Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בתרד' מספר טעויות.

האקולייזר באלפיין הוא פרמטרי, והוא שולט על תחום(BABD) של תדרים בו"ז מה שנותן מענה לתדרים בעייתיים גם מתחת וגם מעל התדר הספציפי.

בפיוניר מדובר על אקולייזר גרפי בעל 16 ערוצים, מה שאומר שהוא שולט על 16 תדרים ספציפיים, משמע, אם יש בעיה בתדר אחר שהוא לא אחד מאותם 16 תדרים שבהם האקולייזר עובד הוא כלל לא יהיה יעיל.

לכן, לפעמים פרמטרי עדיף על גרפי , לפעמים זה הפוך.

בנוןסף, בין ה9887 לבין ה9855 זה עולם אחר לגמרי, ה9887 הוא מכשיר טוב יותר בכל פרמטר מה9855, לגבי התפעול, אני דווקא מאוד אהבתי את ה9855.

את הפיוניר 880 אני לא ממש אוהב, רק מבחינת תפעול הוא נחמד, מעבר לזה הסאונד שלו הוא זוועתי, הממיר D/A שלו הוא מעולה אבל הDSP הוא מהגרועים בהיצע.

כיום, או ה9887 של אלפיין או ה7200 של אקליפס הם האופציות היחידות שנותנות תמורה מלאה למחיר.

הפיוניר פשוט לא מספיק טוב.

ולמי שלא אוהב את התצוגה בCD7200 של אקליפס שיחפש את הCD7100 או את הCD7000 שהם גם פשוט מכשירים מעולים.

under construction..

פורסם
דווקא יש פה אחלה עדר של פיונירים גם..

איתמר, לפני רכישת ה7200, התארגן נא על משקפת/זכוכית מגדלת/שפנפן לראות משהו על המסך שלו. מצד שני, עם שאסי נחושת כמו שלו.. למי אכפת מה רואים..?

who cares? ראית פעם את המסך של ה 880? אני ממש לא בטוח שהוא יותר גדול מהמסך של האקליפס, וזה אף פעם לא הפריע לי.

השאסי מנחושת לא עושה לי את זה. הוא לא ממש מסייע מבחינת דחיית רעשים, יותר גימיק שיווקי כזה.

ניר, אולי אתה לא אוהב את התפעול של ה 880, אבל ממש אין לו סאונד גרוע, להפך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה880 מכשיר מעולה, מעניק את כל הפיצ'רים שהמשתמש המתקדם צריך בעל סאונד טוב מאוד! שמעתי כבר קלריונים

את האלפיין 9855 אני שומע כמעט כל יום ואף אחד מהם לא ריגש אותי בכלל ליד הפיוניר.

הפיוניר עדיף לפי דעתי על כולם. בסאונד הם דומים מאוד ומבחינת מכשיר, הנדסת אנוש, ומחשבה בכללי.

הפיוניר אוכל את כולם.

מכשיר נהדר.

המכשיר היחיד מהרשימה שציית שבאמת שווה להחליף אליו ועוקף את הפיוניר והאלפיינים הוא ה7100 שמאוד אהבתי.

האקולייזר של הפיוניר נותן מענה ראוי כמעט לכל כיוון שתרצה.

האקולייזר באלפיין שאתה מדבר עליו עם הרבה תדרים לפי מיטב ידיעתי משפיע על תדר אחד מתוך התדרים בכל באנד. סוג של אקולייזר גרפי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר,

לא דיברנו על ה9855 .

דיברנו בכלל על ה9887 שהוא האלפיין הראשון שהוא 24BIT (לא מסדרת הF1).

אצלו יש בחירה בין 2 הסוגים של האיקולציה, גרפי ופרמטרי.

אקולייזר פרמטרי אינו פוגע בתדר ספציפי, אלא הוא לוקח תדר מסויים+ BAND ברוחב מסויים ויוצר עקומה של מספר תדרים קרובים בו"ז.

אקולייזר גרפי פוגע בתדר ספציפי עפ"י הכתוב עם סטייה זניחה של +-3HZ ומעלה (כתלות באיכות האקולייזר).

אין מה להשוות בין הפיוניר 880PRS לבין ה9887 של אלפיין, כי האלפיין פשוט הרבה יותר טוב ומוצלח.

הD/A של הפיוניר הוא מצויין אבל הDSP נותן את האופי העמום של הפיוניר שמלווה בסאונד שלא מתאים למכשיר ברמה כזאת ובתג מחיר כזה.

ה9887 הוא תוצר של שדרוג ממכשירים שהוכחו כמצויינים לאורך שנים וזה ה9835 ואחריו ה9855, ב9887 עשו הפקת לקחים ושיפרו את כל הלקוי במכשירי העבר שלהם.

אתה מקבל מכשיר עם 24ביט D/A מעולה בשילוב DSP מצויין בעל כל הפי'צרים שהיום נדרשים עפ"י קהל היעד והתוצאה הסופית היא מצויינת.

היחידים שמתחרים באלפיין כיום זה מכשירי אקליפס, בעבר גם קלריון הייתה מתחרה ראויה עם ה955 על גרסאותיו וכמובן גם ה855 וה865 על גרסאותיהם.

כיום קלריון מציגה ליין אנמי של מוצרים שלמעט הHX-D2 הם לא מצדיקים בכלל תחרות מול אלפיין ואקליפס.

under construction..

• תוכן חדש...