Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הנני מעונין לקנות רכב ספורטיבי (אני חולם עליו כבר הרבה זמן).

תקציב הוא עד 105 אלף ש"ח.

הכיוון הראשי של הוא איביזה טורבו - FR או קופרה שנת 2006-2007.

לשכן שלי יש סיויק 5 דלתות יפיפיה שנת 2007 ידנית 1800 סמ"ק...נהגתי עליה...

רכב נחמד...אך המנוע מתעורר רק בטורים גבוהים - אחרי 4000 סל"ד...

מתחת לזה הרכב בינוני...וזה קצת ביאס אותי (חשבתי 140 כ"ס יתנו לי את ה PUNCH)...וגם תנוחת הישיבה קצת מוזרה...

לעומת זאת כשלקחתי לנסיעת מבחן את הקופרה, הרגשתי מומנט חזק כבר בטורים נמוכים...ואהבתי את זה...:twisted:

הלב שלי מצביע על האיביזה (אם אמצע אקזמפלר שמור ולא קרוע עם ק"מ נמוך)...

אך מנוע טורבו ורכיבים ספורטיביים קצת מפחידים אותי...

אם אקח את האיביזה, אז בטח האחזקה תהיה נורה יקרה...רק צמיגים חתך נמוך כמה עולה להחליף...וכל חלקי חילוף המחוזקים לרכב ספורטיבי בטח הרבה יותר יקרים מאשר באוטו רגיל...לא?

לעומת זאת אם אמצע סיויק...אז ידוע שהונדה גם כן די יקרה לאחזקה...אך עולי יותר אמינה מאיביזה...

בקיצור מה אתם אומרים...

עד כמה חלקי חילוף לאיביזה טורבו יותר יקרים מאוטו רגיל?...וטיפולים גם כן (כמה עולה טיפול 10,000?)

הסיויק באמת יותר אמינה ויהיו לי איתה פחות בעיות מאשר עם איביזה?

תודה

פורסם

ודרך אגב...עוד שיקול...כשנהגתי על הסיויק...הייתי עם רגל מ-א-ד כבדה על דוושת הגז...ומחשב דרך הראה לי צריכת דלק ממוצעת של 1 ל-10...רכב מאד חיסכוני...נדהמתי...בטוח איביזה לא תהיה כזאת חסכונית...אה?

פורסם

השילוב מנוע גיר בהונדה הוא אחד הטובים בקטגוריה שלה לפי דעתי,

והמנוע מתעורר בטורים גבוהים בכל הונדה אז זה לא מחדש כלום, זה האופי של הונדות.:twisted:

והסיויק היא בהחלט חסכונית, בעיקר בכבישים בין עירוניים לפעמים אני מגיע לצריכה ממוצעת

16-18 ק"מ לליטר!

הסיויק המדובר הוא 4D אבל עדיין זה אותו מנוע ככה שלא יהיו הרבה הבדלים.:wink:

פורסם

ההשוואה שלך לא נכונה , אתה משווה משפחתית לרכב שמתיימר להיות ספורטיבי .

בתקציב שלך תנסה למצוא אפילו שדיי קשה הונדה סיוויק TYPE R , מנוע 2000 אטמוספרי , 200 כ"ס :twisted: ומנוע שמטפס בסל"ד כאילו אין מחר אופי מאוד ספורטיבי , התנהגות כביש טובה בהרבה מהאיביזה ובכלל הוט הא'ץ מוצלחת ביותר .

חיסרון עיקרי זה למצוא אחת אין הרבה בארץ , מלבד זאת כמו כל הונדה גם הטייפ R אמינה למדי .

• תוכן חדש...