Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה לממיר איכותי שיוכל להתחבר לחשמל בייתי ולתת 14.4 VOLT לציוד אודיו לרכב . אני רוצה לנסות להשתמש בחלק מהציוד בביית

זה צריך להיות ציוד שיכול לתת זרם יציב הן לשני מגברים חזקים והן לCD

יש עוד משהו שאני צריך לדעת לגבי חיבור של אודיו של מכונית לאודיו בייתי ?

אשמח לכול עיצה שאקבל

בברכה יהודה

פורסם

1ליקנות ספק רציני - בטוח בהר-ציון בתל-אביב יש מה ליבחור.יש שם של SUN RISE -לפי הזרם הנידרש-אבל גם בהם כדאי להסיף קבלים לסינון

2 ליבנות לבד-שנאי V220>14V רציני -גשר דיודות לפי הזרם-קבלים אלקטרוליתים -כמה שיותר-

10000MKF

לא צריך שום דבר יציב-מתח ב רכב משתנה קבעה בין 12V עד 14.2

אתה יכול ליקנות גם ספק פולסי קמו במחשב-הוא יהיה קטן יותר ויציב

פורסם
1ליקנות ספק רציני - בטוח בהר-ציון בתל-אביב יש מה ליבחור.יש שם של SUN RISE -לפי הזרם הנידרש-אבל גם בהם כדאי להסיף קבלים לסינון איך בדיוק מוסיפים קבל ? האם אני יכול לומר לו שם להוסיף והוא יוסיף או שאני צריך ללכת לאלקטרונאי ? ואם כן האם ידוע לך איזה קבל /קבלים ? יש לך מושג כמה זה עולה

2 ליבנות לבד-שנאי V220>14V רציני -גשר דיודות לפי הזרם-קבלים אלקטרוליתים -כמה שיותר-

10000MKF עם הידע שלי באלקטרוניקה , אני כנראה אתחשמל לפני כן :lol: כך שזה נופל

לא צריך שום דבר יציב-מתח ב רכב משתנה קבעה בין 12V עד 14.2

אתה יכול ליקנות גם ספק פולסי קמו במחשב-הוא יהיה קטן יותר ויציב

ספק של מחשב , הוא טוב כמו ספק ייעודי ? כי אני גם רוצה שהמגברים יקבלו ממנו חשמל וזה אומר אספקת זרם רציפה ועדיף מיוצבת בלי שיתחמם או יעשה שונות לזרם

בברכה יהודה

פורסם

איך בדיוק מוסיפים קבל - כמו ברכב +קבל ל+ספק ו-קבל ל-ספק.מתח של קבל לפחות 25V -קיבולת-כמה שיותר :)

ב דרך כלל קבלים בספקים קטנים יחסית-אתה רוצה אייכות.יכול ליבדוק איזה קבלים משתמשים במגברים ביתיים.

להוסיף והוא יוסיף? -לא ..לאלקטרונאי

אתחשמל ?-12V :)

ספק של מחשב -יעבוד-אבל זה חיבור בעייתי -לא ממליץ

קודם לפי פיוזים במגברים שלחה תיבדוק איזה זרמ צריך לספק ספק

הבנתי שאתה לא בתכום :) אז -תיבדוק זרם הנידרש לך לכל המערכת שאתה צריך לחבר ...קח עוד 10% ..ולהר ציון

פורסם
איך בדיוק מוסיפים קבל - כמו ברכב +קבל ל+ספק ו-קבל ל-ספק.מתח של קבל לפחות 25V -קיבולת-כמה שיותר :)

ב דרך כלל קבלים בספקים קטנים יחסית-אתה רוצה אייכות.יכול ליבדוק איזה קבלים משתמשים במגברים ביתיים.

להוסיף והוא יוסיף? -לא ..לאלקטרונאי

אתחשמל ?-12V :)

ספק של מחשב -יעבוד-אבל זה חיבור בעייתי -לא ממליץ

קודם לפי פיוזים במגברים שלחה תיבדוק איזה זרמ צריך לספק ספק

הבנתי שאתה לא בתכום :) אז -תיבדוק זרם הנידרש לך לכל המערכת שאתה צריך לחבר ...קח עוד 10% ..ולהר ציון

המגברים מזיזים 7 אמפר כשהם עובדים , מה הפיוז הנדרש אני לא יודע (לא כתוב לי בנתונים )

יש לך מושג כמה עולה ממיר טוב בהר ציון ? ועד כמה זרם יש ?

בברכה יהודה

פורסם

יהודה ,

לי יש ספק כח מיוצב 13.8 25 אמפר

עלה לי 600 ש"ח .

מחזיק 2 מגברים 4 ערוצים ומונו בלוק

עד 2 אוהם

ב1 אוהם לפעמים יש ניתוקים

אבל מערכת עד 700-800 RMS הוא מחזיק ללא כל בעיה .

פורסם

25 אמפר? למה? זה חשמל ביתי, AC מכשירים ביתיים לא זקוקים לזרם גבוה כמו בסביבת עבודה של רכב. לא קופצים לכם מפסקי פחת? הרי רובם מוגבלים ל16 אמפר לפאזה.

למה הבזבזנות הזאתי? תקנו מגבר ביתי ייעודי שצורך אמפראג' נמוך על וולטאז' גבוה.

או שאני מפספס כאן משהו ויוצא בסוף שאין הבדל בצריכת החשמל - אבל זה נשמע לי כמו רעיון לא טוב.

האמת שמעולם לא התעמקתי בנושא הזה ולא הקדשתי לזה מחשבה לעומק אם זה כן כדאי לא כדאי, עלויות שימוש וכו' - אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
25 אמפר? למה? זה חשמל ביתי, AC מכשירים ביתיים לא זקוקים לזרם גבוה כמו בסביבת עבודה של רכב. לא קופצים לכם מפסקי פחת? הרי רובם מוגבלים ל16 אמפר לפאזה.

למה הבזבזנות הזאתי? תקנו מגבר ביתי ייעודי שצורך אמפראג' נמוך על וולטאז' גבוה.

או שאני מפספס כאן משהו ויוצא בסוף שאין הבדל בצריכת החשמל - אבל זה נשמע לי כמו רעיון לא טוב.

האמת שמעולם לא התעמקתי בנושא הזה ולא הקדשתי לזה מחשבה לעומק אם זה כן כדאי לא כדאי, עלויות שימוש וכו' - אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא.

אמפראז' גבוה אומר יכולת של המגבר להזרים הרבה זרם . מה שנקרא היי קורנט , יש לזאפקו ולTRU שני מגברים לרכב שמבחינת יכולת דחיפה ב2 אום וב1 אום תצטרך לשלם המון במגבר בייתי

כך שאני בהחלט מחפש משהו שיתן הרבה זרם

בברכה יהודה

• תוכן חדש...