכב עד למצב שהמד ירד

לפחות מחצי,ואיך שיצאתי חזרה הבייתה,ממש מטרים ספורים הוא קפץ מיד לאדום,ברגע שחזרתי הבייתה ועד מחר בבוקר הרכב לא זז.

לפי רוב הדעות ששמעתי(ועכשיו גם שלכם)ולמרות שאי אפשר לקבוע בוודאות,אני די סגור על זה

שזה שעון חום(אף שדיברתי עם מיהו ששמעתי שהוא תותח באיפרזות ובעל סדנת שיפורים שהוא עוד לא

נתקל בשעון שמזייף בSTI,אבל לא שלל )אז כנראה שזה שעון תקול או יוניט חום,או טרמוסטט.

בכל מקרה אני כרגע יורד לרכב,ואני יעשה בדיקה קלה,אני ידליק סוויץ,המד לא אמור לזוז (של החום כמובן),

נאמר לי שאם הוא עולה ולו בקצת ,אז זה מעיד די בבטיחון על מד תקול...

בהצלחה לי,ותודה לכם,אחזור ואעדכן

פורסם

איך יש לך אומץ בכלל לשחק אם מנוע של 15K תזמין גרר על הבוקר למוסך ישר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

יש לך הרבה מאוד אומץ . לנסוע 40 דקות עם מד חום על המקסימום ולקוות שזה השעון.

יש לך מושג כמה עולה מנוע של STI?

אני אומר מנוע כי אם נסעת 40 דקות כשהחום באמת על מקס' אז בטח המנוע קיבל צורת ספגטי.

דחוף דחוף תבדוק את זה,אל תניע את האוטו אפילו.

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב בסובארו אין בעיות של שעוני חום מזייפים,אבל אם טרמוסטט נתפס,מחוג החום טס למעלה תוך פחות מדקה,מניסיון,אני מקווה בעבורך שאני טועה והבעיה היא אכן בשעון,כי במידה ואני צודק,תכין סכום בעל חמש ספרות ולא בהכרח מתחיל ב1.

אורן

פורסם

בלוף.

אני מסרב להאמין שמדובר פה באדם שמחזיק באמת ב STI....

ואם כן, אני באמת מאחל בהצלחה למי שירכוש ממך את הרכב.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
תחושת בטן שלי שמדובר בטרול.

כנראה התחושה מבוססת על סגנון כתיבה ותזמון- בדיוק לפני יומיים היה שרשור שהתעסק בהתזת מים על אינטרקולרים.

דווקא נשמע הגיוני שיש לו STI, משום שהוא לא נשמע מבין גדול (בלי לפגוע), והוא אומר שככה הוא קיבל את הרכב.

אולי בגלל זה רצו להיפטר מהרכב?

פורסם
על סמך מה אתה קובע שהוא לא בעלים של STI ?

פשוט מאוד. ניסוח השאלות, כמו גם המעבר מנושא התזת מים על ה IC לנושא מנוע/מחוון שמתחמם/שמקולקל (יחי ההבדל הקטן...) - נראה לי לא רציני מדיי למי שקונה רכב כזה.

להמשיך?

לקנות רכב עם שעון חום שנמצא בקצה העליון, ולא לדעת על כך לפני? מה עם בדיקת קנייה?

שעון חום בקצה העליון למעלה - חוזרים מאילת עד הבית ?

את הדברים הללו אף אדם שמודע לחולשות המנוע הבסיסיות - ולא משנה באיזה רכב, לא היה עושה.

כעת, אמור לי, יאשה, אנחנו מסכימים שאחוז גדול מאוד מאוד ממי שמחזיקים STI, מוחזקים כמי שהידע שלהם ברכב הוא מעט מעבר לבסיסי?

מילא היה רושם "אימפרזה טורבו" - זה כבר נשמע יותר אמין..

ואם אני טועה - שוב - מרחם על מי שיקנה ממך את הרכב..

SPL - 143.6DB

"

פורסם
בלוף.

אני מסרב להאמין שמדובר פה באדם שמחזיק באמת ב STI....

ואם כן, אני באמת מאחל בהצלחה למי שירכוש ממך את הרכב.

גם אני באותה הדעה,לנסוע 40 דקות עם שעון חום על המקסימום ולקוות שהשעון תקוע/מקולקל

סיפור הזוי.

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...