Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת קפה לחברה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! לחברה שלי יש עוד מעט יום הולדת והיא שרוטה אבל שרוטה על קפה. חשבתי להביא לה במתנה מכונת קפה אך מפני שאני מצומצם בתקציב יש לי גג 400 ש"ח(אני יכול למתוח טיפה אם באמת צריך).

יש לי כמה שאלות,אחרי סקר שוק קטן שעשיתי הבנתי שאני צריך לקנות רק מכונה ידנית ורצוי עם לחצ שאיבה 15 בר(על מנת שהקפה יצא איכותי).אני לא ידוע מה לבחור,איזה דגם לקחת,האם לקחת חברה ידועה ועם שם גדולכמו דלונגי למשל או שאם אני אקחנגיד קנווד האיכות קפה תיהיה אותה איכות?ההפרש בין שני המכונות הוא 150-200ש"ח וזה סכום כסף לא קטן בשבילי.

אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים טווח מחירים הנ"ל אודה לכם מאוד!

עלתה לי עוד אופציה של לקנות מכונת קפה משומשת אך שלא השתמשו בא אף פעם.כלומר מכונה שאפילו לא הוציאו אותה מהקופסה,אחרת אני אפילו לא רוצה להסתכל עליה.מצאתי מכונה מאוד יפה לטענת המוכר לא הוצאה מהקופסה וההפרש מחיר בין מוצר חדש לבין המ שהוא דורש הוא 350 שקל!

האם כדאי לקנות משומש?(גם אם זה לא באמת משומש)

אני נורא מפחד מזה שירמו אותי כי זה בשבילה ואני לא רוצה שהיא תקבל משהו חרא...

מ דעתכם על רכישת מכונה משומשת? האם זה הוא רעיון טוב? האם זה בסדר מבחיה אסטטית שזה יד שניה?האם מתנה מיד שניה מספיק טובה בשביל יום הולדת?

האם מישהו יכול להמליץ לי על איה שהוא מכרז\לקנות מעודפים\תצוגה? האם הפרש מחירים יהיה משמעותי?

מצטער מראש על כמות השאלות פשוט זה נצבר לי עם הזמן ולא היה לי את מי לשאול....

אם מישהו יוכל לשתף אותי בנסיון אישי מהמכונה בכלל יהיה מצויין!

הדגמים שראיתי:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=588823

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=519680

הא ההפרש מחיר יבוא לידי ביטוי באיכות הקפה?

האם אני לא משלם רק על המותג?

תודה רבה על העזרה!

שוב פעם מצטער על מגילה!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

קודם כול, יש פורום מתאים לתחום הזה, פורום הקפה בתפוז:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=320

ההמלצה שלי ושל אחרים היא לא לגעת במכונות מהמחירים האלה.

הקפה שהן מפיקות הוא לא משהו, ולעתים קרובות הן לא מחזיקות מעמד מעבר לשנה.

דרך אגב, שני המותגים שהזכרת בכלל לא מתמחים בקפה,

אלה דגמים שמייצרת בכלל חברה אחרת המשווקים תחת שלל שמות שונים.

מה כן מומלץ? יש מכשיר-פלא ששמו "בריקה" - מקינטה עם משקולת-פטנט

שמפיק קפה טעים להפליא, עם שכבת קרמה דקה, ואפס מתגים חשמליים

או קשקושים שבירים מפלסטיק. אצלי היא מחזיקה מעמד בהתעללות יומיומית

כבר קרוב ל-3 שנים. אם החברה אוהבת משקאות עם חלב מוקצף,

תוכל להוסיף מקציף חלב כלשהוא ועדיין תהיה במסגרת התקציב.

אני לא כל כך מתמחה במקציפים, אבל ההמלצה המקובלת היא בד"כ

"טוטוקרמה" מתוצרת אותה חברה, ביאלטי.

סביר להניח שתוכל למצוא איזו "אריזת מתנה" של שני הכלים האלה

באחד הסניפים של אילן'ס (יחד עם קצת קפה), אבל ניתן להשיג גם במקומות אחרים

(הרץ חיפוש בעברית, brikka ו-tuttocrema).

קניית מכונת קפה זולה היא שוות ערך לקניית כלי עבודה זול -

האכזבה לעתים גדולה עוד לפני שהכלי או המכונה מתקלקלים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני חובב קפה מושבע, ומכונת קפה זה לא רק מכונה, זה מטחנה ופודים או אבקה, או קפסולות, זה עזרי ניקוי, סט כוסות ותאמין לי זה לא נגמר...

מכונת קפה איכותית בערך של לחץ 19 באר, זה מהסוג של כרומקס, או דלונגי המינימום שמתחיל להתקרב לאיכות זה בערך 1000 שקל ומעלה, יש מכונות ביתיות שהמחיר מסתיים ב 5 ספרות.

על פי דעתי פנה להורים של חברתך תסביר להם את גודל האהבה וגודל הכיס ואם הכוונה הגדולה אני מאמין שיעזרו לך ותקנו לה ביחד, באמת.

בהצלחה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

כלומר למצוא מכונה נורמאלית עד 500 שח אין לי סיכוי?=\ וברור לגבי הקפה עצמו זה דווקה הבעיה היותר קטנה לא מסובך למצוא קפה איכותי והוא לא עד כדי כך יקר בהשוואה למכונה..מה שאתם אומרים זה לא לקנות מכונות של חברות שלא מתמחות בייצור מכונות קפה?

ומה דעתכם על רעיון קניית מכונה מיד2 אך שלא נעשה בא שימוש אף פעם?

האם זה אסטטתי למתנה?

האם זה בסדר לקנות לחברה משהוא משומש(אך שלא נעשה בו שימוש אף פעם)?

והיא אוהב קפה חזק בבוקר וקפה בעל טעם עשיר,על איזה סוגי קפה היית ממליץ?

ILLY LAVAZAA?

מה היית יכול להמליץ על איזה קפה שאחד מיהם יהיה חזק ואחד מהם יהיה בעל טעם עשיר?

תודה מראש:)

פורסם

קפה שואב בטירוף סידן מהעצמות ,

אם אתה מתכוון להמשיך איתה עוד כמה עשרות שנים סביר להניח שכשתתפלק לך זאפטה בינונית בריב צפוי, העצמות יקרסו כמו מגדל קלפים.

פורסם

אם אתה מתכוון להמשיך איתה עוד כמה עשרות שנים סביר להניח שכשתתפלק לך זאפטה בינונית בריב צפוי, העצמות יקרסו כמו מגדל קלפים.

חחח לגבי הנזקים של קפה אין מה לעשות.....אצלה זה בכלל אסון היא שותה 3-5 כוסות ביום כך שזה לא ישנה הרבה..

הקטע הוא שהיא ממש תוהב את זה לכן אני מחפש לה מכונה....

לדעתכם אפשר למצוא מכונה טובה שאולי לא תיהיה ברמה של מכונות על האיטליות אבל שתכין קפה טוב,במחיר שלי?

לדעתכם רכישת יד שניה זה צעד חכם?

(כמובן יד שניהבאה בחשבון אך ורק אם אף פעם לא התשמשו במכונה ולא הוציאו אותה מהקופסה)

פורסם

מכונת קפה זה GAGGIA, LA FAVORITA .

אם אתה הולך לכוון של יצרן מגהצים אנגלי (אלוהים יישמור- אנגלי ואוכל ) שמכר את שמו למפעל בסין,- ככה יהיה טעם הקפה שלך.

פורסם

לדעתי התקציב שלך קצת בעייתי, תנסה למתוח אותו ויש לך מציאה לא נורמלית.

אני קניתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=3763

כשהלכתי לקנות קפה בפעם הראשונה הראתי למוכר את המכונה והוא צחק, הוא אמר לי שחבל שקניתי אותה כי היא סתם מכונה חלשה.

תשמע ותשמע טוב. אני מת על קפה, חולה על קפה. יודע להבדיל בטעם בין קפה טוב לקפה חרא בלי לחשוב פעמיים.

המכונה הזאת על אף היותה ניראת מצועצעת גם מכינה קפה תותחי, גם מקציפה מצויין וגם משתלבת יפה במטבח.

הנה השוס הכי גדול: היא כבר כמעט שנה אצלי, אין סתימות בכלל, אפס תקלות.

מה שכן ההכנה של קפה היא עניין של ניסיון ורק לאחר מספר רב של כוסות הבנתי בדיוק איך להקציף כמו שעושים בבית הקפה ואיך להכין מנת קפה יפה. מה גם שאחרי כל כוס קפה אני בד"כ מנקה את האזור שממנו יוצאים המים במכונה (כי בד"כ נשאר שם קצת גרגירי קפה) ואת שאר החלקים המתפרקים. זה דקה אקסטרה בהכנת הקפה אבל שווה את זה. המכונה נותנת את התמורה הכי טובה שיכלתי לבקש בעבור הסכום ששילמתי עליה.

מלא אנשים פה יגידו לך שהתקציב אפילו לא מקרב אותך למכונה ברמה. זה בעקרון נכון, אבל בתקציב של כ-600 שקל אתה תקבל כוסות אספרסו מצויינות עם המכונה הזאת ובאמת יהיה לך קשה להבדיל בין קפה של בית קפה לקפה של המכונה הזאת.

אני מקווה שעזרתי. מזל טוב לחברה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עשרות מיליוני סקנדינבים קוראים בזה הרגע את ההודעה שלך

ומתגלגלים על הרצפה מרוב צחוק. תמצא לי נורווגי אחד עם בעיות סידן.

http://www.nationmaster.com/graph/foo_cof_con-food-coffee-consumption

(אתה מתבסס כנראה על מחקרים מאוד לא מעודכנים מימים עברו,

שבהם שכחו להפריד בין מעשני הסיגריות לבין שותי הקפה.

מרגע שהתחילו לעשות את ההפרדה גם במחקרים,

התברר שלא סידן ולא נעליים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לדעתי התקציב שלך קצת בעייתי, תנסה למתוח אותו ויש לך מציאה לא נורמלית.

אני קניתי את זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=3763

כשהלכתי לקנות קפה בפעם הראשונה הראתי למוכר את המכונה והוא צחק, הוא אמר לי שחבל שקניתי אותה כי היא סתם מכונה חלשה.

תשמע ותשמע טוב. אני מת על קפה, חולה על קפה. יודע להבדיל בטעם בין קפה טוב לקפה חרא בלי לחשוב פעמיים.

המכונה הזאת על אף היותה ניראת מצועצעת גם מכינה קפה תותחי, גם מקציפה מצויין וגם משתלבת יפה במטבח.

הנה השוס הכי גדול: היא כבר כמעט שנה אצלי, אין סתימות בכלל, אפס תקלות.

מה שכן ההכנה של קפה היא עניין של ניסיון ורק לאחר מספר רב של כוסות הבנתי בדיוק איך להקציף כמו שעושים בבית הקפה ואיך להכין מנת קפה יפה. מה גם שאחרי כל כוס קפה אני בד"כ מנקה את האזור שממנו יוצאים המים במכונה (כי בד"כ נשאר שם קצת גרגירי קפה) ואת שאר החלקים המתפרקים. זה דקה אקסטרה בהכנת הקפה אבל שווה את זה. המכונה נותנת את התמורה הכי טובה שיכלתי לבקש בעבור הסכום ששילמתי עליה.

מלא אנשים פה יגידו לך שהתקציב אפילו לא מקרב אותך למכונה ברמה. זה בעקרון נכון, אבל בתקציב של כ-600 שקל אתה תקבל כוסות אספרסו מצויינות עם המכונה הזאת ובאמת יהיה לך קשה להבדיל בין קפה של בית קפה לקפה של המכונה הזאת.

אני מקווה שעזרתי. מזל טוב לחברה.

שמעתי לא מעט תגובות על המכונה הנ"ל

ככול הנראה זה הדגם שאני אקח אני יכול למתוח את התקציב עוד טיפה על מנת לקבל משהו איכותי...

איזה סוגים של קפה ממולץ לשים בא במידה והיא אוהבת קפה חזק וקפה עם טעם עשיר?

האם התהליך הכנה עצמו מסובך?

האם המכונה עצמה רועשת בעת הפעולה?

לפי ההוראות שימוש שיש בקופסה האם ניתן להבין איך להפעיל את זה?

האם לדעתך רכישת מכונת קפה יד שניה שלא נגעו בא זה הוא צעד חכם? (הרי אני לא קונה את זה לעצמי זה בתור מתנה...)

אני חושב שאני אאלץ להסכים איתך כי עד עכשיו בטווח המחירים שלי המכונה שאתה ממליץ עליה היא בעלת הביקורת הכי חיובית..

פורסם

אני קונה אריזת ואקום של לה וואצ'ה מהסופר כ-30 ש"ח פעם עד פעם וחצי בחודש..

המכונה אינה רועשת באופן קיצוני בהפעלה למרות שבפעם הראשונה יש מצב שכן.

ההוראות הן דיי פשוטות ואם תרצה אני אשמח להדריך אותך טלפונית גם אם תתקשה.

אני אישית נוטה לקנות כמה שפחות דברים יד שניה, אני גם מאמין שקניית מתנה לאדם אהוב מורידה מערך המתנה באם היא יד שניה.

עזוב אותך שטויות, קנה מכונה חדשה (תציע עליה במכרז 500 שקל בערך - אתה תזכה). יהיה למכונה אחריות, לחברה שלך ולך שקט נפשי, ויהיה לכם קפה מצויין.

נ.ב.: היום פרקתי את כל חלקי המכונה (שהם בערך 4) וניקיתי אותם כדי לפנק אותה אחרי שאתמול הכנתי לחבר שלי כוס קפה והוא התלהב באופן יוצא דופן ממנה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ערב טוב לכם! בהיותי יושב באתר זאפ מצאתי כול מיני מבצעים כמו מכונה מחודשת\מתצוגה,מזה מכונה מתצוגה אני מבין מזה אבל מזה מכונה מחודשת? האם כדאי לרכוש אותה?האם האחריות תקפה עליה כמו על מוצר חדש?

האם כדאי לקנות מכונה שהייתה מתצוגה?

האם הסיכוי לקלות גבוה יותר במכונה מתצוגה?

ההפרד בין מכונה חדשה ל"מחודשת"\מתצוגה עוד 150 -200 שח וזה כסף לא קטן בשבילי..

מדובר בדגם הנ"ל:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=3756

האם הרכישה שווה את המחיר או שכבר עדיף לשלם עוד 200 שח ולקבל שקט נפשי?

פורסם

איפה אני יכול לחפש מכונה מעודפים?האם זה כדאי?

פורסם

מה דעתכם לגבי המכונה הנ"ל:http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=18&SalesCatID=1&SalesSubCatID=255&SalesSubCat3ID=0&ManufacturID=592&fromPrice=&untilPrice=&Info=

האם הקניה כדאית?

לטענת המוכר לא נעשה בא שימוש מעולם והיא מעולם לא הוצאה מהקופסה,האם זה רכישה טובה בתור מתנה ליום הולדת?

האם התוצר הסופי כאן הוא איכותי?

מתגובות בחו"ל קראתי שיש לה המון נזילות האם זה נכון?

מראש תודה רבה אלכס

פורסם

שאל את המוכר איזה דגם מדובר על. אם זה ה- EC200 אז זה לא רע. אני לא יודע מה איתך, אני לא הייתי קונה לחברה שלי מכונה יד שניה במתנה.

• תוכן חדש...