Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם שמתם לב לזה, אבל כמעט בכל רכב חדש שמוצג ב3 השנים האחרונות דלתות הנוסעים חלקות לחלוטין, חפות מכל פסי קישוט כפי שהיה כמעט בכל מכונית נוסעים בעשורים הקודמים. להלן רשימה חלקית ביותר: מאזדה 3 החדשה (וגם מאזדה 2), פורד פוקוס אחרי מתיחת הפנים, יונדאי i30, סובארו B3, הונדה סיוויק, מיצובישי לאנסר החדשה, פיאט פונטו והרשימה עוד ארוכה. למעשה חוץ מרכבים צרפתיים (פג'ו-רנו-סיטרואן) לא עולה בדעתי אף רכב פרטי שנמכר בארץ והוצג ב 3 שנים האחרונות שיש לו פסי קישוט. גם אם תמצאו אחד כזה, המגמה ברורה.

השאלה היא למה זה קורה? סתם אופנה עיצובית? ניסיון לחסוך? ומה יגן עלינו מפני המכות מדלתות של מכוניות חונות? לתעשיית הרכב הפתרונים.

פורסם

לא לגמרי מדוייק, בסיוויק החדשה יש פסי קישוט על הדלתות הם םשוט נמוכים יותר.

אם תשים לב שכמעט לכל מכונית אפשר להוסיף את הפסים האלה, אני אישית הוספתי על הסוויפט.

פורסם

לגבי הסדאן צודק.אבל בטייפ אר וב5 דלתות אין. גם בג'אז ובאקורד אין פסי קישוט.

לגבי הסוויפט ראיתי באמת כמה כאלה עם פסי קישוט, אני לא בטוח שלכל רכב כזה היצרן נותן את האפשרות.

פורסם

כרגיל , יופי על חשבון פרקטיות ( הגיון ) :nono:

פסי הקישוט, הם גם פסי הגנה מפני דלתות הנפתחות ופוגעות ברכב בחניה :idea:

אז הרעיון יפה כאשר הרכב חדש , ואחרי חודש יש סימני מכות קטנים בדלתות , וזה כבר לא יפה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מאמין בגלל שהפסי קישוט מכערים את הרכב. מה לעשות שבארץ עושים חניות בלי לחשוב טיפה מה יקרה כשיפתחו את הדלת. אני אישית החלקתי את שלי כשעשיתי פחחות...ומאז אני מחנה רחוק מכולם.

פורסם

דבר ראשון, הרבה דגמים נמכרים עם "פסי הקישוט" הללו. פשוט הם צבועים בצבע הרכב ולא סתם פלסטיק שחור.

דבר שני, הפסים הללו לא באמת עוזרים... הם לא מגנים מפני 90 אחוז מהמכות שמתקבלות מדלתות של רכבים אחרים (ואני לא מתחיל לדבר בכלל על SUVs).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני חושב שפסי קישוט הם הפתרון הכי הגיוני לארץ, בכבישים כל כך צפופים ואנשי םשלא עושים חשבון ופשוט מעיפים את הדלתות שלהם כשיוצאים מהרכב.

לא פעם ולא פעמיים ראיתי אכבים שחורים ללא פסי קישוט וזה מראה מאוד יפה ומפתה , אך כאשר יש מכה קטנטונת מאיזושהי פגיעת רכב, זהו הרכב מבחינת יופי פסול

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...