Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלוף רציני, מי קונה STI ולא יודע למה משמש כפתור התזת המים???

זו לא סתם משפחתית, מי שקונה STI לא קונה אותה בשביל היופי או בגלל תא המטען. אבוי אם הוא באמת קנה אחת.. זה כמו לשים רוכב אופניים על CBR 900

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד לתגובתו של פותח השרשור אני נמנע מלערוך, למחוק הודעות אבל נראה לי שאתם מפתחים פה איזה תאוריה שמבוססת על כלום.

כאילו שחסרים בארץ ובעולם נהגי STI/EVO/פרארי/למבורגיני שהרכב הקודם שלהם היה איזה מזדה 3 או איזה משפחתומטית אחרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה שהוא לא מבין לא עושה את זה לבלוף.

לא נראה לי שעד כדי כך משעמם לבן אדם לבוא ולבקש עזרה על דבר שאין לו בכלל,נשמע הזוי.

פורסם

:shock: הבושות ראבק!

לשים את סוברו ומיצובישי באותה שורה ואותה נשימה כמו למבורגיני ופרארי? :shock:

:brickwall:

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

נשמע הזוי לחלוטין, הוא טוען שהוא דיבר עם מביני עניין והם ביקשו ממנו לקרר את האוטו ואז להמשיך בנסיעה?!

כאילו מי יקח על עצמו את הסיכון הזה ולא יצעק עליו שיזמין גרר במיידי?

וגם סגנון הכתיבה שלו מזכיר משהו בגיל הטיפש-עשרה המוקדמות מאד

פורסם

רגע, אני חייב להבין משהו.

כל אלו רכבי ביצועים, ואם נחשוב על זה כעל רכבי ביצועים, במסלול - ארבעת הרכבים שצויינו פה, איבו, STI, דגם של פרארי ודגם של למבו, מתברר שהאיבו והSTI מציגים ביצועים ממש טובים.

האיבו למשל, הייתה יותר מהירה בהקפה (או כמעט מהירה כמו ... לא זוכר בדיוק) מאשר למבו בטופגיר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
נשמע הזוי לחלוטין, הוא טוען שהוא דיבר עם מביני עניין והם ביקשו ממנו לקרר את האוטו ואז להמשיך בנסיעה?!

כאילו מי יקח על עצמו את הסיכון הזה ולא יצעק עליו שיזמין גרר במיידי?

וגם סגנון הכתיבה שלו מזכיר משהו בגיל הטיפש-עשרה המוקדמות מאד

הוא דיבר עם מבינים . (ביחס אליו!, - חברים, דודים ולא מחייב מכונאים)

הבחור שואל שאלה, אז למה במקום לענות לו, אתם לתחילים לשפוט אוטו.

יש לו STI, יש לו אמפרזה 1.6 אוטו', זה לא ממש משנה!

לפי הרגשה שלי, יש לו STI (בגודל 1/24 :lol:)

אבל אני שומר את זה עמוק בלב, ולא מפרסם

לאלה שמבנים בסוג הרכב הנ"ל, נא תעזרו לבחור

פורסם

נטלי, עד סובארו! :wink:

ולבחור, לך למוסך. אנחנו לא מאבחנים בעיות דרך התכתבות.

פורסם

נעשה עסק,

מרגע זה כל מי שכותב שמדובר בסתם שקר/טרול, במידה ופותח השרשור יספק הוכחה שהוא אכן בעלים של STI , אתם מקבלים אזהרה על העלבת חבר פורום ועל יעוץ לא מבוסס. מתאים?

בנוגע למהות התלונות שלכם, אתם יודעים כמה פעמים ניגשתי לעזור בחילוץ רכב 4X4 בשטח ואתה מבקש מהנהג שישלב ל LOW ואין לו מושג על מה אתם מדברים או איך עושים את זה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רגע, אני חייב להבין משהו.

כל אלו רכבי ביצועים, ואם נחשוב על זה כעל רכבי ביצועים, במסלול - ארבעת הרכבים שצויינו פה, איבו, STI, דגם של פרארי ודגם של למבו, מתברר שהאיבו והSTI מציגים ביצועים ממש טובים.

האיבו למשל, הייתה יותר מהירה בהקפה (או כמעט מהירה כמו ... לא זוכר בדיוק) מאשר למבו בטופגיר.

האיוו המדוברת היתה fq 420 שרחוקה שנות אור מהאיוו הסטנדרטית.

פורסם
האיוו המדוברת היתה fq 420 שרחוקה שנות אור מהאיוו הסטנדרטית.

אתה בטוח ? כזכור לי - בדקו את האיבו מול הSTI, ומן ההגיון שטופגיר ישוו גרסה מתחרה של האיבו בSTI, ולא חזקה ממנה.

הרי אין סובארו STI עם מנוע חזק מ400 כ"ס כמו הFQ420 נכון ?

אולי אתה מתכוון לאיבו איתו סחבו את הקראוון בהמשך הפרק ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בלי קשר ל-FQ420, אין בכלל מה להשוות בין פרארי\למבורגיני וכדומה לבין רכבים דוגמת הנינג'ות היפניות (כן,גם בגרסת ה-FQ420), מספיק שתשמע ברחוב F430 ולעומת תשמע אפילו איבו עם 600 כ"ס, ואתה תבין מיד איזו מהן תרצה.

יש מכונית על,ויש מכונית חזקה מאוד, ואלה 2 דברים שונים.

ואין קשר למי מהן עשתה זמן יותר טוב במסלול נתון, זה בדיוק כמו שטופ גיר הכתירו את ה-106GTI כאחת המכוניות המהנות לנהיגה תוך שהיא גברה על כמה וכמה מכוניות חזקות בהרבה,זה נחמד ויפה, אבל זה לא נכון במבחן המציאות.

תשב פעם בפרארי ותניע אותה ותשחק לה בגז (אפילו בלי לנסוע אפילו) ואז תעשה את אותו דבר ב-FQ420 ותגיד לי שזו אותה תחושה.

למכונית כמו פרארי\למבורגיני אתה נכנס עם יראת כבוד,לא פחות מזה (אולי סקורניס יוכל לתמוך בזה...הוא נהג על כמה רכבי על לאחרונה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברה' זה גולש למשהו אחר .

דיון כזה שימו מבחינתי בפורום הכללי .

מבחינתי הנושא נסגר . פותח השרשור בעל ה STI ( או שלא ) קיבל תשובה וזהו בגדול .

ואני לא התלהבתי מהצליל של הפרארי 360 . לכו תבינו . גם הצליל של דוקאטי 1098 לא עשה לי את זה . לכו תבינו .

אללה ייתן ותגדשו כולכם .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אז ככה לפני שאני יענה לאלו שבאמת רצו לעזור(ולא לאלו שחושבים שזה טרול,ילד בן 4,או סתם משועמם)אני יענה

לכל הספקנים האלו דבר אחד,ממש בוגר מצידכם ליפול על בן אדם ששאל שאלה,אני חבר במספר פורומים

ועדין לא נתקלתי בציניות כזאת,במיוחד ההוא שהוכיח שזה "בלוף"עם המקרר,מאיפה הבאת את זה תגיד!!!!!!!!

מה נסגר איתכם אנשים,בפירוש כתבתי ש"הגשמתי חלום"וכן אני לא יודע מה זה כפתור ה"water spray" סו וואט???

זה שזה היה החלום שלי לא אומר שאני צריך לדעת כמה ליטרים נכנס בטנק דלק אחד,תתעוררו יקוטלים.

דבר שני אני ממש לא ילד (30 פלוס).

עכשיו לאלו שניסו לעזור אז ככה,הרכב היה במוסך,אגב מוסך(הילוך שישי,המוסך שמטפל ברכב.)אז ככה,החליפו פקקים

של האינטרקולר והרדיאטור מחשש של נפילות לחץ,לא עזר.

החליפו טרמוסטט,הוא היה במצב סגור(תפוס)ובכלל היה של לגאסי.עדין זה לא פתר את הבעיה.

היום הרכב יכנס לבדיקת מנוע לבדוק עם זה פאקונג ראש או רדיאוטור סתום.

אגב,לכל אלו שבאמת דאגו הנסיעה הבייתה חזרה הייתה באישור של בעל הרכב הקודם תוך התחייבות

על כל נזק,כמובן שגם תיקון הרכב לא יצא מכיסי.

תודה לעוזרים,לא תודה לצינים,ואחלה יום אנשים,גם לצינים:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...