Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

9887 :

באלפיין כתוב 7 Band Graphic

בפיוניר 880 :

איקולייזר גרפי 16

בפיוניר 5V HIGH VOLTAGE

באלפיין HIGH VOLTAGE 4V

אז האקולייזר של פיוניר יותר טוב? או לא דווקא כמה שיש יותר אפשריות יותר טוב או שבעצם ה 16 אלו משתווים ל 7 של אלפיין ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

לא מכיר את המכשירים ספציפית אבל כדאי שתבדוק יותר לעומק.

לפעמים יצרנים יכתבו 7 ויתכוונו 7 לכל צד או אפילו 7 לכל יציאה וכו'. לפעמים יצרנים יכתבו 16 ויתכוונו לסך כל הערוצים (למשל 8 לכל צד).

שוב, לא יודע אם זה המקרה כאן והשתמשתי באותם מספרים רק לצורך הדוגמא.

בכל מקרה, אין למכשירים האלה אקו' פרמטרי? אני אישית מעדיף עבודה עם כאלה.

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

לפיוניר אכן יש אקולייזר 16 ערוצים עם אפשרות לכיוון כל צד בנפרד!

לאלפיין אקולייזר פשוט יותר בעל 7 ערוצים. אבל זה אל בדיוק ככה. כי באלפיין יא אופציה לאקולייזר הרבה יותר מורחב.

עדיין השימוש בפיוניר נוח בהרבה.

ועוצמת היציאה מתיחסת לעוצמת האות שעובר בRCA יותר גבוה, בעיקרון, יותר טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לפי השתובה שלך אז הפיוניר יותר טוב מאלפיין :roll:

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

יש עוד דברים שנכללים במכשיר כמו איכות הצליל שלו.

לפי דעתי הפיוניר( שיש ברשותי) נוח בהרבה מהאלפיין ובעל צליל טוב פשוט חשבו בו כמעט על הכל.

יש שיגידו שלאלפיין צליל יותר טוב.

בעקרון על הדף לפיוניר יש את המעבד צליל העדיף אבל זה רק על הדף.

אני מבחינתי אם היה לי או אלפיין או את הפיוניר הייתי לוקח שוב את הפיוניר בעיניים עצומות.

אמיר

פורסם

עד כמה אפשר להגביר בפיוניר ? וכמה אפשר באלפיין

אני מתכוון לרמה של הווליום

פורסם
עד כמה אפשר להגביר בפיוניר ? וכמה אפשר באלפיין

אני מתכוון לרמה של הווליום

איך זה מתקשר בדיוק?

גם אם לאחד מהם יש 10 מקסימום זה לא אומר כלום,בעיקרון למי שמס ווליום יותר נמוך אז הוא יותר רגיש ומרגישים אם הרמת כל יחידה שינוי,אבל זה לא אמור לעניין אותך

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מספרים?! מזה משנה.

פיוניר 60 נראה לי, אף פעם לא הגעתי לזה ואלפיין איזה 33-34.

למה זה עוזר לך?

אמיר

פורסם

רק רציתי לדעת =] תודה רבה 8)

עם מישהו יוכל להרחיב עוד על האקוליזר אני אשמח מאוד

פורסם

השאלה עד כמה ניתן להגביר תלויה כמובן בהגברה שלך ובגיינים, ומשתנה בהתאם.

שניהם מכשירים מצויינים וכמו שאמיר אמר העדיפות תהיה על פי הממשק בעיקר.

אין הרבה משמעות לפרהאאוט, כשאתה עם הגברה, בפערים אלו. אולי מול 2V ו8V זה כבר שונה.. גם המדידות שלהם שונות. בפיוניר זה 5V בהתנגדות נמוכה של 100OHM לעומת אלפיין שזה 4V ב10KOHM, אבל לא על פי הבדל כזה, אתה אמור לבחור מכשיר. גם לא על פי אקולייזר של 16 באנדים מול 7 באנדים, או DAC של דלתא, סיגמא, או בצל ירוק..

אתה מספיק סומך על עצמך שתזהה את התדרים הסוררים אצלך כדי להדגיש/לרסן אותם באמצעות אותו אקולייזר? או שמא תשתמש בRTA לקבל תמונת מצב, ואז ללא אקולייזר 31 ערוצים, אין לך מה להכנס לזה בכלל..

כמו שדובר כאן כבר רבות, במכשירים דומים עד זהים ברמת האיכות והפיצ'רים, בסופו של דבר הלב מחליט. והאצבעות.

והממשק של פיוניר באמת טוב, פשוט, נוח ומובן. לא כמו קלאריון או אקליפס.. [למרות שבעליהם כבר התרגלו אליהם ומתקשים לקבל זאת..]

פורסם

תודה =] אבל עדיין הרב פה מעדיפים את האלפיין מאשר פיוניר

פורסם

כי יש את תופעת העדר, זה חדש לך?

לטעמי ודעתי, הפיוניר 880 מכשיר מוצלח יותר מה 9855. מאוד ברור, פשוט ונוח לכיוון, מכיל כל פיצ'ר אפשרי לכיוון המערכת ועוד כמה פיצ'רי-בונוס כמו הצגת מתח המצבר או אפשרות לכיבוי ההגברה הפנימית והחשכת המסך להפחתת רעשים.

ביום שאני אמכור אותו (ואני מקווה שזה יהיה בקרוב) זה יהיה בגלל:

1. שכבר שנתיים אני לא מבין איך אני מסתדר איתו בלי 6 כפתורים פשוטים להחלפת תחנות ברדיו.

2. הגיע הזמן להחליף את הנוקיה 3100 למכשיר קצת יותר מתקדם עם בלוטוות'.

3. מתאם USB לדיסק און קי נראה לי המצאה גאונית.

4. האקליפס 7200 עושה לי את זה בטירוף.

5. סעיפים 2 ו 3 יובילו בקרוב לביצוע סעיף 4.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מדבר על 9887 לא 9855

אוקיי נגיד תופעת העדר..

מה בקשר לרעשים שמדברים כל הזמן על פיוניר ? לא שמעתי על אלפיין דברים כאלו

ולמה כל הזמן אומרים צליל רזה ולאלפיין צליל חם ונעים יותר

פורסם

9887, 9855, 9835, same same.

הרעשים היחידים שיש לפיוניר הם רעשי אלטרנטור והם מופיעים רק בחלק מהמכשירים, לרוב בשל חוסר זהירות או תשומת לב של משתמשים שניתקו את מחברי ה RCA בזמן שהמכשיר פעל, מה שגרם לקיצור ושריפת המוליכים הדקיקים של ההארקה בהד-יוניט.

מצד שני, הבעייה הזאת פתירה לחלוטין באמצעות הארקה חיצונית.

לגבי הסאונד, אני בטוח שיש הבדל שמיע בין המכשירים (כל מכשיר, לא משנה חברה או דגם), אבל להגדיר אותו כ"רזה" או "דק" זה ממש לא נכון. אם ל 880 היה סאונד "רזה" אחרי יומיים בחברתי הוא היה מוצא לו בית חדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דווקא יש פה אחלה עדר של פיונירים גם..

איתמר, לפני רכישת ה7200, התארגן נא על משקפת/זכוכית מגדלת/שפנפן לראות משהו על המסך שלו. מצד שני, עם שאסי נחושת כמו שלו.. למי אכפת מה רואים..?

• תוכן חדש...