Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הולך להיות מעניין לראות אתכם אוכלים את הכובע, או שאולי לשם שינוי... מתנצלים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמע, בתחילה רציתי להתייחס ולומר, בהתאם למה שרשום בהודעותיי המקוריות, כי "אם אני אכן טועה - מרחם על זה שיקנה ממך את הרכב"...

אז בהנחה וטעיתי, מתנצל - ואני עדיין ממש לא מקבל את הסיפור ההזוי הזה. פשוט לא מסתדר.

כך או כך, לאינטרקולר אין כל קשר למה שאתה מתאר, לאינטרקולר אין פקק שצריך להחליף כדי לוודא איטום ועמידה בלחץ. אין עליו לחץ. הוא מקרר את האוויר הדחוס (והחם) המגיע מן הטורבו, לפני שהוא נכנס למנוע...

כך שהדברים שאתה רושם רק מחזקים את השערתי, אבל שיהיה.

מה גם שאתה מדבר על בעיה פוטנציאלית, וכמעט וודאית לדבריך - במנוע של STI שכרגע רכשת כאילו ומדובר באלטרנטור שעומד לסיים את חייו - ולא במנוע. התחייבות המוכר לשלם על כל הנזק? בטלפון? במהלך הנסיעה מאילת? נו, באמת, אתה רציני?

גם אם הייתי מקליט אותו - לא הייתי רגוע וסומך על ההתחייבות הזו - כי היא איננה (קרוב לוודאי) התחייבות חוזית בעלת גמירות דעת ומסויימות.

בקיצור, אני לא מאמין לך שיש לך STI אבל זה לא ממש משנה, אני כן מאמין לך שזה חלום, שהרי זה היה החלום שלי, וכעת לאחר שהגשמתי אותו תודות לקב"ה - זה עדיין החלום שלי...

ANYWAY, HAVE A GOOD DAY

אני וויתרתי :)

SPL - 143.6DB

"

פורסם

עכשיו לאלו שניסו לעזור אז ככה,הרכב היה במוסך,אגב מוסך(הילוך שישי,המוסך שמטפל ברכב.)אז ככה,החליפו פקקים

של האינטרקולר והרדיאטור מחשש של נפילות לחץ,לא עזר.

החליפו טרמוסטט,הוא היה במצב סגור(תפוס)ובכלל היה של לגאסי.עדין זה לא פתר את הבעיה.

היום הרכב יכנס לבדיקת מנוע לבדוק עם זה פאקונג ראש או רדיאוטור סתום.

:)

הילוך שישי הוא מוסך בעל שם ומוסך שמכיר את הרכב, לכן, מוזר מאוד מה שאתה כותב פה (חוץ מעניין הטרמוסטט) לדעתי הם ישר היו בודקים בריחת לחץ מהצילינדרים למערכת המים,זו בדיקה קלה ופשוטה, וכמו שכבר אמרו-אין פקק לאינטרקולר.

רדיאטור סתום זה גם לא יכול להיות, הוא צריך להיות ממש סתום בכדי להקפיץ את החום בצורה שבה תיארת את המקרה.

שמור את מי שמכר לך את הרכב כי שווה לקנות ממנו רכב בעתיד אם הוא נותן לך אישור על סכום לא מבוטל, גם אם זה יהיה זוג אופני BMX.

בהצלחה בהמצאה\בתיקון. גם אני פורש.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

טוב בואו נעשה סדר בדברים,לגבי זה שהבנתי את הפוזה שלו(יש לי STI אני כלי...)איתך ניפגש באזור בן שמן,

אם יש לך אומץ,או מספיק סוסים במנוע של החלום"שלך".שתהיה מוכן דבר איתי..

אגב מעניין אם ראית פעם בחייך רכב עם הרבה סוסים מתחת למנוע, הרבה יותר מSTIבקיצר ניפגש על האספלט ילד..

לגבי התגובה על מוסך הילוך שישי,אני מדגיש לפני, ומדגיש שאני לא בא להשמיץ אבל אם היית עובד במוסך הילוך שישי

אתה היית היחידי שיודע כנראה לטפל ב STI,כי לבעל המוסך יש כזאת בדיוק והם לא חשבו על זה.

הם הלכו בדרך של ניסוי וטעייה(על חשבון בעל הרכב!!כן כן בעל הרכב.)של מהקל לקשה(ככה אמר הבחור שעבד על האוטו

בתוספת משפט אני אלוף על STI תותח במנועים האלו)וזה עלה לבעל הרכב(כן כן,בעל הרכב!!)

אז ממש אין לי מושג מה קורה במוסכים האלו דבר אחד אני יודע,הם רוצים סכומים ממש לא הגיונים,וזה בדוק.

אחלה יום לכולם,ואין צורך בהתנצלויות,רק לבחור שה STI זה רק החלום שלו,איתך אני מת להיפגש על הכביש:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...