Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1/11 חובה להדליק אורות גם ביום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אם יצא לך להיתקל בפנסי ערפל שדלוקים ביום.

פנסים רגילים דלוקים לא מסנוורים יותר מאשר פנס רגיל מכובה.

הדבר שזה נותן הוא שרואים אותך ממרחק גדול יותר כי רואים אותך. אבל זה לא מסנוור.

פורסם

אני גם מתומכי האורות, אבל לא תומך בחוק שכזה, כל דבר צריך פה חוק - מה קרה להגיון בריא?

אני אישית לא מדליק אורות בעיר ביום שטוף שמש, זה מיותר לחלוטין לדעתי, מחוץ לעיר גם כן תלוי, אגב, ממליץ להדליק אורות בשעות השקיעה, מרוב סינוור - קל מאוד לפספס את הרכב והאורות עוזרים מאד.

מזכיר לי שאתמול ראיתי את חדשות סוף השבוע עם יאיר לפיד, והייתה כתבה על זה שיש הרבה שמתאבדים מהמרפסת של עזריאלי אז צריך לשים שם גדר.

מה התחלקתם על השכל? זה שיש אנשים חלשים שלא מסוגלים להתמודד עם הצרות שלהם ובוחרים בדרך הקלה החוצה - לא אומר שצריך להרוס לשאר העולם את הנוף מהמרפסת.

תיכף יחריכו את כולם לשים סורגים בחלון כי מישהי מפגרת קפצה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קרה לי שהסתנוורתי מאורות גבוהים ביום. אבל כשיש שמש חזקה בחוץ זה מסנוור יותר? ממש לא. להיפך, העיניים רגילות לאור. בחושך אור פתאומי יהיה מסנוור.

פורסם
לא מדבר על תאוריה, מדבר על תאכלס. מהתקלות במצב כזה בזמן נהיגה, שמתי לב שזה מסנוור אותי יותר.

1. תשתמש במצל/סך השמש שברכבך.

2. תרכיב משקפי שמש.

והעצה השימושית ביותר -

3. תנקה היטב את השמשה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
במאזדה שלי יש רק זמזם.

רבאק, חולרות, טרחתם ממילא לעשות משהוא למעגל של האורות עם הזמזם, לא יכלתם לחבר את האורות אחרי הסוויץ' בדרך?!

:-(

בהחלט מעצבן.

בהונדה נגיד, האורות נכבים אוטומטית עם הכיבוי, בלי שום צפצוף מיותר \:

ובזמן האחרון בכל נסיעה שלי אני מדליק את האורות, כי אני רואה שהרבה אנשים עם אורות דולקים :D

עכשיו אני יודע שחייב להדליק :lol:

פורסם
כל דבר צריך פה חוק - מה קרה להגיון בריא?

באיזו מדינה אתה חי?!...

היגיון פה בארץ?! לא היית בהלוויה שלו?

או שאתה צעיר מדיי- הוא נרצח לפני שנים רבות...

כמובן לא לפני שאנסו אותו, קטעו לו איברים, עשו לו אצבע רטובה באוזן, דחפו לו סמרטוט עם דלק לפי הטבור ודבורה לאף.:evil:

אם לא היה חוק להדליק אורות בחורף, מישהוא היה מדליק בשעות היום אור?

אתה יודע מה, כן יש אנשים שהיו מדליקים בהתאם לתנאי הדרך. אבל הרוב לא. אז עשו חוק מחייב (וטיפשי לדעתי. יש ימי חמסין בחורף עם שמש עצבנית) להדליק קבוע.

כמו האינוס של משרד התחבורה לבדוק את הרכב לטסט או משהוא כזה, היה פה כזה דיון לא מזמן. לא מוצא קישור מצטער.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...